Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Umrla je igralka Anne Heche

12. 8. 2022; 08.17
Avtor: K.M.
Anne Heche

Anne Heche foto: Profimedia

Novico je subtilno potrdil njen nekdanji partner in oče njenega mlajšega sina, igralec James Tupper.

"Vedno te bom ljubil," je igralec James Tupper zapisal na Instagramu in ob tem objavil fotografijo igralke ter sličico zlomljenega srca. Pod objavo so se usule besede sožalja, številni pa so prepisali "žal nam je za tvojo izgubo".

Njena prijateljica Nancy Davis pa je kasneje zapisala: “Nebesa imajo novega angela. Moja ljubeča, prijazna, zabavna in prelepa prijateljica Anne Heche je odšla v nebesa.”

Anne in James sta se spoznala med snemanjem serije Moški med krošnjami (Menn in trees). Igralka je zaradi Jamesa zapustila svojega takratnega moža Coleya Laffona, leta 2009 pa sta se razveselila rojstva sina Atlasa. Par se je razšel po desetletju razmerja, sina pa naj bi še naprej vzgajala v skupnem domu. Vse do leta 2019, ko je Anne trdila, da je James zamenjal varnostno kodo. 

Za igralko je sicer tragično življenje, v katerem je izgubila kar tri starejše sorojence. Brat Nathan, ko je bil star le 18 let. Uradno zaradi prometne nesreče, zaspal naj bi za volanom. A je igralka trdila, da je storil samomor. Leta 2006 je umrla sestra Susan, zaradi možganskega tumorja, sestra Cynthia pa je še kot dojenčica umrla zaradi napake na srcu. 

Z materjo in edino še živečo sestro Abigail Hechejeva že dolgo ni bila več v dobrih odnosih. Vse od leta 2001, ko je v svojih spominih zapisala, da jo je oče spolno zlorabljal. Mati in sestra sta te trditve zanikali. Oče je umrl zaradi posledic bolezni AIDS. 

prejšnji članek
Po dolgem času se je oglasila izbranka Luke Dončića
Svet slavnih
Po dolgem času se je oglasila izbranka Luke Dončića
naslednji članek
Ilka Štuhec navdušena nad lepoto domovine
Moda&Lepota
Ilka Štuhec navdušena nad lepoto domovine
#obraziavenija
obraziavenija