Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zavedli se boste sedanjosti

7. 4. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven 

Usoda vas bo vodila na zanimiv način. Z vašim vladarjem Marsom v vodnarju boste čutili močno svobodo, željo po premikih in vzpostavitvi novega načina življenja.

Bik 

Učili se boste dajanja in ugotovili, da vas to odlično sprosti in v resnici dobro odpre za sprejemanje. Lahko, da boste čutili notranji konflikt in imeli s tem precej dela s sabo.

Dvojčka  

Na hitro boste spremenili filozofijo življenja, ko boste ugotovili, da gre čisto preveč vašega časa in truda v prazno, medtem ko tisti, ki bi se morali angažirati, uživajo.

Rak   

Šli boste na daljše potovanje ali naporno izobraževanje, kar vas bo utrudilo, a vam sočasno spremenilo življenje ter vas tudi rahlo pretreslo. Zavedli se boste sedanjosti.

Lev  

Spremembe se bodo dogajale, a vam ne bo nič potrebno narediti, vse se bo samo dogajalo. Začutili boste željo po spremembah, saj vas bodo nekatere stvari dušile.

Devica  

Uspelo se vam bo izmakniti iz objema pritiskov sistema, ki vam je utrujal. Zdelo se vam bo, da ste se na novo prebudili in vam bo dobro počutje nekaj čisto novega.

Tehtnica  

Vse, kar ste v preteklem tednu dobro začeli, lahko dobro nadaljujete ali celo zaključite. Odmikali se boste od pogovorov in dovolili drugim popolno vodstvo.

Škorpijon   

Upoštevajte potrebe telesa in se ne izčrpajte preveč. Lahko se zgodi, da boste morali odležati neposlušnost do telesa. Pretiravate z delom in skrbmi, a bi morali odklopiti.

Strelec  

Precej dela boste imeli, kar vas bo obremenilo in če ga ne boste pravočasno naredili, lahko, da bo to negativno vplivalo na vaše počutje. Povabite prijatelje na pomoč.

Kozorog 

Osredotočite se na to, kako lahko vpeljete vam nove in dobre stvari v vaš vsakdanjik. Odkrijte svojo optimalno stran blagostanja, obilja in raziščite materialni magnetizem.

Vodnar 

Usmerjeni boste v dobro delovanje in enostavno poskrbeli za vse potrebno. Finančno stanje bo nihajoče, vezano močno na vaša čustva in cilje, ki jih imate za prihodnost.

Ribi 

Prenovili se boste in sprostili v vsakdanjem življenju, predvsem pa začeli urejati svoje gnezdo, svoj dom na svoj način. Brez truda boste poskrbeli za vse in spremenili videz.

##IMAGE-1310960##

prejšnji članek
Svetovni dan zdravja v znamenju gesla Naš planet, naše zdravje
Zdravje
Svetovni dan zdravja v znamenju gesla Naš planet, naše zdravje
naslednji članek
Ta njegova pesem ni kopija
Svet slavnih
Ta njegova pesem ni kopija