900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Zakaj se vam zatika v odnosih?

19. 9. 2022; 01.00
Avtor: Andreja Novak, astrologinja
tehtnica

Tehtnica foto: Pixabay

Ne čudite se spremembam. Če boste s srcem sodelovali, bo vse v redu. Sonce bo prešlo v znamenje tehnice, medtem ko se Merkur retrogradno vrača v znamenje device.

Tehtnice, vse najboljše! Imeli boste priložnost bolj jasno videti, kje se zatikate v odnosih. Na srečo vas bo mlaj podprl v novostih, s katerimi boste polepšali dom in bivanje.

Afirmacija obilja za ta teden:

Kako se dobro pripraviti na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čim bolj sprostite, ne premišljujte o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Tako kot z radostjo in ljubeznijo dajem, z ljubeznijo in veseljem sprejemam.«

»Tako kot z radostjo in ljubeznijo dajem, z ljubeznijo in veseljem sprejemam.« foto: Pixabay

Oven 

LJUBEZEN
Če se ne boste pravočasno pogovorili o stvareh, ki vas težijo dlje časa, boste v težavah. Ne skrivajte svojih strahov pred bližnjimi, ki vam želijo pomagati. Pokažite željo po spremembi.
ZDRAVJE
Verjetno boste zmedeni, saj se bo dogajalo na vseh nivojih. Med drugim v podzavesti, kjer boste odsanjali pomembne stvari. Doživeli boste tudi večjo podporo okolja. Ta bo v vas sprožila globoko sprostitev in osvobajanje zakopanih vzorcev izolacije in obremenitve.
DENAR
Sprostite se, saj vaša volja še ne bo imela pretirane moči in boste veliko močnejši z odprtim srcem in sodelovanjem v dobro. Vztrajajte pri svojih ciljih in se pravočasno aktivirajte, ko se začne dogajanje. Opustite stare razvade in negativne misli, ki vas odmikajo od optimističnega delovanja in napredovanja.
Kje vas čaka sreča?
Ko boste dojeli, koliko vsega ste v zadnjem času preživeli in koliko dogajanja v sebi zadrževali preprosto zaradi svojih fiksnih idej, se boste sprostili. Nastopila bo praznina, celo dolgčas, ki pa vas bo usmeril v pravi način delovanja.

Bik 
LJUBEZEN
Nestrpni boste do domačih, hkrati pa si boste želeli, da vam pomagajo pri vseh vaših ciljih. A vam ne bo mar, kaj si želijo oni, zato se lahko zapletete v prepire in si nakopljete težave.
ZDRAVJE
Usoda vas bo želela voditi v bolj smiselno smer, a se boste preveč upirali in boste zato zamudili marsikatero zanimivo priložnost. Strah vas je sprememb, saj se vam zdi, da so vsakič bolj negativne. Razmislite.
DENAR
Dobro boste organizirani, zato boste tudi zelo nepopustljivi v vsem, kar se boste dogovorili, saj ne boste želeli, da gre karkoli narobe. Dokler boste nepristranski, bo vse dobro, če pa vas bo zaneslo in boste delali razlike med domačimi ali prijatelji, lahko sami ustvarite težave in porušite težko doseženo harmonijo.
Kje vas čaka sreča?
Uspelo vam bo harmonizirati družinsko življenje, druženje s prijatelji ter delo tudi v javno dobro, kar vas bo zelo osrečilo, prav tako družinske člane. Skrbni boste v vseh pogledih in vse boste hoteli opraviti sami, a ste se že naučili, da je bolje, če ste povezani tudi pri delu.

Dvojčka 


LJUBEZEN
Če že ne boste zaljubljeni, boste vsaj v zelo dobri harmoniji z domačimi in srečni zaradi razumevanja. Ne boste več iskali, kaj vse je treba še spremeniti, da bo vse popolno, ampak se boste končno sprostili in sprejeli stanje. Sprejeli boste svojo družino in začeli čutiti hvaležnost in optimizem.
ZDRAVJE
Doma se boste skrivali pred pritiski službe in okolja, a se iz tega ne bo izcimilo nič dobrega. Opustite lenobo in se odprite za spremembe, ki bodo uredile tako službo kot odnose.
DENAR
Preveč boste zaupali drugim, kar vam dolgoročno lahko povzroči težave. Zato sproti preverjajte, komu namenjate pozornost in zaupanje, da ne boste ostali praznih rok ali celo zašli v težave. 
Kje vas čaka sreča?
Morda je to poseben čas oziroma boste nekaj praznovali; resnično bo med vami lepa energija, ki jo je dobro shraniti v spominu in jo tako predati naprej, v energije Svetlobe. Bolj ko boste sodelovali z energijo svoje Duše, bolj sproščeni in zadovoljni boste; tako boste tudi podprli avtentičnost svojih bližnjih.

Rak 
LJUBEZEN
Doma vas bo osrečevalo odlično razumevanje. Če ste samski, povabite simpatijo na čaj in si dovolite opustiti obrambne mehanizme, da lahko postane življenje bolj sproščeno in spodbudno.
ZDRAVJE
Slabo počutje bo znak, da morate izkoristiti prihajajoči mlaj, 25. septembra, in se odpreti notranji harmoniji. Pazite, da vas stari občutki ne vrnejo v najstniška leta, ko ste se upirali izključno zato, ker ste se lahko in se je tako vse dogajalo bolj na površini. Počutje bo naznanjalo, da je treba poglobiti svoje zavedanje.
DENAR
Ne boste se želeli pogovoriti o problematičnih stvareh, temveč se boste raje prenarejali, češ da ni nič. Prehitro se boste sprli, saj boste povsod videli strahove in čutili bremena drugih, ki pa bodo pravzaprav vaša. Fizične aktivnosti bodo to uravnotežile. Telovadite.
Kje vas čaka sreča?
Čas je, da sprejmete svojo uporniško naravo in začutite, da je to vaša notranja moč, ki pa jo je dobro usmeriti tudi v sodelovanje; torej se prenehati upirati vsemu, kar pride na pot. Tako se nekatere srčne želje lahko celo uresničijo, kar vas bo osrečilo.

Lev
LJUBEZEN
Odlične spremembe v ljubezni vas bodo umirile in vam dale navdih za nadaljnje korake v življenju. Z lahkoto boste zaključili nekatere stare stvari ter se čisto predali novim načrtom.
ZDRAVJE
Mlada luna vas bo osvobodila starih bremen in čutili boste, da je res čas, da se vse začne na novo. To vam bo dalo občutek svobode in hkrati povezanosti, za kar boste hvaležni.
DENAR
Zaključevali boste prenovo doma ter urejanje pomembnih stvari. Tako se boste lahko o vsem pogovorili bolj sproščeno in ustvarili dobro vzdušje. Morda boste med prenovo preuredili tudi čustvene temelje. Imate namreč odlično podporo zvezd, potrditev, da lahko sledite ljubezni in hkrati ne zapostavljate sebe.
Kje vas čaka sreča?
Najpomembnejše je, da se ne prilagajate zavoljo ljubezni ali sreče ter miru doma. Prihaja obdobje, ko boste o tem vse bolj prepričani, saj boste čutili podporo prav v odnosih. To vas bo razveselilo.

Devica 
LJUBEZEN
Samski dovolite, da se vam dogajajo spremembe, in se odzovite na vse, kar vam življenje ponuja, ne glede na to, kako bo servirano. Morda se boste počutili ranljive, občutljive, a vam bo to nekako koristilo, da boste opustili kontrolo in začeli sprejemati življenje sproti.
ZDRAVJE
Trmarili boste v svojih zahtevah, tako rekoč z glavo skozi zid, ter si rahlo poslabšali počutje. Nikakor ne boste mogli vpeljati svojih novosti, kar vas bo jezilo, a se bo sčasoma pokazalo, da je bilo to pravzaprav darilo.
DENAR
Usoda vas bo spodbujala v novih poslovnih izzivih, a si jih še ne boste upali prevzeti, saj ne boste imeli dobre podpore doma. Prav tako ne boste zaupali svojim sposobnostim.
Kje vas čaka sreča?
Izjemna harmonija z domačimi vas bo razveselila. Sprostili se boste in začeli uživati v svojem življenju ter to izkazovati tudi navzven. Lahko, da bo to poseben čas oziroma boste nekaj praznovali, resnično bo med vsemi lepa energija, ki si jo je dobro zapomniti in jo posredovati v energije Svetlobe.

Tehtnica 


LJUBEZEN
Komajda boste zdržali pritiske domačih, saj se jim bo zdelo, da jim morate biti vedno na voljo, ko ste doma. Ne glede na to, kako se boste trudili, jim ne boste mogli ugoditi, zato se kar sprostite.
ZDRAVJE
Izkoristite mlaj v svojem znamenju, ki vas bo 25. septembra vodil v novosti glede počutja in videza. V novih okoliščinah boste lahko sproščeno zadihali, saj boste veliko bolj spočiti in zadovoljni s sabo.
DENAR
Pazite, da vas želje po spremembah doma ne privedejo v preveč dela. Na silo ne boste mogli nič narediti, vprašanje pa je, ali vam bodo domači želeli pomagati. Preveč boste trmasti v svojih namerah, a boste stvari res hoteli izpeljati čisto na novo.
Kje vas čaka sreča?
Odlično obdobje prihaja, čeprav vam je običajno naporno delovati pod žarometi Sonca. Od 23. septembra boste imeli en mesec časa za ugotavljanje, kaj vas zares veseli, kje ste se spremenili in kakšen notranji magnetizem imate – kakšne dogodke boste v tem času pritegnili. Vse to bo namreč Sonce aktiviralo in vas osrečilo.

Škorpijon 
LJUBEZEN
Osrečile vas bodo spremembe doma in končno bo sodelovanje bolj optimistično. Hitro boste začeli delati nove načrte in seveda – kot po navadi – pretiravali.
ZDRAVJE
Vztrajajte pri spremembah doma, če se želite preroditi in pridobiti moči za vse, kamor vas bo usoda vodila. Odlične priložnosti vas bodo vabile, zato morate biti spočiti.
DENAR
Čisto instinktivno se boste odločali za akcijo in sodelovanje z drugimi ter posledično iz tega naredili veliko več, kot ste v začetku mislili. Odlične energije bodo pripomogle, da se bodo odzvali vsi. Če boste imeli delovno akcijo, boste vsekakor naredili več, kot ste načrtovali, za druženje pa boste pripravili odlično zabavo.
Kje vas čaka sreča?
Združili se bodo različni svetovi, povezali se bodo vaši domači in prijatelji. Oziroma jih boste povezali vi, očitno s skupnim delom ali zabavo, ali pa celo z obojim. To vas bo osrečilo, hkrati pa povezalo celo tiste, ki bodo za to izvedeli pozneje. Razmišljati bodo začeli o dobrobiti za vse.

Strelec 
LJUBEZEN
Strast vas bo vodila po poteh Usode, ki bo tokrat za vas pripravila ponavljajočo se lekcijo. V svojih čustvih bodite iskreni in se ne zapletajte v pretekle zveze ali s starimi simpatijami, če tega zares ne začutite. Zaljubljenost bo v zraku in tokrat boste manj samozavestni, saj vam bo veliko pomenilo, da se vse dobro izide. Prijetni boste za pogovor in druženje, to vas bo tudi sprostilo.
ZDRAVJE
Posvetite se svojim koreninam, svojemu domu in ga v detajle pospravite, še posebej tam, kjer je morda zmeda ali preveč stvari na kupu. Tako boste lažje zadihali in si izboljšali počutje na vseh ravneh.
DENAR
Novi koraki bodo potrebni v vsem, kar počnete. Pri tem se zavedajte, da imate popolno podporo zvezd, a morate tudi narediti nekaj, česar ste se dlje časa izogibali.
Kje vas čaka sreča?
Če boste natančno pregledali vse stvari doma in tudi druga področja življenja, se boste lahko prepričali o tem, kaj naj ostane del vašega življenja, kaj pa ste že prerasli. Bolj boste izbirčni, srečnejši boste.

Kozorog 
LJUBEZEN
Veseli boste, saj se bo vse dobro odvijalo. Mirno in harmonično stanje doma ter sproščeni odnosi vas bodo razveseljevali, zato se boste korak za korakom regenerirali. Želeli boste, da se vzpostavijo nova razmerja in se vaše stanje končno razjasni.
ZDRAVJE
Ne čakajte, da vas drugi povabijo, temveč se sami aktivirajte, kar bo okrepilo dobro počutje. To vam bo dalo nove moči in upanja, da se lahko še vse uredi in lahko vedno zaživite še lepše.
DENAR
Želeli boste slediti načrtom, a ti se brez sodelovanja z bližnjimi, tako doma kot v poslu, ne morejo uresničiti. Toda tokrat ne boste občutili krivde, temveč vam bo jasno, kaj je treba narediti in kdo vam lahko pomaga, saj tudi vi priskočite na pomoč vedno, ko je to potrebno.
Kje vas čaka sreča?
Veliko bolj umirjeno boste sledili vsemu, tudi svoji intuiciji, in ugotovili, da je lahko življenje tudi v nemirnih časih prav prijetno, če se ne obremenjujete z drugimi, temveč sledite sebi. 

Vodnar


LJUBEZEN
Sledite dogajanju in pazite, da se ne boste preveč zapletali v odnose, ki vas lahko oddaljijo od intuicije. Raje se osredotočite na učenje, kako intuicijo uspešno uporabljati za vse stvari.
ZDRAVJE
Notranja moč in strast vas bosta sprostili in vam pomagali uresničevati dolgoročne načrte. Zadovoljni boste, ker se bodo poti dobro odpirale, in uredili boste številne stvari. Pomembno je, da ohranite sproščenost in vsak trenutek sledite navdihu. To vam bo pomagalo iz trenutka narediti kar največ.
DENAR
Iskali boste možnosti, kako dolgoročno spremeniti življenjski slog, a ne bo šlo tako hitro. Morali se boste strastno aktivirati in slediti novim idejam. Nadaljevali boste uspešno sodelovanje z javnostjo in nenavadne spremembe vas bodo še naprej vodile, če boste le želeli in se odzivali.
Kje vas čaka sreča?
Imeli boste dober magnetni privlak in rešitve bodo sproti prihajale v vaše življenje, neposredno ali pa prek zanimivih idej, ki vas bodo tako prevzele, da morda od navdušenja ne boste mogli spati.

Ribi
LJUBEZEN
Usoda vam bo odpirala dobre poti, a bo treba hkrati poskrbeti za domače in se posvečati domu. Ne pričakujte, da vas bodo domači ves čas razumeli.
ZDRAVJE
Zbranost pri vseh odločitvah vam bo dala močno podporo, da boste bolj precizni in temeljiti v vsem, česar se boste lotili, tudi pri negi telesa in svojega zdravja. Pri pravih odločitvah boste začutili močan naval energije, ki vam ne bo pustila spati in vas bo spodbujala k takojšnji realizaciji. Zato ji prisluhnite in je ne zatirajte.
DENAR
Sanjarili boste o drugačnem življenju, a se boste zavedali, da ga lahko ustvarite le, če se resneje lotite svojih temeljev ter poskrbite, da je vaš dom stabilen in harmoničen.
Kje vas čaka sreča?
Življenje vas bo podpiralo pri novih korakih, zato razmislite, kaj vse si želite prenoviti. Pri tem ne pozabite na svoje temelje, korenine ter se odločajte takrat, ko boste popolnoma mirni ter zadovoljni z načrtom. 

prejšnji članek
Najboljši poslovni stili in kombinacije za to jesen
Moda&Lepota
Najboljši poslovni stili in kombinacije za to jesen
naslednji članek
Princ William in Kate na pogrebu kršila kraljevi protokol
Svet slavnih
Princ William in Kate na pogrebu kršila kraljevi protokol