kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Sprejeti sebe v najboljši luči je največkrat darilo

10. 4. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
horoskop (1)

Čas je za tedenski horoskop foto: Profimedia

Obdobja v življenju so danost, kajti tako človek vedno znova najde novo pot, izkušnje in zaupanje.

Vsak bi moral sprejeti zdajšnji trenutek in iz njega izluščiti najboljše, kajti preteklost je nekaj, kar je že za nami, in prihodnost nekaj, kar je uganka in neznanka. Sprejeti sebe v najboljši luči je največkrat darilo in vendarle bi se vsak moral nekoliko spremeniti ter nadgraditi tiste lastnosti, ki so v ospredju. Seštetje plusov in minusov vedno znova prinese ravnovesje in bilanco.


Dobrota se pozna tako, da se nekdo pogovori z nekom, pomaga nekomu prinesti nekaj domov, da kakšen kovanec na ulici in je srčen do okolice.

Vsak dan se zjutraj priporočite za lep dan in zvečer se zahvalite, zaprositi velja za modre novice in zdravo pamet. Vzemite si čas za raziskovanje, sproščene pogovore v dvoje, delo na vrtu in sprehode.

Vsak dan se zjutraj priporočite za lep dan in zvečer se zahvalite. foto: Profimedia


Oven
Ljubezen: Po zvezdnih namigih se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Venera vam bo podarila moč in voljo, da boste naredili korak naprej. Slednji bo dobra iztočnica za pogovor in sodelovanje. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti, kaj bosta morala spremeniti za boljši odnos.
Denar: Modre odločitve bodo nagrajene in Saturn vam bo podaril močno vizijo, kaj morate spremeniti. Seveda se boste morali postaviti zase in biti preudarni. Srečno roko boste imeli tako pri pridobivanju denarja kot tudi pri nakupovanju. Sprostila vas bosta umetnost in pogovor.
Zdravje: Kljub vsem obveznostim si boste vzeli čas zase in pridobiti paleto ugodnih informacij. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem. Polepšale vas bodo barve in zunanja urejenost, glede osebne rasti pa naredite korak naprej tako, da boste prebrali kakšno knjigo.

Bik
Ljubezen: Srčnost bo tista beseda, ki bo oblikovala teden in prinesla mnogo ravnovesja. Spremljala vas bosta tudi sreča in zadovoljstvo, tako boste v odnosu lahko našli korak naprej. Res pa je, da se boste morali iskreno pogovoriti, kaj je tisto, kar vas bremeni, in zapisujte si svoje občutke.
Denar: Kolo usode se je v tem pogledu zavrtelo v vašo korist, pridobili boste dobre odnose, plodna sodelovanja in uspeh. Glede na to, da boste dali vztrajnost na prvo mesto, se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Prijetne besede bodo tiste, ki bodo našle ravnovesje in poglobile odnose.
Zdravje: Prepevanje pesmi vam bo podarilo zaupanje in moč. Spremljala vas bo tudi učinkovitost in tako boste lažje sledili svojim sanjam. Vzeti si boste morali čas za razvajanje in harmonijo. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo pokazali modrino neba.

Dvojčka
Ljubezen: Sporočila, ki bodo prihajala v vaše življenje, bodo pozitivna in polna navdiha. Venera vam bo pomagala do notranje moči in preudarnosti. Srčni izvoljenec vam bo pokazal nekaj novih priložnosti in poučnih ogledalc. Spremljala vas bosta tiha sreča in zadovoljstvo.
Denar: Pridobili boste širšo sliko in tako lažje naredili osebno analizo. Pogumno se boste soočili s tistim, kar morate še narediti, in poglobili boste določena znanja. Merkur vam bo prinesel nekaj neznank na delovnem mestu, toda tam, kjer je volja, je tudi pot.
Zdravje: Barva tedna je peščeno rumena. Predelali boste zadeve iz preteklosti. Modro bo, da najdete novo pot skozi pogovor in osebno rast. Nasmeh vam bodo podarili tudi prijatelji, ki vam lahko odprejo srce. Alternativna oblika sprostitve bo opisovanje občutkov.

Rak
Ljubezen: Obiskala vas bo vila lepih besed ter vam prinesla nova spoznanja in namige. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč pri določeni zadevi in pod črto bo mnogo usklajevanj. Odlično se boste počutili doma, kjer se bodo zadeve obrnile v iskani smeri. Srečen dan: sreda.
Denar: Narediti boste morali načrt in spoznati, kaj potrebujete in do katere mere. Koristne učinke bo imelo, če si boste vzeli nekaj časa za opazovanje in se potem odločili. Pri denarju vam bosta naklonjena Merkur in Venera, kar prinaša kreativne preobrate in novosti.
Zdravje: Poiskali boste navdih in našli tudi neko zaupanje. Narava vam bo povrnila moč in spoznali boste, da je čas, da bolj poglobljeno sledite svojim občutkom. Resnica je, da se boste morali v tem tednu spoprijeti s kopico obveznostmi in kljub vsemu ne boste smeli pozabiti na razvajanje.

Lev
Ljubezen: Romantična energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam bo podarila paleto dobrih iztočnic. Spremembe, ki se bodo dogajale, bodo zdravilo in tako boste našli določeno ravnovesje. Slediti boste morali svojemu srcu ter najti ravnovesje med srčnim izvoljencem in lastnim dojemanjem.
Denar: Naredili boste načrt in sledili bodo modri pogovori in preudarni nasveti. Ognjena energija bo tista, ki vam bo v pomoč, a boste morali najti več sodelovanja ali povezovanja. Rdeča nit bodo dogovori, ki bodo lahko šli nekoliko v drugo smer, kot si boste želeli.
Zdravje: Zdrav način življenja vsebuje pozitivne misli, dovolj gibanja in zdravo prehrano. Mars vam bo pomagal razumeti globlje sporočilo življenja in tako bo vse dobilo nove razsežnosti. Klepet s prijatelji ob čaju ali naravnih sokolovih bo tisti, ki vam bo okrepil samozavest in podaril voljo.

Devica
Ljubezen: Odkrili boste svojo moč in sledili preobratom v ljubezni. Zvezde vam bodo prinesle nekaj drznosti in moči, poglobili se boste tudi v skrita znanja in raziskovanja. Skozi pogovor boste spoznali, kje imate pluse in kaj morate še spremeniti. Štele bodo lepe besede.
Denar: Glede denarja boste v plodnem obdobju in Venera vam bo v pomoč pri osebni odločitvi. V ospredju bosta v tem tednu varčevanje in kovanje načrtov. Na delovnem mestu se bodo zadeve sprva malo začinile, a se bo zelo kmalu našla rešitev.
Zdravje: Poglobili se boste v tista znanja, ki vam bodo prinesla notranjo moč in spoznanja osebne rasti. Pridobili boste tudi informacije, kaj morate še spremeniti in kam je modro vložiti energijo. Dogovori, ki jih bo v tem tednu kar nekaj, bodo našli pravo pot in štela bo zmernost.

Tehtnica
Ljubezen: Glasba bo tista, ki vam bo podarila notranjo moč. Več časa boste namenili kreativnemu izražanju. Nasveti srčnega izvoljenca bodo nadvse dragoceni in poučni, to prinaša tudi paleto rešitev. Odlično se boste počutili v krogu družine in pogovori bodo pobožali vašo dušo.
Denar: Na delovnem mestu boste morali narediti načrt ter se poglobiti v nova znanja in stališča. Odločitve, ki bodo sprejete do srede, v sebi skrivajo dobro podporo in rešitev. Po stari navadi se boste odločili za diplomacijo in tako boste prišli zelo daleč.
Zdravje: Pogovori vam bodo v pomoč in slediti boste morali svojemu srcu. Rdeča nit bodo odnosi, ki vam bodo po eni strani darilo in po drugi izziv. Po zvezdnih namigih si boste morali vzeti čas zase in najti prave odgovore ter poklicati nekoga, ki mu zaupate, ali nekoga, ki ga že dolgo niste.

Škorpijon
Ljubezen: Venera vam bo podarila dobre iztočnice za rast in tako bo v tem pogledu mnogo povezovanja. Roko na srce, svoje mnenje boste morali povedati na odločen način. Konec tedna bo sledila romantična energija in spremljala vas bo tiha sreča.
Denar: Mars vam bo prinesel dobre iztočnice in uspešne dogovore, tako bo v ospredju napredek. Na delovnem mestu bo več sodelovanja in dobili boste tudi navdih, kaj morate še spremeniti. Res pa je, da bodo majhni koraki tisti, ki bodo pot do notranjega ravnovesja.
Zdravje: Duhovna znanja bodo tista, ki vam bodo v pomoč in oporo. Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, bosta spremljala tiha sreča in zadovoljstvo. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in svetlo zelena barva bo tista, ki vam bo nudila podporo. Sledite svojemu srcu.

Strelec
Ljubezen: Srčnemu izvoljencu boste predali zanimiva sporočila in se poglobili v tistem, kar prinaša neko ravnovesje in skladnost. Del učenja bo prav gotovo vezan na določene omejitve, toda pridobili boste notranjo moč. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti.
Denar: Podporo vam bo ponudila rdeča barva, ki bo dvignila strast in delavnost. Zastavljenim nalogam boste v celoti kos, odkriti morate tudi moč sodelovanja. Svoje mnenje boste do srede lahko povedali na odločen način, diplomacija pa vam bo prišla prav v službi v četrtek in petek.
Zdravje: Iz določenih zgodb boste izluščili nekaj modrosti in nauke uspešno delili naprej. Povezovanje vam bo v tem tednu dalo krila in s tem greste osvobojeni naprej. Pridobili boste tudi notranjo moč in v pomoč vam bo optimizem, tako bo vse lepše in bolj popolno.

Kozorog
Ljubezen: Pogovori bodo tisti, ki vam bodo prinesli neko ravnovesje in skladnost. Čaka vas tudi določen napredek in zadeve boste sprejeli na drugačen način. Ta teden vas bosta spremljala tiha sreča in zadovoljstvo. Srčni izvoljenec vam bo za vikend pripravil presenečenje.
Denar: Na delovnem mestu boste imeli načrt in odločitvam boste v celoti kos. Pridobili boste informacije, ki vam bodo prinesle dobre iztočnice za napredek. Saturn vam bo podaril nekaj odločnosti in blesteli boste v komunikaciji. Ključno vlogo bo igralo zaupanje.
Zdravje: Poglobili se boste v tiste zadeve, s katerimi ste odlašali. V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi in odločno se boste soočili s spremembami. Terapevtsko bodo na vas delovale barve in modro bo, da si boste svoje občutke zapisovali. Srečen dan: četrtek.

Vodnar
Ljubezen: Naredili boste načrt, kaj spada v ospredje in kaj ste prerasli. Poglobili se boste v paleto obveznosti, spremljali vas bosta notranja moč in preudarnost. Šele ko se boste iskreno pogovorili in opravičili, boste sprejeli prave odločitve ali stališča.
Denar: Teden, v katerem vam bo Uran prinesel spremembe in novosti. Odprle se vam bodo nove poti in pridobili boste informacije, na katere boste resnično ponosni. Dovoliti si boste morali stopiti v ospredje in spoznati, da znate povezovati ljudi in združevati ideje.
Zdravje: Pogovori bodo tisti, ki vas bodo pomirili ter vam prinesli neko ravnovesje in skladnost. Pridobili boste nova znanja, ki jih boste z veseljem delili naprej. Pomembno bo, da boste uporabili pozitivne misli ter tako globoko v sebi našli ravnovesje in skladnost.

Ribi
Ljubezen: Prijetni dogovori, ki jih bo ta teden več, bodo balzam za vas in vam prinesli ravnovesje. Prijetne besede bodo ključ do ravnovesja in skladnosti. Srčni izvoljenec bo tisti, ki vam lahko prinese ugodnosti, in dovolili si boste slediti sebi ter narediti korak naprej.
Denar: Neptun vam bo prinesel dobre ideje in zamisli, dobili boste tudi ideje, kaj boste spremenili. Povezovalna energija bo tista, ki bo prinesla dobro vzdušje in ravnovesje. Dobili boste dodatne naloge. Konec tedna boste prejeli neko pohvalo ali priznanje.
Zdravje: Zgradili boste most med fizično in duhovno energijo, tako boste globoko v sebi našli neko ravnovesje in skladnost. Pozitivne misli vas bodo polepšale in sprostila vas bo glasba. Svoje mnenje boste zaradi Marsa znali povedati na odločen in aktiven način.

prejšnji članek
Pri kroničnih bolnikih je ključno preprečevanje okužb
Zdravje
Pri kroničnih bolnikih je ključno preprečevanje okužb
naslednji članek
Sin Sebastiana Cavazze ima finsko državljanstvo
Svet slavnih
Sin Sebastiana Cavazze ima finsko državljanstvo