Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: bodite odprti za nove ideje

4. 4. 2022; 01.00
Avtor: Andreja Novak
Horoskop oven

Ovni, vse bo ok. foto: Pixabay

Če ste sredi vpeljevanja novosti, potem izkoristite vplive zvezd, ki vas podpirajo v tem. Pravočasno se pogovorite o vsem, kar je treba, in bodite odprti tudi za ideje, ki jih želijo uresničiti vaši bližnji.

Med pogovori boste odkrili njihove skrite želje in mimogrede jih lahko osrečite, če boste to le želeli. Poklonite jim svoj čas, še posebej čez vikend.

Afirmacija obilja za ta teden:


Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čim bolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Zavedam se svoje moči življenja ter jo predajam sodelovanju s svetlobo in obiljem duše.«

»Zavedam se svoje moči življenja ter jo predajam sodelovanju s svetlobo in obiljem duše.« foto: Pixabay

Oven 21. 3.–20. 4.


LJUBEZEN
Strastni boste, zato sledite vsem tistim čustvom, ki v vas prebujajo življenjsko silo in vam odpirajo življenje. Vse ostalo v sebi opuščajte kot preteklost, dediščino okolja, ki je ne potrebujete več. V sebi se zahvalite preteklosti, da vas je pripeljala do sem, in se ne upirajte več sedanjosti. Začnite razmišljati o njej in iz nje.
ZDRAVJE
Usoda vas bo vodila na zanimiv način. Z vašim vladarjem Marsom v vodnarju boste čutili močno svobodo in željo po pravih premikih, osvoboditvi starih bremen ter vzpostavitvi novega načina življenja. Razmislite, česa se najbolj bojite, in preverite, kaj iz preteklosti vas še drži v šahu ter v slabem počutju.
DENAR
Tisto, v kar boste usmerili svoje misli, se bo krepilo. Zato se pomirite s financami in se odločite za nov stil življenja: da raje služite denar, kot ga zapravljate.
Kje vas čaka sreča
Srečni boste, ko se boste začeli zavedati podpore žensk okoli sebe. Ne glede na vse boste zaznavali toplino in skrb za vas, kar bo prebudilo srce in občutek otroškosti, ko je še nekdo skrbel za vas.

Bik 21. 4.–20. 5.
LJUBEZEN
Ljubezen bo prinašala izzive. Morda se boste v službi močno zaljubili v zelo čutno in sproščeno osebo, ki vas bo pripeljala do sprememb. Osvobodili se boste predvsem starih vzorcev, pa tudi pretiravanja v ugajanju sistemom in vsem, kar je omejevalnega ter vas drži stran od srečnega življenja.
ZDRAVJE
Izčrpani boste, a zadovoljni, saj vse poteka točno tako, kot ste želeli. Malo bo popustil adrenalin dogajanja, zato se boste morda počutili odrinjene in zapuščene, a vse je v najlepšem redu, potrebujete samo malo več počitka.
DENAR
Učili se boste dajanja in ugotovili, da vas to sprosti in v resnici odpre za sprejemanje. Morda boste čutili notranji konflikt in imeli precej dela s sabo.
Kje vas čaka sreča
Vaša vladarica Venera preide 5. aprila v znamenje rib, kar vas bo navdalo z melanholijo, malo večjim razumevanjem drugih in z željo, da naredite nekaj za svet, naravo, za dobrobit drugih. Zato se boste morda povezali z nekaterimi, ki že počnejo podobne stvari, in skozi njih izpolnili svoj nagib. Vse to vas bo sproti osrečevalo.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
LJUBEZEN
Odprti boste za odnose, a malo manj odzivni na čustva. Želeli boste, da je vse po vaše, ali pa se ne boste mogli sprostiti. Dovolj imate prilagajanja na vseh področjih. Ljubezen vam bo sledila, če boste še naprej iskreni predvsem do sebe.
ZDRAVJE
Uporni in vročekrvni boste, morda boste celo dobili vročino zaradi vsega dogajanja. Ne boste se namreč več pustili speljati na led, kar bo okrepilo vaš ugled trdega pogajalca. Na hitro boste namreč spremenili filozofijo življenja, ko boste ugotovili, da gre čisto preveč vašega časa in truda v prazno, medtem ko tisti, ki bi se morali bolj angažirati, lepo uživajo.
DENAR
Nepredvidljivi dogodki vas bodo prisilili, da se boste morali ukvarjati s stvarmi, na katere sploh niste računali. To vas bo najprej malo vznemirilo, potem pa se boste sprostili in naredili vse, kar bo treba. Ne boste se zapletali v prepire ali kakršnekoli razprave, kako bi bilo bolje, da stvari izpeljete.
Kje vas čaka sreča
Ponosni boste nase in srečni, da ste končno ugotovili, kako se postaviti zase, da ne padete na manipulacije okolice. To vas bo spodbudilo, da boste bolj pazili nase, da vas tudi prijatelji in znanci ne bodo potegnili v zadeve, kjer morate delati kompromise. Preizkušnja bo v kratkem.

Rak 21. 6.–22. 7.
LJUBEZEN
Ne glede na možnosti ljubezenskih dogajanj boste malo odmaknjeni. Ne krivite za to partnerja, življenja ali simpatije, temveč si samo dovolite, da se dogajajo spremembe znotraj vas. Zvezde vas podpirajo, da sprejmete najprej ljubezen do sebe in osvobodite številne povezave s preteklostjo.
ZDRAVJE
Morda boste šli na daljše potovanje ali naporno izobraževanje, kar vas bo utrudilo, a vam hkrati spremenilo življenje in vas tudi rahlo pretreslo. Dojeli boste, katere stvari se ponavljajo in vas odmikajo od zdajšnjega dobrega življenja. Pazite, da ne zbolite.
DENAR
Prejeli boste darila in finančno stanje se bo izboljšalo. Morda boste dobili nekaj za nazaj, v vsakem primeru boste v tem obdobju postali bogatejši.
Kje vas čaka sreča?
Vaša vladarica Luna vas spodbuja, da nadaljujete vse, kar ste dobrega začeli delati zase, in hitro vam bo pokazala prve rezultate. To vas bo osrečilo. A ne odnehajte zato, da bi ustregli drugim, temveč imejte v mislih, kaj vse lahko res dosežete, če samo sledite svoji odločitvi.

Lev 23. 7.–22. 8.
LJUBEZEN
Malo boste previdni in občutljivi na odzive ljudi, ki vam bodo že z obrazom in gestami pokazali, kaj čutijo do vas in kakšne namene imajo. Jasno vam bo postalo, kdo so res vaši pravi prijatelji, kateri pa so do zdaj bolj iskali koristi od vaše družbe in jim za vas resnično ni mar.
ZDRAVJE
Polni boste energije in zadovoljstva, saj boste začeli urejati dom in tudi negovati nova čustva, novo ljubezen ali nov način življenja. To vam bo dalo toliko nove moči in entuziazma, da boste z lahkoto usmerjeni v vse dobre stvari.
DENAR
Večje spremembe se bodo dogajale, a vam ne bo treba nič narediti, vse se bo dogajalo samo od sebe. Začutili boste željo po materialnih spremembah, saj vas bodo nekatere stvari dušile, še bolj pa kompromisi zaradi njih.
Kje vas čaka sreča
Čas bo, da javnosti ter vsem pokažete nove namere, cilje in presenečenje, ki ste ga skrivali do zdaj. Ni nujno, da boste želeli o tem že govoriti, a ne boste več skrivali novih dejstev, kar vas bo osvobodilo in osrečilo.

Devica 23. 8.–22. 9.
LJUBEZEN
Vezani boste precej neprijetni v odnosu, saj boste točno vedeli, kaj želite, in ne boste sprejemali kompromisov niti ugovorov. Neposredni boste v komunikaciji in želeli vse urediti takoj, ne glede na čas in želje partnerja. Samski boste imeli številne možnosti lepih srečanj, ki se lahko razvijejo tudi v kaj več, saj vas ne bo več strah sprememb na tem področju.
ZDRAVJE
Ne glede na to, kaj se bo dogajalo zunaj, boste v sebi prav srečni. Uspelo se vam bo namreč izmakniti iz objema pritiskov sistema, ki vam je jemal veliko energije. Morda se boste zato šele dobro postavljali in vam bo dobro počutje nekaj čisto novega.
DENAR
Zadovoljni boste z odločitvami iz preteklosti, saj boste vse bolj čutili njihovo pravilnost. Dinamični boste, zato se ne boste zatekali v negativna pričakovanja, temveč boste iskali možnosti najboljših mogočih rešitev, ki bi vam dale več časa za bolj osebne zadeve.
Kje vas čaka sreča
Srečni boste v jasnih mislih in komunikaciji. Zdelo se vam bo, da ste se prebudili iz večletnega sna, zato boste še posebej zadovoljni z vsem dogajanjem okoli sebe.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
LJUBEZEN
Ker Venera preide v znamenje rib 5. aprila, boste postali precej bolj čustveni do vsega in se čisto predali dogajanju, kar bo še bolj navdušilo vse povezane z vami. Predani boste usodi, ki bo poskrbela, da se bodo številne stvari uredile, še posebej ker boste tudi sami na vso moč sodelovali.
ZDRAVJE
Sistematično boste urejali svoje stvari, dom in sebe, kar se bo pozitivno poznalo na vašem počutju. Težave se bodo pojavile takoj, ko boste želeli odnehati na pol poti. Zato boste morali vztrajati, saj vas bo vaše počutje do tega pripravilo.
DENAR
Vse, kar ste v preteklem tednu dobro začeli, se bo odlično nadaljevalo. Morda se boste malo odmikali v komunikaciji in dovolili, da drugi bolj peljejo vse naprej. A čisto odmakniti se ne boste mogli, saj bo vaša prisotnost pomembna za splošen uspeh.
Kje vas čaka sreča
Morda se boste močno zaljubili v zelo čutno in sproščeno osebo, ki vas bo srčno spremljala in vam pomagala resnično zaživeti v teh novih energijah, za katere ste se dolgo trudili. To vas bo osrečilo in popolnoma odmaknilo od preteklosti.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
LJUBEZEN
S pomočjo družine in sprotnega sodelovanja se bo marsikaj uredilo, pri tem vam bodo celo nekatere povezave s preteklostjo prišle prav. Pazite samo, da se ne boste preveč zaleteli v nekatere odločitve izključno iz namena, da navdušite določeno osebo, ki vam bo všeč. Raje poglejte, kje v vaši bližini je skupina zanimivih ljudi, ki se jim lahko pridružite in s katerimi lahko s skupnimi močmi naredite večje spremembe v dobro vseh.
ZDRAVJE
Upoštevajte potrebe svojega telesa in se ne izčrpajte preveč. Lahko se namreč zgodi, da se boste morali uleči zaradi neposlušnosti do telesa. Pretiravate namreč z delom in skrbmi takrat, ko bi morali odklopiti.
DENAR
Zvezde vas bodo podpirale v sprostitvi in ureditvi materialnih dobrin na čisto drugačen način, kot ste načrtovali.
Kje vas čaka sreča
Razmislite o vsem, o svojih pričakovanjih, dejavnostih, predvsem pa o filozofiji življenja, ki jo ocenjujte samo z vidika, ali vam služi dobro ali ne. Nove ideje in način razmišljanja vas bodo osrečili in vam odprli čisto nove priložnosti v življenju.

Strelec 23. 11.–21. 12.
LJUBEZEN
Zadovoljni boste z ljubeznijo, a ji ne boste namenjali preveč pozornosti, saj ne bo časa za vse. Odneslo vas bo v odnose z javnostjo in sodelovanje, ki vam je v tem obdobju prioriteta.
ZDRAVJE
Dobro počutje bo izhajalo iz tega, ali ste pripravljeni na sodelovanje ali ne. Če ne boste sprejemali pomoči, se lahko zgodi, da boste na hitro obležali in morali razmisliti o vsem.
DENAR
Precej dela boste imeli, kar vas bo obremenilo, in če ga ne boste pravočasno naredili, bo to morda negativno vplivalo na vaše počutje. Povabite prijatelje na pomoč. Skupaj boste lahko naredili precej dobrih stvari, ki bi okrepile materialne dobrine za vse, ki bi se tega lotili. Morda boste imeli ideje, kako povečati proizvodnjo zelenjave ali druge prehrane, vsekakor bo nekaj koristnega in vrednega za dom in družino.
Kje vas čaka sreča
Pozanimajte se v okolici, v katero smer je najbolj smiselno zapeljati določene dejavnosti, in se lotite tega, saj boste doživeli velik uspeh. To vas bo sproti in tudi na dolgi rok osrečevalo. Želite namreč nekaj večjega spremeniti v življenju in priložnosti se odpirajo.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
LJUBEZEN
Mars in Venera vas spodbujata k smiselnemu redu in novemu načinu življenja, ki ga lahko dosežete tudi v odnosih, ne samo pri sebi. Pomembno pa je, da iskreno sledite svojemu srcu in načrte harmonizirate v sebi, ne da od drugih pričakujete karkoli.
ZDRAVJE
Razmišljajte, govorite, gibajte se in vse delajte iz optimalnega čutenja lepote, obilja in sproščenost ter bogastva življenja. To vam bo okrepilo tako zdravje kot moč udejstvovanja v življenju. Osredotočite se samo na to, kako močno lahko vse to vpeljete v vsakdanjik, vsak dan sproti.
DENAR
Odkrijte svojo optimalno stran blagostanja, obilja in raziščite svoj materialni magnetizem čim bolj, saj vas zvezde zares podpirajo v tem. A če ga želite ohraniti, se morate poglobiti vase, da razumete predvsem sebe v vseh vidikih.
Kje vas čaka sreča
Srečni boste, če boste sodelovali v zares zadnjih možnostih večjih sprememb. To vam daje odlično notranjo sprostitev in sočasno možnost transformacije notranjih energij, da se zacelite in opustite magnetizem za težave.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
LJUBEZEN
Strogi boste do sebe in zatirali boste najgloblja čustva, a bo preteklost potrkala na vrata in vas čisto prevzela, tako fizično kot čustveno, da boste na koncu pozabili na sedanjost in vse okoli sebe. Kot da se boste prestavili v drugo dimenzijo, kjer bodo drugačna pravila in druge energije.
ZDRAVJE
Karmični vplivi bodo tako močni, da vam lahko povzročijo celo zdravstvene težave, še posebej če jih boste skrivali v sebi. Čustva vas bodo preplavila in predali se boste energijam usode ali pa podlegli zadrževanju, ki bo imelo fizične posledice.
DENAR
Usmerjeni boste v dobro delovanje in preprosto poskrbeli za vse potrebno. Finančno stanje pa bo nihajoče, vezano predvsem na vaša čustva in cilje, ki jih imate za prihodnost. Razjasnite, kaj si zares želite od življenja.
Kje vas čaka sreča
Sreča vas čaka v ustvarjanju reda in novega načina življenja. Usoda na vsak način želi, da se prenehate skrivati za drugimi in stopite v ospredje povsod, kjer to želite. Ne bodite lažno skromni.

Ribi 19. 2.–20. 3.
LJUBEZEN
Odprli se boste odlični ljubezni in sreči, s katero vibrirate že v sebi. Dobre povezave se bodo tako lahko zgodile v ljubezni ter podprle vaše življenje na zelo harmoničen in lep način.
ZDRAVJE
V tem času se boste prenovili, sprostili v vsakdanjem življenju, predvsem pa začeli urejati svoje gnezdo, svoj dom na čisto svoj način. Brez truda boste poskrbeli za vse in tudi spremenili svoj videz, da boste zadovoljni s sabo. To vam bo izboljšalo počutje in okrepilo zdravje.
DENAR
Prav z lahkoto se boste odprli poslovnim uspehom, saj ima Venera moč v vas prebuditi občutek za srečo in dobro sodelovanje. To bo precej preprosto. Okrepil se vam bo občutek za lepoto in harmonijo ter sprejemanje vsega lepega v življenje.
Kje vas čaka sreča
Venera 5. aprila pride v vaše znamenje in z vami ostane do 2. maja, kar bo seveda močno vplivalo na vaše življenje in vas popolnoma osrečilo. S polnimi čutili boste doživljali naravo, življenje in predvsem umetnost, ki vam bo še posebej pomembna. Ustvarjalni boste in v ta proces povabili številne, vam pomembne ljudi. 

prejšnji članek
Privoščite koži sladki jagodni piling
Moda&Lepota
Privoščite koži sladki jagodni piling
naslednji članek
MasterChef: Tako srčno mamo ima Pia
Resničnostni šovi
MasterChef: Tako srčno mamo ima Pia