favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Takšna čustva vas čakajo v začetku tedna

24. 1. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Dinamični boste in strastni. Z lahkoto  boste osvojili srce simpatije. Če ste v vezi, boste preverjali partnerja, da se boste prepričali, koliko ljubezni je še med vama.

Bik
Dinamični boste in samozavestni pri osvajanju. Če ste vezani, pazljivo, da se ne zapletete v druge odnose. Ne igrajte se s čustvi drugih. Poskrbite za domače odnose.

Dvojčka  
Dobro razmislite in se ne izmikajte slabi volji ter ne bežite od sebe. Nekatera neprijetna dejstva preteklosti se bodo razčistila. Ne ponavljajte pa več istih napak.

Rak  
Čustva vam bodo motila delo, kar vas ne bo motilo, a bo sodelavce ali nadrejene. Želeli bodo bolj jasen fokus zato se zberite in sodelujte, če ne želite težav pri delu.

Lev  
Prevzemal vas bo občutek svobode in želeli boste iti na pot ali se družiti z ljudmi, ki vas razvedrijo. Uspešno se boste izmikali obveznostim, ki vam ne odgovarjajo.

Devica  
Precej dela boste imeli s sabo, saj se nekatere ideje ne bodo realizirale tako dobro, kot ste pričakovali. Zato boste nestrpni do domačih, ki vas bodo samo debelo gledali.



Tehtnica  
Pomirjeni boste s sabo, zato vas nemir v okolici ne bo obremenjeval. Pustili boste drugim, da imajo svojo šolo na svoj način in tudi bolj previdni boste z obljubami.

Škorpijon  
Samozavest se vam je okrepila in reakcije okolja bodo vidne. Ne zapletajte se, samo sledite svojim načrtom, da ne boste zaradi odnosov spet opustili najboljše ideje.

Strelec
Bolj boste v svojem svetu, kar vam bo odgovarjalo. Bližnji bodo nasprotovali vaši samostojnosti, kar vas bo čudilo, saj so vam vedno očitali obratno. Prav pestro bo.

Kozorog
Končali boste z nekaterimi stvarmi, ki niso kazali pravih potencialov za razvoj. Veliko novega boste spoznali predvsem o sebi, kar bo pa odprlo nova, dobra vrata življenja.

Vodnar
Brusili boste ideje in načrtovali sprememb, ki vas bodo osvobodile na dolgi rok, a kratkoročno povzročile še več dela. Domači bodo protestirali, a se ne boste dali.

Ribi


Srčnost in sproščenost vas bo prevzemala in spoznavali boste svoje skrite dobre lastnosti. Vse več razumevanja boste imeli za ljudi, a vas to ne bo obremenjevalo.

prejšnji članek
Kje tiči vzrok za Akijevo prerano slovo?
Svet slavnih
Kje tiči vzrok za Akijevo prerano slovo?
naslednji članek
Ana Praznik: Prenov doma se lotimo sami
Življenjski slog
Ana Praznik: Prenov doma se lotimo sami