atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Poskušajte upočasniti svoje življenje

4. 4. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Nespečnost in skrbi vas bodo prisilile, da boste končno uredili tiste stvari, ki ste jih že dlje časa prelagali. Domišljija vam bo delovala v vaše dobro, kar vam bo pomagalo.

Bik
Poskušajte upočasniti svoje življenje. Stres preveč vpliva na vas, zato je pomembno, da naredite nov načrt ter se bolj posvetite sebi. Nekatere stvari postavite na novo.

Dvojčka
Jasno si postavite urnik, če želite doseči dober učinek v denarju in materialnih dobrinah. Uredite si dom v celoti. Ne upirajte se tistim, ki vam želijo pomagati.

Rak
Veliko idej boste imeli, a se boste odmikali od odgovornosti, saj si ne želite neprijetnosti. Če boste sproti komunicirali, bo vsem lažje ter delo dobro opravljeno.

Lev
Aktivni in hvaležni boste Usodi. Dobra vibracija bo v zraku, nove stvari in ljudje bodo potrjevali vašo novo filozofijo življenja. Prevzeti boste od življenja in pripravljeni.

Devica
Jasno vam bo, kaj morate narediti, a še ne boste našli poguma ali pa še ne bodo prave okoliščine. Ne pozabite se izraziti, da vse ne zamre. Čas je za akcijo.



Tehtnica
Zadovoljni boste, saj vas bo življenje dobro vodilo. Številne stvari se bodo same zložile in bremena odpadla , da se boste dobro lotili vsega pomembnega za vas.

Škorpijon
Ustvarite si prioritete v življenju, pa tudi red v odnosih na način, da ste iskreni do vseh. Začnite pravočasno komunicirati in ne čakajte več na primerne priložnosti.

Strelec
Vabili vas bodo v družbo, kjer boste pozabili na čas in obljube domačim. Zato se bodo odnosi začeli vrteli v nenavadno smer, a se vam ne bo dalo ukvarjati z vsem tem.

Kozorog
Lahko boste uredili odnose in v ospredje postavili novo filozofijo življenja. Predajte se dogajanju in ne čakajte več na druge. Zanimivo bo, če boste popolnoma iskreni.

Vodnar
Sledite dogajanju in sprejmite odločitev, ki jo narekuje srce. Rezultati ne bodo takoj vidni, saj bodo nekateri odnosi preveč bremenili vašo vizijo, a boste zadovoljni.

Ribi


Predani boste dogajanju v javnosti in delili nasvete in optimizem. Stari odnosi se bodo aktivirali in lahko, da boste na hitro uredili zadeve, ki se vlečejo iz preteklosti.

prejšnji članek
Delovna akcija: Jure posegel v bedo in upokojencu spremenil življenje
Svet slavnih
Delovna akcija: Jure posegel v bedo in upokojencu spremenil življenje
naslednji članek
Srčni trenutki Tanje Zajc Zupan, njene mame Nade in hčerke Ane
Moda&Lepota
Srčni trenutki Tanje Zajc Zupan, njene mame Nade in hčerke Ane
#nasazenazenska
nasazenazenska