900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: okrepljena hitrost razmišljanja in komunikacije

13. 6. 2022; 01.00
Avtor: Andreja Novak, astrologinja
dvojčka

foto: Profimedia

Pred vami je sproščen teden, ko vam ne bo težko sklepati dogovorov in le-teh tudi zaključiti.

Izkoristite podporo zvezd, ki vas spodbujajo tako v razmišljanju kot v dogovarjanju. Merkur namreč pride v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo hitrost razmišljanja in komunikacije. Če boste imeli občutek, da se vaše energije prehitro razpršijo, in zato veliko pozabljate, je čas, da si začnete konkretno zapisovati vse ideje in želje.

Afirmacija obilja za ta teden:


Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Kamorkoli se obrnem, kjerkoli sem, izžarevam uspeh in blaginjo.«

»Kamorkoli se obrnem, kjerkoli sem, izžarevam uspeh in blaginjo.« foto: Dreamstime

Oven 21. 3. – 20. 4.          


LJUBEZEN
Občutljivi boste na tiste, ki bodo občutljivi na vas. Tako se boste znašli v začaranem krogu in ne boste mogli doumeti, kaj se dogaja. Pri tem ne boste videli, kako želite, da je vse po vaše in da večino stvari vodite vi. Od drugih boste pričakovali, da so veseli in zadovoljni, če vam lahko ustrežejo. Na srečo vam bo večina srčno spregledala te nerodnosti.
ZDRAVJE
Vaše dobro počutje je zelo povezano od sodelovanja v odnosih in od opustitve nadzora, o čem se sme pogovarjati.
DENAR
Če imate željo po napredovanju v službi ali iskanju nove službe, je za to zdaj najboljši čas, saj boste ravno prav razpoloženi, da boste na razgovorih dobro opravili. Zvezde vas odlično podpirajo v tej smeri. Zato če že niste o tem prej razmišljali, to naredite čim prej in pojdite v akcijo.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vas čaka v objemu pravega človeka. Morda je to vaš partner, lahko pa, da vas bo življenje poslalo v drugo smer. Če ste samski, si dovolite odpreti spoznavanju ljudi ob vseh priložnostih.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Simpatije bodo vnovič začele krožiti okoli vas, saj boste oddajali magnetizem strasti in zelo prijetni boste za pogovore. Tako boste lahko imeli priložnost za strasten, a kratek odnos, ali pa za nov način življenja, ki bo bolj naklonjen stabilnosti v družini.
ZDRAVJE
Organizirajte si masažo ali kar čutite, da bi vam koristilo. Tako se boste lahko sprostili in začeli novo poglavje, kjer boste bolj poskrbeli zase in svoje počutje. Spremembe so namreč nujno potrebne, če želite uresničiti nove cilje.
DENAR
Nujno boste potrebovali sprostitev, zato si ne nakopavajte pretiranih načrtov, tudi ne sprejmite dela sodelavcev, ki ga bodo želeli subtilno preložiti na vas. Morda boste takoj naleteli na test, ki bo dokazal, če so vaše dobre odločitve resnične. Ne pretiravajte z delom, saj ne bo prinesel večjih rezultatov.
Kje vas čaka sreča?
Ko boste resnično začutili sprostitev ob svoji ljubezni, boste spoznali, da ste srečen človek. Če ste samski, se posebej potrudite, da se sprostite v prijetni družbi in da se vam lahko odprejo vrata do ljubezni.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Če boste nehali hraniti iluzije in bolj praktično pogledali na svoje življenje, se bo vse obrnilo v dobro smer in lahko boste sprejeli ljubezen, ki vam je na voljo. Ne hrepenite pa po nečem, kar nikoli ni bilo vaše niti ni znakov, da bo. Ne hranite svojih notranjih iluzij.
ZDRAVJE
Zdravje in dobro počutje bosta povezana s sprejemanjem realnosti in spremembami doma, v vaših temeljih. Vse vas bo malo pretreslo in vam pomagalo se bolje sprostiti.
DENAR
Sprostili se boste in odšli na daljše potovanje ali pa si privoščili posebno izobraževanje, ki vam bo posebej pisano na kožo. Lahko tudi, da boste razvili nekatere nove poslovne storitve ali izdelke, ali pa si našli zanimivo službo z večjo možnostjo napredovanja, v vsakem primeru se bodo finance okrepile in poslovni uspehi bodo postali del vašega vsakdanjika.
Kje vas čaka sreča?
Merkur spet prihaja v vaše znamenje in tokrat vam bo dal še boljšo energijo, več podpore za sprostitev in dinamično življenje. Srečni boste ob hitrih spremembah in ob daljših pogovorih, ki vas bodo poživili.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Morda boste skozi sanje dobili blagoslov po sorodnikih po mami, kar vam bo odprlo nekatere stare rane, a se bodo sočasno pokazale možnosti, da učvrstite svojo ljubezen. Pri tistih v zvezi bo to dobro vplivalo na odnos, pri samskih pa je lahko to prelomen dogodek, ki jim bo v življenje prinesel novo ljubezen.
ZDRAVJE
V tem tednu ostajajte čim bolj trezni, saj vas bodo negovale lepe energije. Ker ste nežni in občutljivi, pa je škoda, da bi vas obrambni mehanizem obrnil v napačno smer. Če vam to uspe, boste čutili večjo povezanost z naravo, svetlobo lastne duše in tudi imeli občutek globljega samozdravljenja.
DENAR
Če boste svojo trmo ali vztrajnost usmerili v sledenje že začetim projektom, boste dosegli večji uspeh. Če pa se boste s to notranjo močjo upirali, pa se lahko zgodi, da si boste nakopali več stroškov in težav.   
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste in delili to srečo z vsemi okoli sebe. Čutili boste, da se vseeno nekaj spreminja, pa čeprav ne veste točno, kaj. Polna luna v strelcu vas ta teden namreč podpira v praznovanju življenja na dober način.


Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Opustite zadrego in nelagodje ter začutite svojo pravo notranjo energijo, s katero boste vse osvojili in se pokazali takšne, kot ste v luči sedanjosti. Osvojili boste mnoga srca, pomembno pa je, kam je usmerjeno vaše srce. Sledite mu.
ZDRAVJE
Če si boste dovolili spremeniti način razmišljanja o svojem življenju, se vam bo to odlično poznalo na počutju. Zato razmislite o svojih prepričanjih, zmotah in zablodah, ki jim še dovoljujete, da vladajo vašemu življenju. Že to, da jih prepoznate, bo zdravilno.
DENAR
Morda boste šli v tujino za daljši čas ali na daljše izobraževanje. Oboje vam bo prineslo ne samo dober ugled in možnosti za napredovanje, temveč tudi odlične izkušnje, veliko samozavesti, predvsem pa dobra poznanstva, ki vam bodo odpirala številna vrata v prihodnosti.
Kje vas čaka sreča?
Mnogi, ki vas poznajo, bodo presenečeni nad vašo spremembo, saj vas bodo še vedno imeli v spominu iz preteklosti, ko ste se z vsem strinjali in vedno delali kompromise ter s tem sebi povzročali obilo težav.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Želeli boste iti na daljšo pot ali daljše izobraževanje, pa ni nujno, da se vam bo to v tem času dobro izšlo, saj boste na polno zaposleni s sprostitvijo v ljubezni. Tisti v zvezi boste načrtovali dneve v dvoje, samski pa iskali poti do simpatije.
ZDRAVJE
Merkur bo prešel v dvojčke in tokrat boste odlično sprejeli njegovo podporo, saj se boste o številnih stvareh dobro pogovorili. Dobro se boste počutili ob hitrih spremembah in veliko komunikacije vas bo prav poživilo.
DENAR
Precej dela boste imeli, ki ga nihče ne bo mogel narediti namesto vas. Morda boste razvili nekaj novega in boste morali to še zagovarjati pred drugimi. Priložnost boste imeli za spremembo službe ali možnost napredovanja. V vsakem primeru se bodo vaše finance okrepile in poslovni uspehi bodo postali del vašega vsakdanjika.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste v sproščenem objemu partnerja, samski pa ob ustvarjanju novih idej in tudi sanjarjenju o bližnjih srečanjih s simpatijo. Tokrat si boste zares zaželeli udejanjiti srčne želje in česarkoli se boste lotili, vam bo to tudi uspelo.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Pomembno obdobje za vaš ljubezenski odnos, ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi. Bolj boste odzivni na zapeljevanja oz. boste celo sami spontano zapeljevali. Sprostili se boste v intimi in samski si boste odprli številne možnosti glede tega.
ZDRAVJE
Polna Luna vam bo prinesla sprostitev, ki vam bo nujno potrebna. Pomembno je, da se sprostite in naučite počivati tako dolgo, da si zares spočijete, da boste sploh vedeli, kakšen je to občutek. Bodite pozorni nase in podrobno prisluhnite telesu in idejam, ki vas bodo še bolje povezale s pravim načinom življenja.
DENAR
Ne pretiravajte z obljubami niti se ne lotevajte nobenega dela takoj, ko se boste bolje počutili, ne glede na to, kako nujno se vam bo zdelo vse skupaj. Naučite se načrtovati in se držati načrtov, da boste res uspešni.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste ob vseh idejah in konkretnih možnostih, ki se bodo ponujale za uresničitev. Vse si pišite, razdelajte in se pogovorite šele, ko bo pravi čas za to. Ne glejte nazaj, samo ohranite dobro naravnavo v svojo prenovo.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Srečni boste v odnosih, saj boste čutili, da imate močan vpliv na druge. To vas bo osrečevalo in sočasno boste lahko prek tega uredili številne stvari in še bolj postali magnetni privlak za ljubezen. Zanimivo obdobje.
ZDRAVJE
Sproti iščite svoj navdih dneva in si ne pustite vzeti veselja z malenkostnimi težavami, s katerimi vas okolica obremeni mimogrede. Ohranite zbranost na sebi in telo vam bo hvaležno, saj ste utrujeni zaradi drugih in poslušanja stvari, ki vas ne zanimajo.
DENAR
Če ste se namenili urediti svoj dom in temelje, potem je zdaj odličen čas za to. Unovčili boste izkušnje pa tudi vsa darila, finančno zalogo in vse od prej. Imeli boste veliko podporo službe, kar pomeni, da če potrebujete finančno zaledje s krediti ali posojili, boste lahko to uredili brez težav.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, saj vam bodo ljudje naklonjeni. Čutili boste svoje notranje spremembe in pozitivno energijo, ki jo boste sijali navzven. Skupnost vam bo veliko pomenila in potrudili se boste za prijatelje.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Zadovoljni boste, da vas ljudje dobro sprejemajo in radi sodelujejo z vami. Lahko pa se zgodi, da vas bo vsa ta srčnost preveč odprla in boste na trenutke precej bolj občutljivi, zato boste pretirano reagirali na njihove besede ali dejanja.
ZDRAVJE
Če boste iskreni in v odnosih neposredni, se boste odlično počutili in imeli dovolj energije za vse podvige. Zato ne zapadajte v dvome ali malodušje, raje preverite in se izrazite pravočasno.
DENAR
Polna luna v vašem znamenju vam bo aktivirala srečo. Odlične ideje vas bodo usmerile v pogovore in druženje na način, da boste res našli optimalno družbo ali pa se boste v službi odlično razumeli in naredili dobre presežke v vseh pogledih. Sledite intuiciji in predlagajte tiste ideje, v katerih imate dober in znan občutek, saj boste z njimi najbolje in najhitreje uspeli.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste ohranjali stik s srcem, kar lahko naredite prek globljega dihanja vsakič, ko boste pod stresom. Tako boste dosegli, da se sprostijo energije in da se vas sreča lahko spet dotakne.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Vztrajate v vsem, kar ste se v krogu družine dogovorili in se izrazite sproti. Postavljate nove temelje in potrebujete čim več energije v ta namen. Sočasno boste okrepili svoj način odzivanja, sprejemanja mnenja drugih ter postali bolj živi in odzivni.
ZDRAVJE
Če se boste počutili utesnjene, bo to izključno zato, ker ne boste sproti sodelovali s sedanjostjo, temveč se boste kot po navadi izgubljali v svojih mislih iz preteklosti ali hrepenenjih po drugačni prihodnosti. Stik s sedanjostjo vam bo izboljšal počutje.
DENAR
Vse težave, ki se vam bodo nabrale v tem času, bodo od vas zahtevale samo to – sprotno odzivnost, da dokažete svojo zbranost in prisotnost. To se vam bo vtisnilo v način delovanja in to bo postal vaš naravni refleks, ki vam bo izboljšal kakovost življenja.
Kje vas čaka sreča?
Začutili boste, da če na vse reagirate srčno, spremenite vse. Razumeli boste sebe iz preteklosti, a sočasno boste vedeli, da ne potrebujete več težav za učenje, temveč boste pravočasno slišali nagibe srca in jim sledili.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Strast vas bo krepila in vam dajala veselje, predvsem pa bo navdih za nove ideje in sledenje vašim največjim sanjam. Razmislite, kako bi optimalno vse to izpeljali, saj imate vse, kar je treba, samo lotiti se morate čim prej.
ZDRAVJE
Sproščenost bo nujno potrebna, če si želite dobrega počutja. Zato sledite telesu in mu dajte, kar potrebuje. Ne pozabite na veselje in prosti čas, ki vam okrepi telo za vsakdanje delo. Ne sanjarite samo o spremembah, ki bi vam prinesle predvsem sprostitev in počitek, temveč si jih privoščite. Ne bodite preveč strogi do sebe in si ne nakopljite še več dela.
DENAR
Notranja stabilnost bo potrebna, da vas ne bodo premamile zunanje priložnosti in da ne boste pozabili na svoje cilje. To se bo v tem času lahko hitro zgodilo, če ne boste imeli ciljev in korakov jasno zapisanih.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če si boste naredite dober delovni program za daljše obdobje, saj vas bo polna luna pri njem dobro podprla in ga boste z lahkoto izpeljali. To vam bo dalo ideje za prihodnost. Zadovoljni boste.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Odnosi vam bodo pomembni, a sočasno boste spoznali, da največ naredite za druge, če pristopate v odnos srečno in odprto ter ne skrivate ničesar, še posebej ne svoje občutljivosti pa tudi jeze ne. Počutili se boste osvobojene in srečne.
ZDRAVJE
Srečni boste in polni energije, zato vam nič ne bo težko narediti. Našli boste optimalno družbo tako po osebni kot po službeni plati, ali pa se bo vse združilo in boste naredili dobre presežke v vseh pogledih. Ne pozabite pri vsej dobri energiji in odličnem druženju, da še vedno upoštevate najprej svojo intuicijo in potem vse ostalo.
DENAR
Konkretno se lotite tistih idej, ki v vas spodbudijo občutek blagostanja, saj boste s tem najhitreje in najbolje uspeli. V sebi imate namreč dober občutek za vse materialne uspehe, potrebno je le, da mu zelo konkretno in po korakih sledite.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, saj boste prav čutili podporo polne lune, ki vas bo podpirala na vseh področjih. Tako v odnosih kot pri službi ter dobrem počutju.

prejšnji članek
Staropramen piknik Slovenija 2022
Zdravje
Staropramen piknik Slovenija 2022
naslednji članek
Sanjski moški: Laura stopila na novo poslovno pot
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Laura stopila na novo poslovno pot