kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Mladoletna kolesarka umrla po trku s tovornjakom

aleksander mervar bobo Necenzurirano

Mervar se bo zagovarjal zaradi privatizacije ...

David Urankar, Liza Praprotnik, Andreja Gregorič, Panorama Reporter.si

Panorama, škandalozna polomija TV Slovenija: ...

legat Ekipa24.si

Grozno: Nemška legenda bo ostala brez jajca, ...

Križevniški sosed Odkrito.si

Milena Zupančič: »Če bi se naša država ...«

dragic Ekipa24.si

Dragić nasmejal vse! Imamo poseben plan za prihod...

Horoskop: Zasijali boste v svoji moči
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Zasijali boste v svoji moči

Kaj so vam napovedale zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Intuicija vam bo dobro služila in kreativni boste pri vseh reševanjih težav, zato se lotite tistih najbolj perečih. Usmerite se v konkretne rezultate, saj boste imeli uspeh.

Bik
Ne pozabite, da je komunikacija ključna, ne glede na to, kaj želite od drugih. Imeli boste uspeh povsod, zato se ne skrivajte. Pokličite poslovne sodelavce in simpatije.

Dvojčka
Poiščite prave ljudi, ki se bodo takoj odzvali na vaše želje ter vam tudi pomagali rešiti vse pereče problem v kratkem času. Ne odlagajte, še danes se aktivirajte na polno.

Rak
Zasanjanost in pretirano posvečanje čustvom vam ne bo pripeljalo želenih rezultatov. Pokazati boste morali več stabilnost in treznost v vseh odločitvah.

Lev
Dinamični boste v mislih in tudi komunikaciji. Ne boste namreč več mogli trpeti zanikanja vaših želja. Želeli boste svobodo in iskreno komunikacijo z bližnjimi.

Devica
Domači vam bodo pomagali ustvariti nov, vam bolj prilagojen način delovanja, zato jim zaupajte vse svoje želje ter si dovolite, da tudi partner razloži svoj vidik videnja.Tehtnica
Sledite idejam in se pogovorite s tistimi, za katere čutite, da se bodo najbolj odzivali na nenavadne stvari, ki jih želite realizirati. Iskrice strasti vas bodo močno motivirale.

Škorpijon
Zasijali boste v svoji moči, zato je pomembno, da ste iskreni in da ne obljubljate stvari, za katere že veste, da jih ne boste mogli realizirati. Sprejmite odgovornost.

Strelec
Odlično se boste počutili doma, zato ne boste želeli pretiravati v dejavnostih. Nekatere stare zadeve bodo potrebovale razrešitev in čas je, da jih zares dokončate.

Kozorog
Čustva vam ne bodo dovolila spati in morali se boste izpostaviti zase in za napredek. Pokažite interes tam in se ne delajte ravnodušne, saj bo jasno, da ste zaljubljeni.

Vodnar
Aktivni boste v kreativnih rešitvah in želeli ugoditi domačim, da bi imeli manj dela ter več časa. Ne bodite nestrpni, samo jasno razložite, kaj želite od njih in vse bo rešeno.

Ribi
Kreativni boste in odprti za sodelovanje. Ne boste se pustili zmotiti, saj boste v sebi čutili moč in povezanost. Samozavest se vam bo okrepila, verjetno tudi bančni račun.