alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

nika dominik vstopna Njena.si

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Horoskop: Ujeli se boste v stare obljube
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ujeli se boste v stare obljube

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Ujeli se boste v stare obljube, ki jih boste morali izpolniti. Ne pregovarjajte se, saj boste potegnili ta kratko in se še bolj zapletli v težave.  A usoda želi realizacijo.  

Bik  
Stara ljubezen vas bo ogrela, kar vas bo presenetilo. Niste še naredili domače naloge in prestopili nekatera stara čustva, ne glede na to, da ste bili prepričani obratno.  

Dvojčka  
Strastni boste, a to skrivali, saj se vam ne bo dalo ukvarati z okolico. A vseeno boste vztrajali v želji, da nekaj spremenite in da pridete do svoje ključne kreativne energije.  

Rak  
Zdelo se vam bo, da vas vsi napadajo in želijo nekaj od vas, a pri tem boste pozabili, da ste jim v preteklosti to obljubili in da bo sedaj čas, da izpolnite vse svoje besede.

Lev  
Moč se vam bo okrepila in pridobivali boste na poslovnem in osebnem ugledu. To vas bo umirilo, da boste še naprej lahko sledili čisto svoji posebni filozofiji življenja.  

Devica  
Razpeti boste med osebne želje ter med želje svoje boljše polovice, ki vas bo želela zase in to za dlje časa kot ste načrtovali. Premislite, kaj boste naredili in zakaj?  

Tehtnica  
Ženske vas bodo prepričale v stvari, ki se jim boste samo čudili. Ne boste razumeli, zakaj sledite, a vas bo vse zabavalo in vam vrnilo strast v življenje. Odličen čas za vas.

Škorpijon  
Z magnetizmom boste naredil potrebne spremembe v okolju, zato pazljivo, kaj boste komu priporočali, saj vas bodo mnogi dobesedno upoštevali. Pripravite se na zabavo.  

Strelec   
Strast vam bo meglila um in stežka boste poskrbeli za vse potrebno. Zaposleni boste z ljubeznijo in izogibali se boste vsem, za katere se vam bo zdelo, da vas vidijo v dušo.  

Kozorog  
Poskrbeli boste konkretne stvari doma in v službi. Ne marate na pol dokonačnih stvari in zato se ne boste prerekali, temveč naredili vse, kar vam ne bi pustilo spati.  

Vodnar  
Odličili se boste za ureditev domačih stvari, a vas bo usoda izzivala in vas vabila stran od zastavljenih ciljev. Potrudite se in vztrajajte ter in poskrbite za domače stanje.  

Ribi  
Potrebno se bo pogovoriti o stvareh, ne glede na to, da se vam ne bo dalo, niti ne boste videli pravega smisla. A ugodite drugim, če želite še spadati v njihovo družbo.