alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Polona Kranjc Njena.si

Polona želela domov, a mora v gozd

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Horoskop: Usoda vam bo dajala namige
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Usoda vam bo dajala namige

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Imeli boste priložnosti za spremembe, a se boste zataknili v odnosih. Želeli boste vsem ugoditi in pozabili nase. Ne iščite razloga temveč se samo v miru pogovorite.

Bik
Strastni boste pri novih finančnih projektih. Lahko, da boste želeli ljubezni kupiti nov dom ali večje darilo. Ne upoštevajte nasvetov okolja, temveč samo svoj instinkt.

Dvojčka
Usoda vam bo dajala namige, v katero smer pojdite. Ne bodite trmasti in ne porabite preveč časa za otroke ali kreativno delo. Ne pričakujte nagrade in poskrbite le zase.

Rak
Ne računajte, da vam bodo vsi priskočili na pomoč. Srečni boste, a ne zapravite priložnosti za večje spremembe s trmastim vztrajanjem na svojih izhodiščih.

Lev
Občutljivi boste na mnenja bližnjih prijateljev in na čustveno povezavo z nekaterimi, nenavadnimi ljudmi. Sprostite se in dovolite, da vam čustva podprejo vašo akcijo.

Devica
Pri drugih boste želeli urediti tisto, kar morate sami pri sebi urediti. Ne izpostavljajte se preveč, saj se boste morali izpostaviti in reči bobu bob. Naj vas vodi harmonija.

Tehtnica
Klepetavi boste in spontano dosegli, da se bo iz krajšega dela razvila prava akcija in vsi bodo želeli pomagati. Nekateri ljudje se bodo pokazali v novi luči. Hvaležni boste.

Škorpijon
Prepozno se boste zavedli svojega vpliva in se preveč izpostavili. Mar vam bo kaj drugi govorijo in boste želeli vzpostaviti razumevanje. Previdno pa danes s strastjo.

Strelec
Uredite si vse materialne dobrine, saj imate vso podporo za akcijo in se postaviti čisto na novo v skrbi za dom in družino. Ne igrajte več žrtve, saj to nikakor niste.

Kozorog
Izbirati boste morali med zunanjim vtisom in ureditvijo materialnih stvari, s katerimi boste lahko mnogim pomagali. Tako boste našli svoj notranji mir in se res sprostili.

Vodnar
Po eni strani boste sproščeni in darežljivi, a po drugi precej starokopitni in tudi pretirano varčni. Ne boste želeli pokazati, koliko vam je res mar. Opustite preteklost.

Ribi
Preteklost vam bo obudila spomine. Ne bo se vam dalo več razglabljati o preteklih težavah. Želeli se boste aktivirati v novo smeri in pričakovali boste podporo drugih.