alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

11 11 Odkrito.si

11:11 - se vam je že zgodilo?

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Horoskop: Sprostite se v mislih, pa bo drugače
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Sprostite se v mislih, pa bo drugače

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Bili boste bitko z odnosi v javnosti, ker boste preprosto vedeli vse. In tudi če ne boste vedeli vsega, tega nikakor ne boste priznali, vsaj še ne takoj, saj pričakujete nagrade.

Bik  
Čutili boste potrebo, da vse razčistite v bližnjih odnosih, pa ne boste želeli priznati, da ste tokrat vi tisti, ki ste se zmotili. To vse skupaj vas lahko zdravstveno obremeni.

Dvojčka  
Besede bodo šle prehitro od vas, kar lahko, da bo zmotilo harmonijo v družini in boste morali si vzeti več časa, da zakrpate nastalo škodo in razčistite vse potrebno.

Rak  
Odlično počutje vas bo zazibalo v varno, a lažno vzdušje, da je vse v najlepšem  redu in da vam sedaj ni nič več potrebno spremeniti ali narediti. Phranite zbranost v sebi.

Lev   
Začutili boste, kaj je to sreča in to vas bo čustveno pretreslo, saj boste uvideli, da precej časa delate proti temu, kar vas zares osrečuje. To vam bo dalo misliti.

Devica  
Umirili se boste, saj boste našli dober stik s sabo in način, kako si ustvariti smiselne temelje za prihodnost. Zdelo se vam bo, da imate priložnost za nove začetke.

Tehtnica  
Kar naenkrat boste opazili, da imate velik vpliv na druge. Na plano bodo prišli stari načrti in uspehi, ki ne bodo ostali neopaženi, zato bo precej ljudi ponosnih na vas.

Škorpijon  
Počutje se vam bo spreminjalo, kar bodo najbolj čutili drugi. Čustvena nihanja so plod preteklih bremen, ki pa si jih nočete priznati, zato se tudi ne pokažejo rešitve.

Strelec   
Optimistični boste v sebi in to se bo poznalo na vašem obnašanju. Vse bo vaše in ne boste poslušali nikogar, ki bo vam želeli kakorkoli ugovarjati. Preprosto boste glavni.

Kozorog   
Obnašali se boste, kot da vam ni mar za nikogar. Sprostite se in pristopite tudi do tistih, s katerimi bi se radi družili ter bodite pripravljeni slišati kritiko na preteklost.

Vodnar  
Hrepeneli boste po svobodi, potovanjih in po odmiku od vse te norosti, a sočasno boste tako povezani z dogajanjem tukaj in zdaj, da ne boste našli niti ure časa zase.

Ribi  
Usoda vas bo v tem času na lepo izpostavila v javnosti. Imeli boste dovolj časa zase kljub temu, da se bo zdelo, da ves čas delate. Sprostite se v mislih, pa bo drugače.