alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

nika dominik vstopna Njena.si

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Horoskop: Ne pretiravajte z natančnostjo, če ni potrebno
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne pretiravajte z natančnostjo, če ni potrebno

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Zdelo se vam bo, da se preveč obremenjujete z drugimi in da je čas za spremembe. Lahko, da boste zanemarili partnerja ali simpatijo, ki vas ceni in spodbuja v dobro.

Bik  
Odlične priložnosti boste imeli za spremembe v poslu, če boste le vztrajali. Dobili boste veljavo, ki ste si jo želeli in se boste lažje odprli dobremu sodelovanju na novo.

Dvojčka  
Pokazati boste morali svoje prave kvalitete v poslu, saj boste sicer imeli težave z vsem, kar počnete. Pravočasno poprimite za delo, da boste vse izpeljali brezhibno.

Rak   
Hrepeneli boste po spremembah in lahko, da se boste zaradi tega selili ali potovali ter se organizirali za nov način življenja, ki vam bo bolj pisan na kožo. Sprostite se.

Lev  
Pogovorite pa se s partnerjem, da bo razumel vaše nagibe in vas podporl v dobro pri vsem dogajanju. V nasprotnem primeru se lahko dogajajo odmiki, ki bodo zaprli srce.

Devica  
Odlično obdobje za poslovne ideje, da jih ponotranjite, dobro razdelate in pripravite na kasnejše javne predstavitve. Ne pretiravajte z natančnostjo, če ni potrebno.

Tehtnica  
Čustveno se boste predali kreativnemu sodelovanje v poslu, kar vam bo prineslo srečo. Produktivni boste in vse, česar se boste lotili, boste naredili prej kot običajno.

Škorpijon   
Pazite, da vas stare simpatije, ne zapeljejo v napačno smer in se boste znašli v ljubezenskih zapletih. Lahko, da vam bodo odnosi preveč zapolnili prosti čas.

Strelec   
Sprijaznite se, da ste si v odnosih ustvarili pravi kaosi in da je sedaj težko vse to uskladiti. Dobili boste možnost novih začetkov in sproščeno sprejeli preteklost.

Kozorog  
Sprostitev bo ugodno vplivala na vaše počutje in vas odprla za bolj intenzivne priložnosti v službi, ki se lahko hitro realizirajo. V red boste spravili svoje finance.

Vodnar  
Želeli boste urediti materialne dobrine, zato se boste vsega lotili sistematično, a tudi uporno. Sedaj je optimalen čas, da izpeljete glavne načrte, še posebej bolj težavne.

Ribi  
Razmišljanje in domišljija vas bo vodila na svojo pot, uspeh bo tako popolnoma odvisen samo od vas. Vzpostavili boste dobro vizijo na dolgi rok ali se lotili študija.