1_10_300_posvetlit Svet24.si

Jan Plestenjak mu je podaril 3000 evrov vredno ...

Mladen Grdović Svet24.si

VIDEO: Mladen Grdović v Marezigah omagal na odru

18418X0073 Necenzurirano

Kako so nam ugrabili razpravo o prihodnosti ...

polwe20220513133644__DAX8337 Reporter.si

V SDS ni več nikogar, ki bi sprožil razpravo o ...

guberac jk Ekipa24.si

Po sledi škandala! Bodo Koprčani sploh igrali ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Zakonci v eksperimentu ne nosijo svojih oblačil

doncic Ekipa24.si

Dončić silovito začel drugo tekmo finala ...

Simbolika: Kaj o vas razkriva mesec vašega rojstva?
| Neja Kralj za revijo Lady

Simbolika: Kaj o vas razkriva mesec vašega rojstva?

Kdaj ste rojeni?, Profimedia

Eden od pomembnih dejavnikov, ki vpliva na nas prek duše, je mesec, v katerem smo rojeni. Tudi meseci naj bi namreč imeli neke vrste svojo dušo, ki nosi prav poseben simbol – z njim pa razkrijemo bistveni del naše osebnosti. Kaj torej razkriva vaš duhovni dušni simbol o vas?

Januarzmaj

Spadate med tiste, ki jim drugi sledijo. Ste močni in imate potencial, da premagate ovire, ki jih najdete na poti. Trud, da ob vseh situacijah ohranite mirno kri, pa ne obrodi sadov. Jeza vam povzroča težave, zato se jo naučite krotiti.

Februar feniks

Znamenita ptica se je enkrat spremenila v pepel in se na novo rodila, vi pa lastno upepeljevanje ponavljate, a tako kot vaš simbol se prerodite v še močnejšo osebo. Ohranjajte svojo močno vztrajnost, ki je glavni vir vaše moči.

Marecjin in jang

V vsem in vedno znate vzpostaviti ravnotežje, upoštevate tako dobre kot slabe plati. Znak vas je obdaril tudi s pozitivnim pristopom do življenja. Ko se pogajate za dobre stvari, bodite previdni, saj znajo nekateri ljudje v vas sprožiti strupene puščice.

Aprillev

Polni ste kipečih strasti, samoza- vam navdahne dušo vestni in pogumni. Sprejemate vse izzive, s katerimi se srečujete, in greste vedno do konca. Le ščitite ljudi, ki jih imate radi, kot se jih doslej. A da bi tvegali življenje za druge ... premislite.

Majvolk

Rojeni ste za vodjo krdela in ravno prav samosvoji, da včasih od hrupa in obveznosti pobegnete pred drugimi v svojo samoto. Vedno ste tam za vse, ki jih ljubite tisti, ki jih želijo poškodovati, pa se morajo najprej soočiti z vami.

Junijriba

V vas veje brezskrbni duh oceana, in vse, kar vas skrbi v tem življenju, je svoboda. Izogibanje vsakršni odgovornosti pa je za vas nekaj povsem vsakdanjega in si tega niti ne očitate. Ne prezrite svoje intuicije, ta je vaša največja moč.

Julijogenj

Ne glede na to, ali gre za kariero, odnos ali stvari, ki jih imate radi, samo da čutite strast in izziv – in ste presrečni. Količino in moč strasti pa bi bilo dobro vsaj malce obrzdati, saj se utegne zgoditi, da z njo lahko postanete obsedeni.

Avgust – konj

Ste vse prej kot žival v ogradi – v vas živi živahen konj, ki prosto galopira po brezmejnih divjinah. Tako kot pri preživljanju prostega časa pa ste neustavljivi tudi pri delovnih obveznostih. Brezpogojno verjemite vase in daleč boste prišli.

September – cvet

Najbolj cenite vedrino in mir. Če vas lepota ne obkroža, si jo ustvarite sami, saj brez nje ne morete živeti. Toplota in mir, ki ju oddajate, privlačita druge, da se odmaknejo od hitrega življenja in uživajo z vami – četudi v tišini.

Oktober – zvezda

Ste zvezda vseh ljudi, ki jim s svojim sijem kažete pot. Več kot la- sten uspeh vam pomeni, da navdihujete druge, in to vam brezhibno uspeva. Naučite si vzeti čas tudi zase in se imejte radi, sicer utegnete pregoreti.

November – drevo

Ste podporni sistem za vse – ponujanje zavetja in zaščite soljudem je za vas nekaj samo po sebi umevnega. A premislite o tem: ne bi bilo prav, da tudi svojim lastim koreninam večkrat z nežnim zalivanjem podarite vodo?

December – voda

Kot voda, ki se nenehno spreminja, se v različnih situacijah tudi vi odzivate drugače in nepredvidljivo. Med ljudmi, ki so vam ljubi, ste kot miren ocean, a ko začutite, da vam nekdo preti, se spremenite v smrtonosne valove.