tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Naučite se kaj novega

21. 11. 2022; 01.02
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
zemlja

Kolo usode se vedno vrti. foto: Profimedia

Teden bo v znamenju pozitivne povezave med Soncem in Jupitrom, kar prinaša veselje, dobre iztočnice in pozitivne misli. Seveda se boste morali poglobiti v zadeve, s katerimi ste odlašali, in si postaviti osebne meje in pravila igre.

Pogovori in izmenjava mnenj so zdravilo in vedno znova prinašajo napredek ter zelo poučna ogledalca.
V sredo bo mlaj v znamenju Strelca. Čas bo, da v sebi najdete optimizem in naredte korak naprej. Novi začetki so toliko bolj spodbudni, če nam nekdo pomaga.
Retrogradni Mars bo poučno vplival na besede in določeno izražanje, seveda bo tudi nekaj nemira, in to tako v domačem okolju kot tudi širše.
Naredite si pomembne dneve, da se naučite kaj novega ali da predelate nekaj iz preteklosti. Nedelja bo bolj nemirna in nepredvidljiva, zato najdite v sebi mir. Duhovna znanja so v svetu poplave informacij nekaj, kar pomaga in prinese spodbudo. Kolo usode se vedno vrti.


OVEN
Ljubezen: Odločitve, ki jih boste sprejeli v tem tednu, bodo modre in preudarne. Znali se boste postaviti zase in v ljubezni uvideti pozitivne iztočnice. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti širšo sliko ter napredek bo skozi pogovor in izmenjavo mnenj. V veliko pomoč vam bodo pogovori in sprehod.
Denar: Glede delovnih obveznosti se vam obeta ploden teden. Informacije, ki jih boste pridobili od sodelavca, bodo poučne in usmerjene v nekaj pozitivnega. Seveda zaradi prirojene impulzivnosti ne spreglejte določenih »smerokazov«. Venera vam bo podarila varnost in Merkur dodatne možnosti.
Zdravje: Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo v veliko pomoč. Do srede, ko se bo sestavil mlaj, boste bolj občutljivi in dojemljivi. Razmislite o tem, kaj sodi v ospredje in kaj lahko malo počaka. Odločitve, ki bodo sprejete v četrtek, bodo modre in preudarne. V osebno pomoč vam bo meditacija.

BIK
Ljubezen: Venera vas bo spodbudila k pogovorom in izmenjavi mnenj. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in delati na odpuščanju. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč pri določenih opravilih. Po zvezdnih namigih bo tako, da lepa beseda najde ključ do srca. Sprejemljive bodo modre besede.
Denar: Na delovnem mestu bo viden velik napredek glede časovne komponente dela. Mars vam bo popestril finance in narediti boste morali osebno analizo. Potrebovali boste tudi alternativne oblike sprostitve, in to pisanje občutkov. Po mlaju (sreda) se bodo stvari umirile, našli boste navdih in dodatne priložnosti.
Zdravje: Popaziti boste morali na svoje počutje in predelati nekaj, kar vas bremeni. Seveda vam bodo pri tem na voljo pogovori in prijatelji vam bodo pokazali modrino neba. Od srede boste spremembe sprejeli na odprt način in Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju novih znanj.

DVOJČKA


Ljubezen: Teden bo idealen za ljubezen in pridobili boste paleto romantične energije. Zvezde vam sporočajo, da se bo kolo usode zavrtelo v vašo korist. Samski bodo našli srečo, tisti v zvezi pa bodo naredili korak naprej. Konec tedna bo vendarle na preizkušnji komunikacija.
Denar: Vaša vrednota na delovnem mestu bo zvedavost. Tako boste iskali nova znanja in sledili sebi. Na drugi strani vas bo Mars učil preudarnosti in sodelovanja. Seveda ne bo vse po vaše in spremembe se bodo dogajale na prijeten način. Za konec tedna vas morda čakajo modre odločitve.
Zdravje: Kljub paleti obveznosti si boste morali vzeti čas zase. Naravni antibiotik bosta pogovor in izmenjava mnenj. Do neke mere boste tudi površni, zato boste morali najti neko dodatno motivacijo. Merkur vam bo pomagal, da boste našli moč in namige, kam bo modro vlagati lastno energijo.

RAK
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo prinesel ravnovesje in v ljubezni boste imeli kopico obveznosti. Čustveno boste napredovali in si postavili nekaj lastnih omejitev, to bo pot do sreče. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani in iskani smeri. Nemirni boste v torek in sredo, ko ne bo vse po vaše.
Denar: Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v poduk. Pod črto boste morali energijo vložiti v nova znanja in za pomoč zaprositi sodelavce. Pri tem ne boste smeli biti preveč občutljivi, ampak uvideti navdih. Mars vam bo pomagal do novih idej. V petek boste blesteli glede stvari, povezanih z denarjem.
Zdravje: Razmisliti boste morali, kaj vas veseli, kaj vam prinaša notranji mir, in temu slediti. Mlaj (sreda) bo prelomnica, kajti pridobili boste notranjo moč in drznost. Rojenice so vam ob zibeli podarile intuicijo in v tem tednu bo nadvse dobro, da jo boste uporabili v svoj prid.

LEV
Ljubezen: Simbol tedna bo ognjeno srce. Skozi to boste napredovali na osebni ravni. Srčni izvoljenec vam bo ponudil pogovor in spremljala vas bo romantična energija. Dogodki v ljubezni se bodo zavrteli v pričakovani smeri in spremljala vas bo plodna energija. Slediti morate glasu srca.
Denar: Do srede nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, bolj naklonjena vam bo mlada Luna, ki prinaša paleto dobrih idej in zamisli. Dejstvo je, da se vam bodo odprle nove poti in čudovite priložnosti za osebno rast. Neptun vam bo okrepil dodatno motivacijo v pogledu poslovnih odločitev.
Zdravje: Popaziti boste morali na svoje zdravje in odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, bodo preudarne. Po zvezdnih namigih boste našli tudi motivacijo, kaj morate še spremeniti ali predelati. Izgubljeno energijo vam bodo povrnili narava in dejavnosti na prostem.

DEVICA
Ljubezen: Odlično se boste počutili doma in vaša čustva bodo zelo skladna. Merkur vam bo podaril možnost izmenjave mnenj. Tako boste občutili določeno srečo in zadovoljstvo. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in njegovi nasveti bodo zelo poučni. Konec tedna bo romantično, skladno in prijetno.


Denar: Poglobili se boste v paleto obveznosti in kovali boste uporabne nasvete. Uspehi bodo povezani z delom. Tako boste našli dodatno motivacijo in posledično tudi samozavest. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja. V denarnem pogledu boste morali narediti pregled, kaj sodi v ospredje.
Zdravje: Nekaj zdrave previdnosti pri počutju ne bo odveč ne v sredo ne v četrtek. Pod črto pa vam bo Merkur predal nekaj dobrih iztočnic za rast in pogovore. Odlično se boste znašli tudi v skupinskem delu. Modro bo, da najdete tiste dejavnosti v prostem času, ki so povezane z barvami in kreativnostjo.

TEHTNICA
Ljubezen: Venera vam bo pomagala do ravnovesja in skladnosti. Tako boste znali pokazati svoja čustva in slediti kažipotom, ki vam bodo dani. Nekoliko pikantno v ljubezni bo v sredo, ker pa vam bo v pomoč Mars, bodo zadeve potekale na intenziven način. Lepa beseda najde ključ do srca.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za napredek. Predelati boste morali nekaj iz svoje preteklosti in se osvoboditi. Vrednote, ki so vam dane, vam bodo v pomoč, res pa je, da se boste morali sprostiti in bolj zaupati. Finančno stanje bo v tem tednu kot gugalnica, denar prihaja ter odhaja.
Zdravje: Poglobiti se boste morali v paleto odgovornosti. Dogodki se bodo odvijali na pozitiven način, posledično boste v sebi našli določeno moč in energijo. Pluton vam bo okrepil moč pozitivnih misli in predelali boste nekaj iz preteklosti. Ne pozabite na ustvarjalnost sedanjega trenutka.

ŠKORPIJON
Ljubezen: Pokukali boste v svet mistične ljubezni in začutili notranjo moč. Roko na srce, to bo teden, v katerem boste v ljubezni občutljivi in dojemljivi. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja. Konec tedna bo nekoliko pikanten, ampak vam bo v pomoč boginja ljubezni, Venera.
Denar: Kocke usode se bodo zavrtele v pričakovano smer. Merkur vam bo pomagal pridobiti dodatne informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Odločitve, ki bodo na delovnem mestu sprejete v tem tednu, bodo preudarne. Močno bo izstopala potreba po varnosti in stabilnosti.
Zdravje: Modro bo, da se boste morali umirili in ugotovili, kaj sodi v ospredje. Narava in glasba bosta tisti, ki vam lahko povrneta izgubljeno energijo. Blizu vam bo tudi vila pozitivnega mišljenja. Duhovna znanja bodo pot do srca.

STRELEC
Ljubezen: Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti, istočasno pa boste v ljubezni našli svoje ravnovesje. Poglobili se boste v skrita znanja in svoje mnenje izražali na neposreden način. Po drugi strani se boste skozi partnerski odnos učili in pilili. Štele bodo lepe in prijetne besede.
Denar: Mlaj (sreda) bo prelomen v pogledu službe in odločitev, kajti to bo čas za novosti in pridobivanje novega znanja. Res je, da boste nemirni, in preventivno se boste poglobili v postavljanje osebnih meja. Na svoji poti boste spoznali zanimive ljudi, ki vam bodo zaupali veliko uporabnih nasvetov.


Zdravje: V tem tednu bo zaradi Marsa modro, da telesu dodajate naravne vitamine. Sprostili vas bodo tudi pogovori in  predelali boste tisto, kar vas bremeni. Rdeča nit bodo tudi sodelovanja. Po zvezdnih namigih bo imelo koristne učinke tudi pisanje svojih občutkov. Sledite glasu srca.

KOZOROG
Ljubezen: V tišini srca boste morali razmisliti, kam je modro vlagati energijo in kaj je tisto, kar lahko nekoliko počaka. Lepe besede bodo božale dušo, čas je, da najdete tudi ljubezen do sebe. To je kreativna energija, ki prinese ugodnosti. Jupiter vam bo okrepil zaupanje v nekaj pozitivnega.
Denar: Poglobili se boste v paleto obveznosti, toda pred tem si boste morali postaviti osebne meje. Odprle se vam bodo nove poti, to vam bo okrepilo samozavest. V osebno pomoč vam bo Mars, ki v sebi skriva odločitve, ki so preudarne in temeljite. Vaša vrednota bo slediti lastni resnici.
Zdravje: Svojo energijo boste najbolje zadržali, če boste sledili sebi. Po zvezdnih namigih ste v občutljivem obdobju, in to boste morali predelati. Mlaj (sreda) prinaša svežino in pozitivnost, kar bo dobra iztočnica do boljšega počutja. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi.

VODNAR
Ljubezen: Kljub kančku nemira boste v ljubezni blesteli. Romantična energija bo tista, ki vam bo v osebno pomoč. V pomoč do boljšega počutja vam bo tudi Venera. Daleč od tega, da bo vse po vaše, kajti po sredi in z mlado Luno se boste morali prilagoditi. To bo tudi priložnost za osebno rast.
Denar: Zvezde bodo podprle vaše odločitve. Glede denarja se vam bo izpolnila neka velika želja. Pozitivno bo, da boste znali narediti analizo in se poglobiti v varčevanje. Kljub vsemu se boste morali konec tedna zelo potruditi in za omenjeno boste dobili priznanje in pohvalo, ki vam bo segla do srca.
Zdravje: Največje bogastvo v tem tednu bodo za vas odnosi. Mars vam bo pomagal, da boste življenje razumeli popolnoma drugače, in to vam bo v veliko pomoč. Kljub povečanim obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vam bo blizu. Vaš trud bo poplačan.

RIBI
Ljubezen: Zvezde vam bodo v ljubezni prinesle blagostanje in več dobrih iztočnic. Prelomnice bodo povezane s pogovorom in sodelovanjem. Konec tedna boste v tem pogledu morali sprejeti neko odločitev. Srčni izvoljenec vam bo pomagal pri neki zadevi, ki je povezana s preteklostjo.
Denar: Iz zvezdnih namigov je razbrati ustvarjalen teden, uspehi se bodo vrstili eden za drugim. Pomoč vam bo prišla prav v sredo, načeloma pa boste kos vsem nalogam. Jupiter vam bo okrepil pozitivne misli in prinesel paleto idej. S svojimi idejami boste pozitivno presenetili okolico.
Zdravje: Drugi ljudje vam bodo prinesli spodbudo in motivacijo. Resnica je, da boste imeli mnogo obveznosti, toda vzeti si boste morali čas zase. To bo tudi pot do določene popolnosti. Venera vam bo pomagala do ravnovesja in skladnosti. Počasi se daleč pride. 

prejšnji članek
Kako pripraviti učinkovit čebulni sirup?
Zdravje
Kako pripraviti učinkovit čebulni sirup?
naslednji članek
Lokalne volitve: Kako so se odrezali znani obrazi?
Svet slavnih
Lokalne volitve: Kako so se odrezali znani obrazi?