Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Seks ohranja in krepi ljubeče partnersko razmerje

18. 7. 2022; 04.00
Avtor: Vesna Meško
Nepredvidljivost: Prekinitev rutine z novimi in vznemirljivimi dejavnostmi lahko znova vžge strast

petke, zapeljevanje, spolnost, seks foto: dreamstime

Vam ni do spolnosti? Zakaj ne? Pa se vam ni ljubilo seksati tudi na samem začetku razmerja? Ste svojemu fantu tedaj povedali, naj od vas nikar ne pričakuje pogostega razgibavanja med rjuhami?

Pravite, da ste preobremenjeni, utrujeni, nimate časa, odveč vam je, ne ljubi se vam, nekaj vas spet napenja, raje si pogledate nadaljevanko ali berete knjigo ... Vaš dragi torej že dolgo ne zaseda več vrha na seznamu vaših prioritet, zanj in za vaju namreč nimate časa. Sliši se precej žalostno, da ljudje za ljubezen nimajo časa. A če smo boleče iskreni, bi ta čas zagotovo imeli, ko bi se podali v novo razmerje, kajne? Potem bi imeli veliko časa za skrbno urejanje pred ogledalom, nakupe seksi spodnjega perila, zmenke in strasten seks v avtu ali na kuhinjskem pultu. No, ali pa časa zase, ko bi partner ljubezen poiskal drugje …

Fotografija je simbolična. foto: Profimedia

Vzemite si raje ta dragoceni čas danes, ko med vama še tli ljubezen. Saj ga imate radi, kajne? Če pred vami še vedno stoji človek, ki ga ljubite in brez katerega si ne predstavljate življenja, potem nikar ne dovolite, da bi monotonost povsem prerasla vajine prvinske občutke.

Se še spomnite, kako je bilo na začetku vajinega razmerja? Prebudite tisto žensko, naj usloči hrbet, se mačkasto pretegne in zaprede pod dotiki svojega ljubega. Sprostite se za božjo voljo, prepustite se njegovim dotikom, dovolite si čutiti in okušati. Ne kot bi odkljukali dnevni opravek, pač pa s čutečo željo, da prebudite spolno boginjo v sebi. Zagotovo se nekje skriva, pozabljena, čakajoč, da jo nekdo predrami iz globokega spanca.

Ste po mnogih letih preveč navajeni partnerjevih dotikov? Uporabite domišljijo, popestrite vzdušje z igricami. foto: splet

Ko boste slednje storili, se spomnite na te vrstice, kajti kot bi pred seboj potisnili niz domin, se bo po obujeni spolni vezi močno spremenil tudi vajin odnos izven zakonske postelje. Ljubeči dotiki čez dan, nežnosti, objemi, prijazne besede, smeh in igrivo koketiranje, poljubčki kar tako, potrpežljivost, želja po ustrežljivosti … prav vse se lahko spremeni, če na svoje mesto postavite najpomembnejši košček sestavljanke. V vaših rokah je moč, da v vajin odnos prinesete radost in veselje do življenja. Poznate občutek, ko partner komaj čaka, da pride iz službe in vas prižeme v svoj objem? Ker si vas želi, ker vas ljubi in potrebuje vašo toplino. Ne? Naj tako ne čuti do druge ženske, poskrbite, da bo tako čutil do vas.

Če v vajinem razmerju škripa tudi na drugih področjih, seveda s seksom ne boste rešili nakopičenih težav, v kolikor pa se sicer dobro razumeta, pa odsotnost spolnosti zagotovo ne predstavlja dobre popotnice za naprej. Zatorej v akcijo!

foto: Arhiv Bodi zdrava

prejšnji članek
Salma Hayek: To se zgodi, ko Toma Cruisa povabiš na večerjo
Svet slavnih
Salma Hayek: To se zgodi, ko Toma Cruisa povabiš na večerjo
naslednji članek
V spomin na vašega štirinožnega prijatelja
Zdravje
V spomin na vašega štirinožnega prijatelja
#nasazenazenska
nasazenazenska