alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

nika dominik vstopna Njena.si

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Horoskop: Ne iščite krivcev za to, kar ste sami zakuhali
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne iščite krivcev za to, kar ste sami zakuhali

Kakšen dan je pred vami?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Bodite pošteni do sebe in ne iščite krivcev za to, kar ste sami zakuhali. Vedite, da vas iskreni pogovori rešijo in prisluhnete drugi strani ne glede na to, kaj bodo povedali.

Bik  
Dobro pa razmislite svojo poslovno strategijo, saj morate vse izpeljati bolje, kot v preteklosti. Nove priložnosti ne bo, zato sedaj pokažite iz kakšnega testa ste zares.

Dvojčka
Začeli boste sodelovati s prijatelji ali znanci in precej energije vložili v te projekte, ki pa se ne bodo premaknili z mrtve točke. Razmislite o dobri strategiji za vse vpletene.

Rak
Ne boste razmišljali o karieri, a delo vas bo vseeno priganjalo. Pazljivo na poslovnih potovanjih, saj ne boste v najboljši koži in boste prehitro reagirali z razburljivostjo.

Lev  
Če boste pustili, da vam osebni problem vaših domačih obremenijo vaš poslovni čas in način razmišljanja, boste imeli težave v službi. Zmanjkalo vam bo dobre volje.

Devica  
Prenehajte razmišljati, da se čustveno preveč izpostavljate, saj to ni čisto tako. Ljudje so veseli vaše dobre volje in osebne angažiranosti. To okrepi pogum in zadovoljstvo.

Tehtnica  
Lotili se boste prenove nekaterih delov življenja in vse postavili na glavo. Ne branite se novih izzivov, ki vam jih bo usoda postavila na pot, samo sproščeno sodelujte.

Škorpijon  
Ljudje vam bodo pomagali pri uspehih na vseh področjih, a se vam bo vseeno zdelo, da ste čisto izgubili kontrolo nad svojim življenjem in da se vi sami preveč razdajate.

Strelec   
Ste opazili svojo navado, da pogosto zaupate novim ljudem bolj kot tistim, ki jih poznate že dolgo? Takoj kupite sladke besede, ki seveda nimajo praktične vrednosti.

Kozorog  
V odnosih vas bo spremljala sreča, zato vzpostavite nov način sodelovanja, ki bo polepšal življenje. Opustite misli preteklosti z gibanjem v naravi in knajpanjem.

Vodnar  
Za sproščene odnose prisluhnite drugim, ne glede na njihovo mnenje. Vaše besede imajo v tem obdobju veliko večjo moč, zato jih uporabljajte z zavedanjem v dobro.   

Ribi  
Sedaj imate optimalne priložnosti, da naredite svoje  življenjske spremembe v dobro. Zberite pogum za dobre odločitve, saj je resnično čas za pozitivne korake naprej.