alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

11 11 Odkrito.si

11:11 - se vam je že zgodilo?

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Horoskop: Čas je na vaši strani, če ne odlašate
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Čas je na vaši strani, če ne odlašate

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Odpirajo se vam možnosti za nove kreativne uspehe, ki bodo uradno potrjeni, zato se potrudite. Vse bo odvisno od tega, kako dobro boste zagovarjali svoje vrednote.

Bik
Navzven boste prijetni in prijateljski in se boljše počutili s prijatelji, kot s sodelavci ali domačimi. Lahko, da bodo domači protestirali, saj bodo imeli dovolj zapostavljanja.

Dvojčka  
Če želite narediti mir v okolici in v službi, potem morate tvegati, da boste označeni za trmoglaveža. Ne popuščajte izsiljevanju sodelavcev ali celo vaših bližnjih. Vztrajajte!

Rak  
Ponosni boste nase, kako se povezali z vam pomembnimi ljudmi na nov način. Skozi sprostitev pa boste priznali tudi svoje napake in boste negativno presenetili bližnje.

Lev  
Navidezno bo vse tako, kot je bilo, a v sebi boste vedeli, da se stvari spreminjajo, saj nekaterih stvari ne morete več tolerirati. Takoj vam bo jasno, kdo je na vaši strani.

Devica  
Navidezno boste želeli pomiritev z okolico, a v resnici si ne boste mogli pomagati, da ne bi nadaljevali svojega načina življenja in sodelovanja. Zato bodite pošteni do sebe.

Tehtnica  
Nekatera stara čustva bodo prišla na plano in vas odrezala od dogajanja. Zdelo se vam bo, da se nikoli ne boste izkopali iz te čustvene godlje, a z iskrenostjo bo kmalu.

Škorpijon  
Močan seksualni privlak vas bo pripeljal do osebe iz preteklosti. Ne pretiravajte z optimizmom in se ne zapletajte na dolgi rok, samo sprostite se in opazujte dogajanje.

Strelec
Čas bo, da začnete odlične ideje konkratno izpolnjevati. Ne čakajte na to, da vas drugi pokličejo, samo delujte in se zavedajte, da boste ravno vi imeli največ od tega.

Kozorog
Ne glede na to, da želite še malo prestavljati dlo na kasnejši čas, to ni več smiselno. Lotite se vsega in se sočasno odločite, kaj vse želite postaviti na novo. Podpora je.  

Vodnar
Ne glede na to, koliko drugega dela imate, pospravite dom in avto. Preverite stanje na računih in se odločite, kaj bo želeli spremeniti vaših denarnih navadah. Čas je.

Ribi
Komunikativni boste, pa čeprav boste mislili obratno. Ne razmišljajte preveč, samo aktivirajte se in opravite vse potrebne stvari. Čas je na vaši strani, če ne odlašate.