Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: vrzite dramo iz svojega življenja!

25. 10. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
Horoskop

Horoskop za torek, 25.8. foto: Profimedia

Možnosti, da v tem tednu zaključite nekatere problematične stvari, so velike. Ne glejte na vse tako dramatično, saj vam bo prihranilo veliko energije.

Z dihanjem, meditacijo in sprehodi v naravo sprejemajte večjo podporo zvezd in se pripravite na dogajanje, saj Mars pride v škorpijona. To bo okrepilo voljo, pa tudi aktiviralo čustva, da boste začeli izpolnjevati želje, ki že dolgo tlijo v vas.

Slovenski pregovor: Nered in prepir sta pogube izvir.

jesen foto: Profimedia

Oven 21. 3. – 20. 4.

Počutje: ***
Napetosti bodo začele popuščati in vse bolj boste postajali utrujeni. Ne morete več skrbeti za druge in treba se bo popolnoma usmeriti v svoje življenje. A zdelo se vam bo, da se vam vse odmika, in ne bo pravega elana za spremembe, saj ste se preveč borili s strahovi in mlini na veter.
Ljubezen/odnosi: ***
Ker je vaš vladar Mars v znamenju tehtnice še nekaj dni, boste obremenjeni z odnosi, ne glede na to, da ne bo pravega razloga za to. Opazujte svoje reakcije in spoznali boste, kaj vas zares muči ob nekaterih ljudeh, da se ne morete sprostiti. Iskrenost bo rešila marsikaj.
Posel/denar: ***
Načrte, ki ste jih imeli za to obdobje, boste preprosto opustili. Ne glede na to, kako boste želeli nekaj spremeniti, vas bodo misli in čustva vodili mimo prave poti, tako da boste čisto zmedeni.
Nasvet tedna:
Za vikend pride Mars v škorpijona, kar vas bo čustveno prebudilo, in želeli boste nekaj narediti. Tudi fizično boste bolj občutljivi kot sicer, zato čuvajte svoje zdravje ter ne pozabite na razgibavanje in ostale stvari za krepitev imunskega sistema.

Bik 21. 4. – 20. 5.
Počutje: **
Čaka vas napornejše obdobje, ko se boste čisto preveč posvetili materialnim dobrinam, pri tem pa zatirali svoja vse močnejša čustva. Trenutki utrujenosti vas bodo pretresli, ko boste spoznali, da so nekateri ne glede na to, da imajo veliko manj denarja in dobrin kot vi, srečnejši.
Ljubezen/odnosi: ****
Čustveno boste bolj odprti in iskali boste varen pristan. Po drugi strani pa vas bodo strahovi glede financ preveč obremenjevali, da bi se lahko čisto sprostili v ljubezni.
Posel/denar: ***
Ne bo potrebno veliko besed, da se znajdete v čisto drugem filmu svojega življenja, zato se odprite za spremembe, ki se vam bodo ponujale v poslu. Sodelujte in bodite odzivni.
Nasvet tedna:
V torek boste prejeli darila, kar vas bo razveselilo in vam dalo novega optimizma, a če ne boste negovali pozitivnih sprememb, se lahko kaj hitro vse spet sesuje v zmedo in čustvena nihanja. Ne zanemarite moči ljubezni in se odprite številnim priložnostim za ljubezen, če posebej če ste samski in si želite dobrega odnosa.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
Počutje: ***
Ne obtožujte se za nastale konflikte, ki jih drugi projicirajo na vas. Podzavest mnogih je spala na vaših bremenih in zdaj se osvobajate vsega, predvsem tistega, za kar še vedeli niste, da vas tako bremeni. Korak za korakom se vam bo počutje izboljševalo, kar bo povezano z vašimi sprostitvenimi spoznanji.
Ljubezen/odnosi: ****
Trenutno ni čas, da bi se postavili v ospredje, zato dovolite, da vas zvezde postavijo med ljudi na za vas najbolj optimalen način. V nedeljo zvečer boste srečni in čutili boste optimizem, da prihaja novo obdobje, dobro za vas.
Posel/denar: ****
Našli boste rešitve za finančne zadeve, kar vas bo takoj razbremenilo, in z večjo sproščenostjo se boste lotili načrtovanja sprememb. Ne želite več delati kompromisov, raje se boste drugače organizirali in si pridobili tudi finančno svobodo.
Nasvet tedna:
Pomembno je, da se ne skrivate in ne bežite od svojih globljih čustev. Stik z njimi bo namreč aktiviral vaš resničen preboj v dobro in začelo se bo pozitivno dogajanje, kar vas bo pomirilo, da boste lažje začeli načrtovati dobre stvari.

Rak 21. 6. – 22. 7.
Počutje: **
Čustveni boste in malo zajedljivi. Ker se vam bo krepil občutek samozavesti, boste hitro presegli svoja pooblastila in prenehali upoštevati bližnje.
Ljubezen/odnosi: **
Vse vam bo servirano na pladnju, a se boste upirali in iskali razloge, zakaj nikakor ne morete biti srečni in ste obremenjeni s preteklostjo. Želeli boste še več pozornosti s strani bližnjih in okolja, zato boste provocirali in iskali pot do njih tudi takrat, ko bodo zaposleni z drugimi stvarmi. Želeli se boste pogovarjati, kar vam bo tudi uspelo.
Posel/denar: **
Odlično obdobje je lahko za vas, če boste sprejemali situacijo sproti in iskreno sodelovali v njej, ne da imate svoja čustva že pripravljena za osebno dramo. Trma vas bo zagrabila ob nepravem času in na vsak način boste želeli doseči veljavo.
Nasvet tedna:
Ne zaposlite svojih bližnjih z zgodbicami in spomini iz otroštva, saj vas to podoživljanje vsakič znova vrže nazaj v težave in čustveno soodvisnost. Šele v petek, ko pride Luna v znamenje device, se boste umirili in začeli konkretno delo.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Počutje: ****
Čakali boste na primerno priložnost, da se izrazite in pokažete svoje resnične želje. Na to čakate že dlje časa, zato vam ne bo težko še malo. Kljub temu se boste počutili dobro in se boste z lahkoto lotili vsega, kar je potrebno.
Ljubezen/odnosi: ****
Ves čas boste na preži, kako vaša simpatija ali partner reagira na vas. Srečni boste v svojem odnosu ali ob srečanjih s simpatijo, saj bo vse več časa za spoznavanje in globljo navezavo, a boste čakali na primeren čas, da razkrijete več o sebi.
Posel/denar: ****
Naredili boste vse, kar bo potrebno, celo upali si boste pokazati več svojih sposobnosti. Družba vas bo v celoti sprejela, kar vam bo godilo. Če se ne boste odločili, da se izrazite, bo to samo od sebe prišlo na plano v nedeljo.
Nasvet tedna:
Izkoristite dobre vplive zvezd in na novo preglejte svoje življenje. Tokrat vam bo namreč precej bolj jasno, kaj je treba narediti in kaj si resnično želite. Skozi nenadno motivacijo boste spoznali svojo globljo strast, kar vas bo razveselilo in postavilo na čisto drug nivo doživljanja življenja.

Devica 23. 8. – 22. 9.
Počutje: ***
Ogromno idej boste želeli realizirati, a ko bo prišla priložnost, bo, kot da vam zmanjka moči. Nikakor se ne boste mogli aktivirati, kar vas bo počasi začelo skrbeti. Iskali boste razloge v okolici, a ste se zares preveč izčrpali in potrebujete daljši čas za rehabilitacijo.
Ljubezen/odnosi: ***
Nemirni boste in na hitro boste želeli vse razrešiti. Za vikend boste želeli dobro, a vas bo vse nesmiselno preveč iztirilo, da bi lahko tiho prenašali neumnosti, zato boste morda z besedami mnoge prizadeli.
Posel/denar: ***
Od četrtka naprej se boste bolj sprostili in začutili skorajda optimizem, ki vam bo dal krila najprej za delo. Resnično se boste trudili v tej smeri, a vam ne bo šlo prav dobro. Nemirni boste zaradi okoliščin in delovni elan vam bo hitro pošel, ko bodo vaši sodelavci ali stranke imeli slab dan.
Nasvet tedna:
Ne zamudite srečanja s pomembno osebo, ki vam bo pomagala uresničiti poslovne cilje in vam svetovala, kako se na vse skupaj pripravite, da boste pravočasno uresničili želeno. Lahko se zgodi, da vam bo pomagala celo »razrešiti« vse papirje.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
Počutje: ****
Imeli boste dovolj energije tudi za vsa ostala opravila in precej aktivni boste v vseh smereh, čemur se bodo mnogi čudili. Ideje se bodo kopičile.
Ljubezen/odnosi: ***
Precej boste občutljivi na to, kaj bodo drugi rekli. Morda se bo vaše počutje začelo precej hitro spreminjati, saj boste naredili vse potrebno za izboljšanje videza, za ureditev doma in tudi za ureditev delovnega načina sodelovanja. Marsikdo bo presenečen, od kod po novem takšen red v vašem življenju.
Posel/denar: ***
Pomirjeni boste s sabo in nadaljevali boste načrte, ki ste si jih zadali. Delo vam bo pomembno, zato boste zadovoljni, ko ga boste lahko opravljali v miru in sledili navdihu, ki ga boste redno prejemali.
Nasvet tedna:
Izkoristite zadnje dni Marsa v vašem znamenju in najdite vizijo oziroma dobre ideje, ki vas bodo motivirale v pravo smer. Bolj jasno vam bo, kje se zatikate in kje izgubljate svojo moč, notranjo energijo, voljo, da karkoli konkretnega naredite zase. Zapišite si ideje ali, še bolje, kar takoj začnite aktivnosti v novo smer.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
Počutje: ***
Čeprav je to vaš čas, saj Sonce prehaja skozi vaše znamenje, ne boste najbolj optimistični, saj vam bodo sledile številne negativne slutnje, povezane predvsem s preteklostjo.
Ljubezen/odnosi: ***
Čustveno boste mogoče preveč odzivni in v odnosih boste želeli, da je vse po vaše, kar seveda ne bo šlo kar tako. Želeli si boste vse postaviti na novo, vendar boste imeli omejene komunikacijske možnosti.
Posel/denar:***
Odličen čas za vas, če se boste le malo bolj sistematično lotili vsega. Nikakor ne boste prišli do pravih priložnosti, dokler se res ne pomirite s sabo in ugotovite, kaj zares želite. Potem pa boste nepremagljivi, če seveda ne boste padli pod vpliv zapeljive ljubezni.
Nasvet tedna:
V petek boste doživeli večjo zavrnitev ali oviro, ki vam bo dala misliti. V soboto pride Mars v vaše znamenje in vam podpre moč volje, zato se boste aktivirali v vse mogoče smeri. Ne prepirajte se, raje usmerite energijo v dobro. Priložnosti se vam bodo odpirale, zagrabite jih in se jih takoj lotite, dokler imate vso podporo zvezd.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Počutje: ***
Zmedeni boste in iskali boste rešitve, ki še ne bodo aktualne. Pretiravali boste v vseh pogledih, a se vam bo zdelo, da so drugi tisti, ki pretiravajo. Res pa je, da boste imeli dovolj instantnih nasvetov in predlogov drugih, ki tudi ne bodo nič naredili za vas, ampak samo pametovali.
Ljubezen/odnosi: ****
V torek se odprite za lepa darila ali za poglede, ljubezen bo v zraku. Čakanje ne bo dovolj, če si želite novih priložnosti za ureditev odnosa. Polni boste kreativnih idej in veseli, če se vam bo kdorkoli pridružil pri reševanju zadev.
Posel/denar: ***
Čas je, da uredite vse tisto, kar ste si vse leto želeli, pa nikakor ni bilo časa. Pomoč prijateljev bo zelo dobrodošla, in če jih boste prosili, se bodo v velikem številu tudi odzvali.
Nasvet tedna:
Če želite upoštevali sebe in svojo vizijo življenja, vedite, da ste vi glavni akter in da se ne bo nič samo zgodilo. V nedeljo zvečer si naredite načrt za prihodnje dni, lahko tudi do konca leta, saj boste imeli dober navdih in podporo zvezd.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
Počutje: ***
Melanholični boste in iskali boste nekaj ali nekoga, ki bi vas razveselil in razbremenil. A vsi bodo kazali samo nezanimanje in pasivnost, kar vas bo še bolj razžalostilo.
Ljubezen/odnosi: ***
Čustva vam bodo malo nagajala, saj se vam bo zdelo, da ste jih skrili in da je čas, da jih bolj izrazite, v resnici pa boste na čisto svoj način jasno kazali, kako se počutite in kaj čutite do določenih ljudi.
Posel/denar: ***
Žal boste morali slediti navodilom in pripraviti na novo vse potrebno, kar vas bo seveda jezilo, a boste vedeli, da lahko krivite samo sebe. Čutili boste, da so to sicer zadnje epizode in da se obetajo spremembe, ki vas bodo razbremenile.
Nasvet tedna:
Začnite se zavedati sebe in vsega, kar oddajate v svet, saj se boste le tako lahko uskladili. Ne pozabite na fizično razgibavanje, ki bo vam pomagalo, da se dobesedno izlevite iz preteklosti in se pripravite na veliko bolj navdušujočo prihodnost. Imeli boste voljo in se potrudili dokončati določene stvari, nad katerimi ste že kar malo obupali.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
Počutje: **
Ne boste mogli razumeti, kaj se dogaja, a boste za vsako stvar eksplodirali in se precej več jezili. Merilo vam bo vaše fizično počutje, in ko ne bo več utrujenosti, boste pripravljeni na večje uspehe v poslu in tudi na osebni preboj.
Ljubezen/odnosi: ****
Podjetni boste v vseh pogledih in morda boste s partnerjem ali simpatijo začeli izvajati resne poslovne projekte. Navidezno boste komunicirali z vsemi o vsem, a po tiho se boste odmikali od vseh pravih pogovorov, saj se vam ne bo dalo ukvarjati z nikomer.
Posel/denar: ***
Stiki z ljudmi vam bodo naporni, a se boste zavedali, da je zdaj ključnega pomena, da naredite, kar je potrebno. Dobre poslovne priložnosti vas bodo vodile in navdihovale. Prav zaradi njih boste lahko premagali vse ostale čustvene ovire, ki se bodo kar nalepile na vas.
Nasvet tedna:
Nujno je, da ne prelagate odgovornosti na druge, saj je pomembno, da imate v rokah vse niti tistih projektov, ki so vam pomembni. V nedeljo zvečer se boste sprostili in se končno počutili bolj svobodne.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
Počutje: *****
Zadnje dni oktobra boste prav uživali in odprlo se vam bo novo življenje. Imeli boste odprta čutila in modro boste reagirali na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Najboljša sprostitev za vas bosta pogovor s sabo in prehrana.
Ljubezen/odnosi: ****
Odlične stvari boste naredili in se vrnili v optimalno počutje glede dela. Uživanje bo za vas ključ do dobrih stvari. Dojeli boste nekatere pomembne stvari, ki ste jih opazili pri drugih, in se začeli zavedati, da je dobro, da jih spremenite tudi pri sebi.
Posel/denar: ***
V začetku tedna boste malo zmedeni in ne boste točno vedeli, kaj vam je in kaj bi naredili. Zapravljali boste čas in iskali smisel dneva. Že od torka pa vas bodo nekatera darila razveselila in lahko boste spet začeli dobro kreativno delo, ki vas bo čisto prevzelo.
Nasvet tedna:
Navdih življenja bo prišel skozi sprostitev, masažo, meditacijo ali nesmiseln pogovor, ki vam bo aktiviral zanimive ideje. Zanimivo vam bo, kako se lahko na hitro spremeni vaše počutje, in začeli boste bolj ceniti pozitivne vplive okolja. 

prejšnji članek
Tako koristno lahko porabite pomarančne olupke
Zdravje
Tako koristno lahko porabite pomarančne olupke
naslednji članek
Jernej Tozon navdušil z razgaljeno fotografijo z dopusta
Svet slavnih
Jernej Tozon navdušil z razgaljeno fotografijo z dopusta