Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Martinovanje lahko okrepi odnose in vaše temelje

8. 11. 2021; 02.10
Avtor: Andreja Novak
horoskop, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Obetajo se sproščeni dnevi, če boste le sledili svoji notranji naravnavi in poskrbeli za tisto, kar vam je pomembno.

Ne pozabite na tradicionalno martinovanje, ki bo okrepilo odnose in vaše temelje, če sproščeno sprejmete preteklost svoje izvorne družine. Spoštovanje tradicije preteklosti vam omogoči sprejemanje obilja, pomirjenost z življenjem ter odpira nove poti.

Slovenski pregovor: »Sonce na Martina (11. 11.), pred vrati huda zima.«

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: ***
Sprostili se boste in ugotovili, da ste se nehali bati sprememb v življenju, da ste začeli instinktivno slediti svoji intuiciji ter da vam življenje postaja vse bolj v veselje. Dolgčas bo kar izpuhtel in pozorni boste na svoje spremembe in sočasno opazili spremembe v drugih. Ljudje vam bodo začeli zaupati, saj jih boste začeli z zanimanje tudi poslušati.
Ljubezen / odnosi: ****
Usoda vas bo lepo vodila skozi iskrice strasti in vam obetala okrepitev vseh tradicionalnih vrednot, na katere ste kar malo pozabili. Začeli se boste zavedati, kako so odnosi pomembni in kako ste hvaležni, da so vaši domači še vedno na vaši strani.
Posel / denar: ****
Ljubezen in bližina vam bosta motivaciji, da boste odprti za dobre ideje ureditve svojega materialnega premoženja in ureditve doma, ki bo naredil vtis tudi na vašega partnerja.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, da vas star ritem ne potegne nazaj v svoje kolesje. Ne hitite več brezglavo iz opravka v opravek, temveč si dovolite, da se vse dogaja počasneje, bolj zbrano, in poskusite uživati prav v vsem, kar se dogaja.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: *****
Odlično obdobje, ko boste s pomočjo notranje harmonije lahko odkrili veliko lastnih darov za povsem konkretne materialne dobrine.
Ljubezen / odnosi: ****
Močni zvezdni vplivi vas bodo vodili skozi intenzivno obdobje strasti pa tudi notranje čustvene sprostitve, ko se boste vsega lahko lotili z večjo vnemo in tudi bolj odprtim umom. Ljubezen vam bo na voljo.
Posel / denar: ****
Tekmovanje vas bo spodbudilo, da se boste še bolje odzivali na vse, kar se bo dogajalo, in vse svoje ideje, ki bi jih sicer v trenutku pozabili, boste skrbno varovali in jih želeli čimhitreje in čimbolje uresničiti. Uspeh bo hiter in z njim si boste pridobili večjo slavo in zanimanje javnosti ter predvsem nadrejenih v službi.
Nasvet tedna:
Ne upirajte se usodi, saj vas bo dobro vodila na vseh področjih, še posebej v ljubezni in karieri. Zato bodite odprti, glejte ljudi v oči in sledite toku življenja, kar vas bo res osrečilo. Naučili se boste večje sprostitve in sočasnega sodelovanja, kar vam bo še kako prav prišlo v prihajajočem letu 2022.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Bolj ko boste iskreni, več energije boste imeli, kar vas bo navdušilo. Zato boste vse bolj opuščali nepomembno klepetanje in boste vse bolj izražali to, kar zares ste in v kar verjamete.
Ljubezen / odnosi: ***
Osredotočite se na komunikacijo, ne glede na to, da se vam zdi, da vsem vse poveste, to ni čisto res. Včasih se v mislih vse pogovorite, ko pa pride čas za dejanski pogovor, pa se preveč prilagodite in izpustite najpomembnejše stvari. V pogovorih s simpatijo ali partnerjem bodite pozorni na srce in vse bo steklo brez težav.
Posel / denar: ***
Ne bodite pretirano čustveni v poslovnih zadevah, raje se osredotočite, da se vedno bolj marketinško predstavite, tako svoje vrline kot tekoče projekte, in seveda vpletite tudi svoje želje. Nič ni narobe, če sproti poudarite svoje talente.
Nasvet tedna:


V tem času imate priložnost, da se sistematično uveljavite v svoji okolici z vsem, kar ste in kar počnete, ter še posebej z vsem, kar si želite početi v prihodnosti. Vsekakor bodo priložnosti za nove temelje, nov način življenja.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: *****
Imeli boste veliko energije in optimistični boste v vsem, o čemer bo tekla beseda.
Radi se boste pogovarjali in povsod dvigovali ozračje s humorjem in pozitivnim pristopom.
Ljubezen / odnosi: ***
Delali se boste svobodne in neodvisne, a v sebi se zavedate, da ste še kako odvisni od bližnjih in vseh, ki resnično verjamejo v vas. Nič ni narobe, če priznate bližnjim svoje počutje, saj vas poznajo in razumejo. S tem boste prekinili star način delovanja in se osvobodili negotovosti in čustvenih težav.
Posel / denar: ****
Ne bo se vam dalo preveč naprezati, saj boste imeli občutek, da ste v življenju že veliko naredili ter da se morate malo sprostiti in zabavati. A k aktivnosti vas bodo spravili nenadni dogodki in strah, da bi izgubili nekaj, kar vam veliko pomeni.
Nasvet tedna:
Imate priložnost, da se odmaknete od vseh, ki v vas spodbujajo slabe stvari, različne odvisnosti in čustveno dramo, s katero izgubljate kredibilnost. Pazite, da si ne boste z neprimernimi ali neresničnimi besedami odvzeli lepe priložnosti za sprostitev in spremembe.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje:*****
Optimizem vas bo vodil v spremembe, saj boste jasno čutili razliko ob stikih z ljudmi in boste želeli vse več stika z vam prijetnimi.
Ljubezen / odnosi: ****
Čustva vas bodo odmaknila od vsakdanjih težav in srečni boste zaradi pogovorov, skupnega dela in sprostitve z vam posebnimi osebami ali simpatijo. Godilo vam bo, ko boste sprejeti in ljubljeni ter boste vse bolj jasno videli, kam se vam odpira sreča. Pestro bo, saj ne boste mogli več skrivati svoje strasti in boste vse bolj odkrito kazali svoje počutje. Okrepila se vam bo življenjska energija, s katero boste osvojili partnerja ali simpatijo.
Posel / denar: ****
Ljubezenske spremembe in dobro počutje vam bodo velika motivacija, da boste dobro razmislili o številnih priložnostih in svojem delu v prihodnosti. Namenili si boste dovolj časa, da o vsem razmislite in se skrbno pripravite.
Nasvet tedna:
Ohranite zbranost na svoje življenje, ki bo postajalo vse bolj pestro in zadovoljivo. S samozavestjo se odločajte za poslovne spremembe, pri tem pa računajte, da boste potrebovali čas tudi za osebno življenje.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje:*****
Izjemno boste zadovoljni, čeprav se ne bo nič posebnega konkretno zgodilo. A opazili boste razliko v sebi po daljših pogovorih z določenimi ljudmi, in to vas bo razveselilo. Ker se vam ni bilo treba prilagajati ali se pogovarjati o vsakdanjih nesmislih, ste za razliko od prej pridobili veliko energije in se res dobro počutili.
Ljubezen / odnosi: ****
Dobro spoznanje o sprostitvi energije skozi pogovore vas bo navdušilo nad odnosi in začeli boste bolj jasno spremljati, s kom se lahko zares pogovarjate, in se skupaj veselite vsega, kar vas zanima.
Posel / denar: ***
Začutili boste željo, da bi pomagali in za nekoga naredili vse, da pride na zeleno vejo. To bi naredili iz navdušenja nad spremembami, ki se vam dogajajo, ne za plačilo. A pokaže se lahko, da bi to bila tudi dobra poslovna poteza.


Nasvet tedna:
Preden začnete z dobrodelnim delom, povprašajte, če si to oseba res želi. Pri tem pazite, da se ne zapletete v kakršnekoli prepire ali zmedo v javnosti, saj lahko čisto po nedolžnem vi odnesete večji del krivde.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje:*****
Notranje strasti se bodo vse bolj kazale navzven in le redkim boste lahko skrili svojo srečo. Optimistični boste, saj bodo spremembe kazale dobro pot za prihodnost, in to vam bo dalo neverjetno energijo, da se boste lahko lotili tistega, kar že dlje časa odlagate.
Ljubezen / odnosi: *****
Lažje se boste odmaknil od vseh, ki vas po navadi spravijo ob živce in utrudijo. Ljubezensko življenje se bo dogajalo in usoda vas bo dobro vodila, da se ne boste izmuznili. Energija strasti bo naredila svoje, in to bo korak za korakom pripeljalo do popolne prenove vašega življenja.
Posel / denar: ***
Delovni boste za stvari, ki so nujno potrebne. Te boste naredili popolno, saj boste želeli ustvariti dobre temelje. Lahko se zgodi, da boste napredovali, kariera se vam bo namreč dobro odprla in vsi bodo naklonjeni tem spremembam, kar vam je pomembno.
Nasvet tedna:
Poskrbite za dovolj spanja, da bodo vaši možgani spočiti in bolj sveži, vi boste bolj umirjeni in vse se bo dogajalo bolj smiselno in sproščeno.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje:*****
Imate vso podporo zvezd, da dobro nadaljujete že začete stvari. Vsi trije: Sonce, Merkur in Mars so v vašem znamenju, kar vam daje odlično podporo za čutenje sebe in svojih želja, okrepitev samozavesti, odlične možnosti v dobrih pogovorih in izboljšanje v sodelovanju na vseh področjih.
Ljubezen / odnosi: ****
Odlično počutje bo vodilo v vašo sproščenost in želeli se boste z vsemi razumeti. Pri tem se lahko zgodi, da jih boste še vseeno želeli prepričati v svoj prav. Temu se ne morete izogniti, saj zares verjamete v vse, kar ste in kar razmišljate, tako da se morajo drugi temu prilagoditi.
Posel / denar:***
Pazite, da ne boste preveč vztrajali pri svojih predlogih tam, kjer bo jasno, da tega drugi ne želijo. Samo vi boste namreč pri tem izgubljali, če boste preveč računali na napačne ljudi.
Nasvet tedna:
Počutje bo optimalno, a izogibajte se alkoholu in drugim poživilom, da si ne porušite notranjega dobrega nagiba, ki se bo dogajalo skozi sprostitev, meditacijo ali predajo intimi. Raje se usmerite v naravo in si ob tem pišite odlične ideje, ki bodo prihajale kot po tekočem traku.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje:***
Dolgočasili se boste in hrepeneli po spremembah. Zdelo se vam bo, da ste malo odmaknjeni od vsega dogajanja, a ko boste zaznali, kaj se zares dogaja v okolici, boste hvaležni, da niste zraven, v središču pozornosti.
Ljubezen / odnosi: ***
Čustvena nihanja vas bodo pripeljala do tega, da si boste zaželeli svobodo. Odmaknili se boste od bližnjih in jo deloma tudi občutili. To vas bo sprostilo, navdihnilo in sočasno raznežilo, da boste zahrepeneli po pravih spremembah, da bi lahko bolj jasno zaživeli po svojem srcu.
Posel / denar: **
Zdaj ni dober čas za poslovna vlaganja ali kakršnekoli delovne odločitve. Bodite previdni, saj lahko preveč hitrih odločitev ali nenavadnih idej na dolgi rok poruši vašo materialno stabilnost, kar bo v tem času težje popraviti.


Nasvet tedna:
V tem obdobju se ne spuščajte v konkretna dela in ali v denarna vlaganja, denarja tudi ne posojajte ali izposojajte. Raje se osredotočite na sprostitev, flirtanje, meditacijo ... Vse vam bo šlo dobro od rok.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje:***
Doživljali boste spremembe v sebi, čeprav to ne bo vidno navzven in čeprav vas bo to skrbelo. Spoznali boste veliko o sebi, o svojem notranjem kompasu, ki vam bo vse bolj poznan in prijeten.
Ljubezen / odnosi: ****
Prenehali se boste odmikati od občutka svobode, ljubezni in spremembe ter se posvetili celo sanjarjenju. Zdelo se vam bo, da je vse na novo, kot da se prebujate v novo življenje. To se imenuje zaljubljenost.
Posel / denar: ****
Ne boste več čakali na druge, da vam ponudijo roko v pomoč, temveč boste vi stopili v stik s tistimi, s katerimi si res želite sodelovati. Tako boste številne prijetno presenetili in sodelovanje bo še bolj okrepljeno s pozitivno energijo, saj so drugi ves čas imeli občutek, da se vam vsiljujejo.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni na provokacije v okolici, ki bodo namenjene temu, da prepoznate svoj vzorec delovanja, in se pravočasno odmaknete od vsega, kar vam ne ustreza. Ko boste obvladali svoje reakcije v javnosti, boste dovolj močni za vse stvari, tudi za srečo.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: **
Zdelo se vam bo, da ste čisto pod nadzorom in precej odmaknjeni od vsega, a bo to le občutek, ker se že dolgo niste zabavali in srečali z vam prijetnimi ljudmi. Poleg posla in družine potrebujete še pravi odklop. Zato boste rahlo zamorjeni in čisto preveč učinkoviti, saj se vam bo zdelo, da ko boste vse naredili, se bodo razmere spremenile.
Ljubezen / odnosi: ***
Vse boste jemali za samoumevne. Lahko da sploh ne boste opazili, da imajo vaši bližnji svoj svet, v katerem so odmaknjeni od vas in da ta razkorak postaja vse večji.
Posel / denar: *****
Poslovni uspehi vas bodo notranje sprostili in okrepili. Vseeno vas bo nemir še naprej vodil v delo. Odlične ideje boste imeli za finančne uspehe. Ko se boste spomnili, kaj in kako jih želite uresničiti, boste postali nestrpni do vseh, ki ne bodo takoj skočili v sodelovanje.
Nasvet tedna:
Ne pritiskajte na druge, raje se o vsem sproti pogovorite. Takoj se bo vse rešilo in vsi bodo imeli dober občutek sodelovanja. Komunicirajte sproti iz občutka sreče, da se lahko karkoli dogaja v tej smeri. To bo vaš najboljši recept za uspeh.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Okrepila se vam bo samozavest, saj boste čutili naklonjenost z vseh strani. To vam bo pomagalo, da se povsem sprostite. Končno se boste lahko dobro naspali, saj vas bodo določene misli prenehale preganjati.
Ljubezen / odnosi: ****
O vsem se boste z lahkoto pogovorili in rešitve se bodo hitro našle. Optimizem se vam bo iz dneva v dan krepil in zadovoljni boste s premiki v svojem življenju. To se bo močno poznalo pri vaših dobrih odnosih, ki bodo vse bolj srečni in harmonični, kar vas bo še dodatno veselilo. Podpora prijateljev in okolice vas bo razveselila. Lahko da se boste na hitro zapletli v strastno afero.
Posel / denar: ****
Spremembe bodo temeljite in instinkt ter intuicija se vam bosta okrepila. Videli boste možnosti, da zaživite čisto po svoje in imate vsaj približno sanjsko življenje, ki si ga zdaj želite.


Nasvet tedna:
Povežite vsa svoja področja življenja, da boste začutili celovitost dogajanja in vas ne bo odneslo samo na eno stran. Moč imate namreč čisto se prenoviti in si zagotoviti nov način življenja, ki vas bo še kako dobro podprl v 2022. 

prejšnji članek
Miki Vlahovič že 25 let srečno poročen
Svet slavnih
Miki Vlahovič že 25 let srečno poročen
naslednji članek
Gledalci boste brez Kmetije ostali tudi v četrtek
Resničnostni šovi
Gledalci boste brez Kmetije ostali tudi v četrtek