Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: ne obljubljajte, a najdite rešitve za odnose

28. 3. 2022; 01.00
Avtor: Andreja Novak, astrologinja
horoskop

»Veselim se darov življenja ter jih sprejemam z odprtimi rokami in srcem.« foto: Dreamstime

Mlaj na prvega aprila vam bo omogočil videti potrebne rešitve predvsem za odnose, in če boste le želeli, boste lahko stopili korak naprej ter se osvobodili bremen starih poznanstev.

Ne obljubljajte ničesar, kar vam ni v veselje izpolniti, raje se posvetite spoznavanju novih ljudi in pristopite k novemu iskreno in ljubeče.

Afirmacija obilja za ta teden:

Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Veselim se darov življenja ter jih sprejemam z odprtimi rokami in srcem.«


Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Ne boste najbolj odprti za čustva, čeprav boste hrepeneli po nežnosti in sprejetosti. Obremenjeni boste z bližino drugih, zato se boste morda precej osamili in želeli čim več časa preživeti v samoti.
ZDRAVJE
Ne hitite z načrti, saj vas prav to hitenje utrudi. Dovolite si vse dobro razmisliti vse do sobote. Šele takrat vas bo luna podprla v pozitivnih novostih, ki jih želite vpeljati v svoje življenje. Opustite tudi stare razvade, ki vas delajo globlje občutljive na vso dogajanje v okolici.
DENAR
Čas je za spremembe, ko se boste prvič res poglobili v načrtovanje in vam ne bo več pomembno le to, da ste dejavni. Zdaj želite rezultate, zato se boste bolj sistematično lotili vsega skupaj.
Kje vas čaka sreča?
Če boste našli dovolj časa zase, se bo v vas razvil pravi občutek sreče. April vas bo namreč že s prvim dnem v celoti podprl, saj je prav 1. aprila že zjutraj mlaj v vašem znamenju. A potrebna bo vaša notranja stabilnost in povezanost s sabo oz. z vašo dušo, da boste lahko sprejeli vsa darila energij.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Dogajanje vas bo odmikalo od družinskega življenja in vsakdanjih opravil. Imeli pa boste magnetni privlak za vse nove ljudi, ki jih boste v tem obdobju spoznavali. Morda se boste zagreli za bežno simpatijo, ki tudi ne bo ostala ravnodušna.
ZDRAVJE
Na srečo se boste v tem obdobju hitro regenerirali ter vam bo uspelo ohranjati notranji mir in stabilno držo. To vam bo dalo še dodatnega zagona, da se res potrudite in optimalno vse izpeljete.
DENAR
Kariera vam bo izziv, a se boste morali hitro prilagajati in kar precej samožrtvovanja bo potrebno vsaj v tej fazi. Na vse boste naredili dober vpliv, še posebej na sodelavce in nadrejene, ki bodo začeli na vas računati v večjem obsegu za še bolj odgovorna opravila. Če morda nimate službe, je zdaj izvrsten čas, da jo najdete.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če si boste dovolili spoznati in sprejeti, da ste prav ustvarjeni za takšne obsežne, večje stvari in projekte ter da vas sicer vse ostalo večino časa dolgočasi tako v poslu kot v osebnem življenju. Zato bo za vas pomembno, da ohranjate osredotočenost na večje stvari.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Ne iščite drugih za pomoč, ampak se samo sprostite in se spet povežite s svojo intuicijo, ki bo priklicala podporo vaše duše, in vse bo lepo steklo takoj, ko boste sprejeli odgovornost zase. Šele potem, ko boste čutili svojo celovitost, boste zares zaživeli v dobrih odnosih. Sreča bo na vaši strani.
ZDRAVJE
V tem obdobju boste precej nihali v počutju, kot da boste lahko dojeli vse skrajnosti svojega življenja. Če ne boste zmogli sami prebroditi predvsem psihične teže, poiščite pomoč v naravi.


DENAR
Osredotočite se na konkretne rezultate in vse drugo ignorirajte. Čas je, da dobro poskrbite za svoje materialne dobrine, zato prenehajte bežati od te odgovornosti, ki je zares zelo lepa. Ko sprejmete vse, kar vam je namenjeno za dobro življenje, se vam bodo stvari dobro uredile.
Kje vas čaka sreča?
Če pa se bodo stvari zatikale in boste dobivali v tem tednu same zamujene položnice, ali pa se bodo doma kvarili aparati in podobne nezgode, potem se zavedajte, da je vaša podzavestna moč upora še vedno velika in jo je treba sprostiti, da se vse lepo uredi.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Veliko stvari, čustev boste želeli razkriti, a se bo vse tako izpeljalo, da boste preobčutljivi, da bi vse to izrazili. Opustite zamere in stara čustva ter negujte lepe stvari v sebi in okolju.
ZDRAVJE
Čutili boste pritisk iz okolja, ki pa bo temeljil na negotovosti in lahko tudi energijskih ali fizičnih poškodbah. Morda boste imeli glavobole ali boleč vrat in ramena, saj bo 1. aprila mlaj v ovnu, ki bo vse to še potenciral. Zato se boste morda slabo počutili, še posebej, če ste v preteklosti preveč iztrošili svojo življenjsko energijo.
DENAR
Želeli se boste bolj aktivirati, a nekako ne bo šlo. Opravil boste samo rutinska dela in tisto najbolj nujno ter se ne boste najbolj obremenjevali z materialnimi dobrinami, kar se vam bo pozneje slabo poznalo.
Kje vas čaka sreča?
Za vas je izjemno pomembno, da ste čim bolj sproščeni in sočasno čisti tako v energijah kot fizično. Zato vsaj v tem obdobju opustite kajenje in druge slabe razvade, ki na vas vlečejo slabe energije. Mlaj 1. aprila je tako idealen za nove začetke, ki bodo v vas spodbudili občutek sreče.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Polni boste nemira in energije, a še ne boste mogli iti v akcijo oz. v realizacijo, saj boste še preveč občutljivi. Sočasno boste čutili, da še ni pravi čas in da morate še malo počakati.
ZDRAVJE
Ta čas mirovanja bo za vas neke vrste prisilni dopust, da se boste lahko res navadili, da se stvari zgodijo tudi brez vas, hkrati pa, da je zelo pomembno, da se vse zgodi ob pravem času. Začeli boste bolj slediti notranjemu občutku, saj boste ugotovili, da vam vedno dobro služi. To vas bo okrepilo tako psihično kot fizično.
DENAR
Obnavljali boste svoj dom oz. iskali načine in ideje za večji načrt prenove svojih lastnih temeljev. Ne boste samo pospravili svojega doma, temveč ga na novo osmislili in si s tem okrepili moč materializacije.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, saj boste zelo dobro zaznavali energijsko podporo zvezd, ki vas bodo res malo držale v ozadju, da se okoliščine za vaše spremembe dobro pripravijo. Tako boste imeli dovolj časa, da tudi vi dozorite v sebi z mirom in harmonijo.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Pozabili boste na čustva in se bolj intenzivno usmerili v aktivnosti. To bo pozitivno presenetilo bližnje, saj boste kljub temu bolj odzivni na vse ter celo bolj pokazali čustva kot takrat, ko jih želite res izraziti.
ZDRAVJE
Intuicija vam bo odlično pomagala pri vseh izzivih tega tedna. Če ji boste dobro prisluhnili, boste ugotovili, katere stvari vas preveč bremenijo, da bi jih želeli še obdržati v življenju, in za katere bi si želeli ustvariti več časa in priložnosti.
DENAR


Začutili boste, da je čas, da sprejmete odgovornost zase v vseh pogledih in sledite notranjemu glasu, ki s tem postaja vse bolj glasen in dobiva na moči. Tako se boste lahko na hitro odločili za spremembe v služenju denarja oz. v projektih, ki vas bolj veselijo.
Kje vas čaka sreča?
Ko boste ugotovili, da vam zaradi višjega cilja ali kogarkoli drugega ni treba trpeti ali vztrajati pri stvari, kar vam ne odgovarja, boste začutili najprej olajšanje, nato srečo. Zato ne dovolite podzavesti, da vas drži v primežu preteklosti.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Globoko zadihajte in se predajte usodi, ki bo še naprej želela samo, da ji sledite. Ljubezen bo postajala vse bolj del vas in vašega življenja, kar boste zaznavali, a ne boste več delali kompromisov v tej smeri. Iskrenost vam bo prinesla največje rezultate v vseh pogledih.
ZDRAVJE
Odlično se boste počutili, če se boste izogibali lenobi in poskrbeli za dovolj spanja, pitja tekočine ter gibanja v naravi. To vam bo dalo optimalen navdih za dobre spremembe tudi za prihodnost.
DENAR
Kariera vam bo izziv, da se boste potrudili v optimalni ureditvi videza in časovne organizacije. Ne boste se družili z novimi ljudmi, temveč se boste raje držali bolj zase. Tako boste imeli pod nadzorom čas, ki vam bo v tem obdobju še kako dragocen. Vse skupaj vam bo v veliko zadovoljstvo, zato se boste res potrudili in optimalno izpeljali vse.
Kje vas čaka sreča?
Na vse boste naredili dober vtis in vsi se bodo obračali na vas v še večjem obsegu, kar vas bo sicer osrečilo, a boste res potrebovali optimalno organizacijo svojega časa. Če morda nimate službe, je zdaj najboljši čas, da jo najdete.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Ne zanašajte se na ljudi, ki so vas že tolikokrat pustili na cedilu, prav tako ne računajte na tiste, pri katerih ste vi prekršili dogovore. Odprite se spremembam, ki jih bo prinesla vaša iskrenost do sebe in od drugih, ter predvsem spremenite svoj odnos do življenja.
ZDRAVJE
Morali boste začeti razmišljati o opuščanju starih razvad, ne glede na to, da so nekatere navidezno dobre. Sebi dajete potuho, da ne narediti tistih pravih stvari, ki bi res spremenile vaše počutje, kot da se s tem odmikate od življenja.
DENAR
Nekatere stvari naredite po svoje, pa čeprav se boste morali izpostaviti. Morali se boste podati v ospredje in s tem pridobiti na kredibilnosti, ki pa vas bo tudi umirila, da se ne boste želeli spet umakniti takrat, ko vse ne bo šlo tako, kot si želite.
Kje vas čaka sreča?
Zato je smiselno, da s hvaležnostjo opazite vse stvari, ki jih imate, in v katero smer usoda želi, da se razvijate in ji sledite. To vam bo dalo odlične ideje, skozi njihovo uresničitev pa boste dobili tudi vso podporo tako od energij kot okolja.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Prijateljstvo vam bo v tem času zelo pomembno, zato vas bodo lahko prijatelji in tudi znanci prepričali za vse pomembne in nepomembne stvari, da jim boste pomagali. Morda se bodo pojavili prijatelji iz preteklosti, ki ste jim dolžni kakšno uslugo, in zdaj bodo želeli, da jim vi priskočite na pomoč.
ZDRAVJE
Če vas odnosi ne bodo obremenili, se boste sproti regenerirali. Dobro počutje vam bo sledilo in z lahkoto boste počeli vse, kar vas bo veselilo. Narava in prijatelji vam bodo največ pomenili in vas tudi motivirali.
DENAR
Obljubili boste svojo pomoč, še preden boste vedeli, za kaj gre. Ne bo vam pomembno, kaj drugi želijo, zato boste takoj pripravljeni na akcijo. Pazite pa, da v imenu kogarkoli ne podpisujete ničesar, ne prevzemate nobene pošte ali stvari, saj se lahko čisto po nepotrebnem spravite v težave.


Kje vas čaka sreča?
Če boste sledili družbi in boste sočasno poskrbeli, da tudi vi naredite svoje zastavljene cilje, boste dosegli velik uspeh, kar vas bo osrečilo. Prav tako boste spoznali nekatere svoje vrednote in nove ljudi, kar vas bo zelo razveselilo.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Dovolite, da vam drugi pomagajo pri vsem, kar boste počeli, saj bo vsega preveč, da bi lahko vse sami postorili. Pogovorite se s prijatelji in sprejmite njihove nasvete, pa čeprav se vam bodo najprej zdeli malo nerealni za vas. Poskusite, nič vas ne stane.
ZDRAVJE
Mlaj 1. aprila vam bo prinesel večje spremembe, če boste le sledili spremembam. Sicer se lahko zgodi, da bo vaš upor negativno vplival na vaše počutje. Zato vadite umiritev in prisluhnite intuiciji.
DENAR
Če si želite zabave, potem je nujno, da se veliko bolje organizirate, da si pridobite ekipo, ki bo poskrbela, da boste tudi vi dobro funkcionirali. Zato boste morda svoje osebne čare izkoristili tudi v tej smeri ter s tem malo zakomplicirali stvari.
Kje vas čaka sreča?
Začnite opazovati svoje novo počutje, svoj odnos do sebe, življenja, fizičnih strasti, uspeha in blagostanja. O vsem je dobro, da razmislite tudi zato, da si širite psihične meje sprejemanja, saj ima življenje še marsikaj za vas. To spoznanje vas bo osrečilo, saj ne boste več tako odvisni od vplivov okolja.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Predani boste partnerju ali simpatiji, dokler bo sledila vašim željam in načrtu življenja, ki ga vse bolj jasno vzpostavljate. Ne boste pa trpeli izmikanja, sprememb, ki vam bodo samo ustvarjale zmedo.
ZDRAVJE
Nemirni boste, in zato boste preventivno želeli umiriti sebe, da ne boste naredili večje škode na vseh področjih, saj ste se že naučili, da če nastopite z nestrpnostjo, se vam ta potem še v večji meri vrne. Red vam bo dragocen tako za fizično kot psihično počutje.
DENAR  
Pazili boste, da boste opravili vse svoje poslovne dolžnosti in sistematično sledili dogajanju, sočasno pa se boste umikali v svoj mir, kolikor vam bo to uspelo. Dosegli boste odlične rezultate, ki se bodo s časom samo še večali.
Kje vas čaka sreča?
Usoda vas bo lepo podpirala pri napredovanju v vseh smereh, če vam bo uspelo harmonizirati čas in energijo v vseh pogledih navzven in hkrati v sebi. Sreča bo namreč izhajala iz vašega notranjega miru, in ko boste vi srečni, boste brez truda osrečili tudi vse druge.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Prijateljstvo vam bo pomembno in vas bo tudi osrečevalo. Prijatelji vam bodo pomagali aktivirati nekatere novosti, pa če se bodo zavedali te vloge ali ne. V vas bodo namreč podpirali potrebno samozavest, da se boste odločali upoštevati bolj nenavadne ideje. Že samo dejstvo, da imate koga, ki vas pri tem podpira, vas bo osrečilo.
ZDRAVJE
Če boste uravnovesili čas za druge s časom zase, se boste počutili odlično. Če pa boste dovolili, da želja, da vsem ustrežete, prevlada, potem boste kaj hitro utrujeni in boste za to krivili pomlad.
DENAR
Ne boste najbolj usmerjeni v svoje finančno stanje, saj vam bo pomembno, da se stvari dogajajo. Javnost vas bo prevzela in veliko časa boste posvetili stvarem za splošno dobro, kar bo na dolgi rok koristilo tudi vam.
Kje vas čaka sreča?


Srečni boste, saj boste čutili, da ste prišli nazaj v življenje. Srečali boste stare prijatelje, ki vas bodo na novo osvojili. Z njihovo pomočjo boste naredili večje osebne in poslovne preboje. Dali vam bodo odlične ideje in vso podporo, da jih izpeljete, zato se lahko vse zelo na hitro izpelje.

prejšnji članek
Od danes možno oddati vlogo za biometrično osebno izkaznico
Zdravje
Od danes možno oddati vlogo za biometrično osebno izkaznico
naslednji članek
Ste opazili hudo napako v šovu Znan obraz ima svoj glas
Resničnostni šovi
Ste opazili hudo napako v šovu Znan obraz ima svoj glas
#nasazenazenska
nasazenazenska