alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Polona Kranjc Njena.si

Polona želela domov, a mora v gozd

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Horoskop: Občutljivi boste na besede
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Občutljivi boste na besede

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Občutljivi boste na besede in se pri zavedali, da je to zaradi lastne slabe vesti, ki vam ne bo dala spati. Razmišljali boste o vsem, kar ste zamudili in res vam ne bo lahko.  

Bik  
Ponovile se vam bodo lekcije preteklosti v povezavi s prijatelji in znanci. Tokrat bolje razmislite, kako boste odreagirali, saj se lahko še enkrat zaplete v utrujajoče stvari.  

Dvojčka  
Ne obljubljate preveč in se ne zapletajte s tistimi ljudi, s katerimi ne želite preživeti veliko časa. Osvobodite se želje, da najprej pomagate vsem drugim in nazadnje sebi.

Rak  
Sledite idejam za dober preboj v osebnem in poslovnem življenju. Usoda vam lahko pokaže, kako je, ko gre vse optimalno. Pazite, da ne boste z besedami zanikali sebe.  

Lev  
Sproščeni boste v iskanju miru. Z lahkoto se boste postavili zase, kar bo presenetilo vas in tudi okolico. Nekaterim se bodo končno odprle oči in vas bodo začeli ceniti.   

Devica   
Zdelo se vam bo, da je vse v najlepšem redu, a bo vse statično. V mirovanju boste in tega sploh ne boste opazili, ker boste tako zaposleni z organiziranjem prihodnosti.

Tehtnica  
Ljubezen bo vse postavila na glavo. Hrepenenja iz preteklosti se bodo uresničevala in kar naenkrat si boste morali ustvariti dodaten čas zase  ter slediti zahtevam usode.   

Škorpijon  
Imeli boste občutek, da ste nekaj lepega zamudili, zato se boste potrudili, da boste bolj aktivni in se tudi več pojavljali v javnosti. Vplivni boste, a vseeno malo osamljeni.

Strelec    
Odlično dogajanje vas bo vodilo med prijetne ljudi in končno boste imeli občutek, da ste sprejeti. Samski ne hitite takoj v vezo, dovolite si, da se ljubezen počasi razvija.  

Kozorog  
Uredili se boste in začeli novo obodobje. Skozi sprositev tudi v stresnih situacijah, boste ugotovili, da je življenje prav prijetno in vse vambo dogodivščina.

Vodnar  
Osredotočeni boste na dosežke in zanimala vas bo izključno realnost. Vse okoli sebe boste na polno vpeli v vse, kar je potrebno storiti in pri tem boste precej vztrajni.  

Ribi  
Odločeni boste priti zadevam do dna. Seveda boste pretiravali in si ustvarili toliko dela samo z novim načinom, da boste morali vse ponovno razmisliti, kako dalje.