Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Jasno vam bo postalo, kdo so vaši pravi prijatelji

5. 4. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven 

Strastni boste, zato sledite tistim čustvom, ki v vas prebujajo življenjsko silo in vam odpirajo življenje. Ostalo opuščajte kot preteklost, dediščino, kar ne potrebujete več.

Bik  

Vaša vladarica Venera danes preide v znamenje rib, kar vas bo navdalo z melanholijo, malo večjim razumevanjem drugih in z željo, da naredite nekaj za svet, za druge.

Dvojčka 

Odprti boste za odnose, a manj odzivni. Želeli boste, da je vse po vaše, a se ne boste mogli sprostiti. Dovolj imate prilagajanj na vseh področjih. Ljubezen vam bo sledila.

Rak 

Ne glede na možnosti ljubezenskih dogajanj, boste odmaknjeni v sebi. Ne krivite za to partnerja ali simpatije, temveč si samo dovolite, da se v vas dogajajo spremembe.

Lev  

Previdni boste in občutljivi na reakacije ljudi, ki vam bodo že z obrazom in gestami pokazali, kaj čutijo in kakšne namene imajo. Jasno vam bo, kdo so vaši pravi prijatelji.

Devica  

Vezani boste neprijetni v odnosu, saj boste točno vedeli, kaj želite in ne boste želeli kompromisov niti ugovorov. Direktni boste in želeli vse urediti takoj, ne glede na čas.

Tehtnica  

Ker Venera danes preide v znamenje rib, boste precej bolj čustveni do vsega ter se predali dogajanju, kar bo navdušilo vse okoli vas. Predani boste Usodi in ljubezni.

Škorpijon 

S pomočjo družine in sprotnega sodelovanja se bo marsikaj uredilo in pri tem vam bodo povezave s preteklostjo prišle prav. Pazite, da se ne boste zaleteli v odločitve.

Strelec   

Zadovoljni boste z ljubeznijo, a ji ne boste namenjali preveč pozornosti, saj ne bo časa za vse. Odneslo vas bo v javnost in sodelovanje, ki vam je največja prioriteta.

Kozorog  

Mars in Venera vas spodbujata v smiselni red in v nov način življenja, ki ga lahko dosežete tudi v odnosih, ne samo pri sebi. Iskreno sledite svojemu srcu in sebi. 

Vodnar 

Strogi boste do sebe in zatirali svoja najgloblja čustva. A bo preteklost preveč potrkala na vrata in vas prevzela, da boste pozabili na sedanjost in vse okoli sebe.

Ribi  

Danes pride Venera v vaše znamenje in z vami ostane kar do 2.5., kar bo lepo vplivalo na vas ter vas osrečilo. Na polno boste doživljali naravo, življenje in ljubezen.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Je Anže postal očka?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Je Anže postal očka?
naslednji članek
Manca Špik: Le enkrat se živi
Svet slavnih
Manca Špik: Le enkrat se živi
#obraziavenija
obraziavenija