alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

nika dominik vstopna Njena.si

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Horoskop: Previdno s strogostjo, morda se tudi vam nekje zapirajo vrata
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Previdno s strogostjo, morda se tudi vam nekje zapirajo vrata

Horoskop, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Imeli boste zmagoslaven občutek premoči nad vsemi okoli vas in pri tem vam ne bo pomembno, da lahko občutki varajo. Šli boste v obrambni položaj in kljubovali vsem.

Bik  
Morali boste uskladiti težnje bližnjih po vaši družbi. Želeli boste urejevati svoje ljubezenske temelje in polepšati dom, a ne bo šlo tako enostavno, kot ste načrtovali.

Dvojčka    
Ne boste mogli uresničiti skupnih načrtov, dokler se ne pomirite s sabo in si priznate, da ne morete biti vsem všeč in se z vsemi odlično razumeti. Sprostitev bo koristna.

Rak    
Doma se boste počutili odlično. Tako ne boste niti opazili, kako ste nekomu s pretirano strogostjo zaprli vrata in da se tudi vam sedaj nekje drugje zapirajo vrata.

Lev  
Harmonija v vas ter z družino in v partnerstvu vas bo prevzela in želeli si boste ustaviti čas. Prisluhnite svojemu srcu, ki vas bo pravočasno opozorilo na akcijo.

Devica  
Nič vam ne bo šlo od rok in kamorkoli boste šli, povsod se boste nekaj sprli. Nikakor ne boste razumeli, zakaj se v živo vse drugače izpelje kot v vaših mislih. Sodelujte.

Tehtnica  
Preteklost je za vas že mimo in zato boste začudeno gledati vse tiste, ki jo bodo želeli obujati z vami. Imate nove in zanimive načrte, za katere sedaj bolj gorite v realizaciji.

Škorpijon  
Domači vas bodo obremenjevali že s prisotnostjo, medtem ko boste s sodelavci sproščeni, vendar samo enostransko, saj ne boste sprejemali njihovega mnenja.

Strelec   
Žulila vas bo stara simpatija, ki se bo vrnila in zdelo se bo, da imata še nedokončane posle in da je nujno, da se čimveč vidita. Vprašanje, če boste uspeli karkoli zaključiti.

Kozorog  
V razcepu boste, ali bi se lotili prenove doma, kjer že pričakujete čustvene težave, ali pa da sledite notranji kreativnost in se tako odmaknete od vsega, kar vam ne leži.

Vodnar  
Sarkazem vas bo v tem času veliko stal, saj boste težko dopovedali bližnjim ali prijateljem, da so bile besede, ki so jih užalile, samo hec. Razmislite, kako je njim.

Ribi  
Veliko lažje boste ramišljali in prišli hitro do kreativnih rešitev, če boste redno meditirali ali si vzeli prosti čas s prijatelji. Potrebujete zabavo, da vas res sprosti.