Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: sprejmite tako pesimiste kot optimiste

22. 5. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
horoskop (2)

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Vsaka osebnost lahko pripomore k vašemu uspehu!

Živimo v času, ko pogosto hitimo in se nam mudi, v trgovino, v službo, na krožek ali kam drugam. Zdi se nam, da imamo pravico do vrednostne sodbe, kaj je v življenju drugih bolj in kaj manj pomembno. Toda družba, ki ne spoštuje različnosti, ne vodi v blaginjo. Vsak mora sam najti odgovor, kam bo vlagal energijo, kaj je njegova moč in kaj lahko stori za družbo. Po drugi strani vsako življenjsko obdobje prinese izzive in prednosti.

Pred časom sem prebral misel, da če želimo uspeti v življenju, se moramo družiti tako z optimisti kot s pesimisti. Prvi so izumili letalo in drugi padalo. In tako je naše življenje, padci in vzponi so opomin, kako pomembno je znati slediti sebi.


Drugi ljudje so za nas darilo, kajti skozi skupinsko dinamiko človek pridobi izkušnjo, novo moč ali lekcijo. To je priložnost za osebno rast, in če hkrati gojimo pozitivne misli, nam gotovo uspe.

Drugi ljudje so za nas darilo, kajti skozi skupinsko dinamiko človek pridobi izkušnjo, novo moč ali lekcijo. foto: AdobeStock

Oven


Ljubezen: Teden prinaša dinamiko čustev in preobrate, ki vodijo v harmonijo. Venera vam bo podarila notranjo moč in sprejeli boste več obveznosti na področju doma in družine. Poglobili se boste tudi v pojem osebne rasti in predelali nekaj, kar je vezano na preteklost.
Denar: Mars vam bo podaril pogum, tako boste kos zastavljenim nalogam. Pogovori prinašajo nova znanja in na drugi strani priložnost za ravnovesje. Sodelovanje pomeni več ugodnosti in konec tedna sledi tudi nagrada.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam prinesle veselje. Zelena barva vam bo pomagala do boljšega počutja. Čas je, da naredite načrt; dogodkov ne smete prehitevati, temveč jih le sprejeti. Merkur vam bo prinesel nova znanja.

Bik
Ljubezen: Usoda vam bo naklonjena, pred vami so preobrati, ki pomenijo novo notranjo moč in veselje, ki vas bo prav polepšalo. Le pogovoriti se morate ter določiti osebne meje in pravila igre. Mars vam bo podaril ljubezensko ognjevitost.
Denar: Dogajanje bo v skladu s pričakovanji, a vendar popazite na svoje misli. Določiti si boste morali nekaj omejitev in upoštevati tudi ustaljeno dobro prakso, ki izhaja iz izkušenj. Merkur vam bo namignil prave besede, tako boste pripravljeni na več sodelovanja in povezovanja.
Zdravje: Kljub obveznostim si vzemite čas zase, uvideli boste vse lepote življenja. Besede prinašajo neko modrost in bodo plod dela na sebi. Odločno se boste počutili med ljudmi, sklepali boste nova prijateljstva in uživali med barvami.

Dvojčka
Ljubezen: Pogovori bodo balzam za dušo in ob romantični večerji se bodo zgodili preobrati. Potrebovali boste več varnosti in notranje umirjenosti. Odločite se, kam je modro vlagati energijo in kaj lahko še počaka. Srčni izvoljenec bo vir navdiha.
Denar: Kolo sreče se bo glede službe v sredo zavrtelo v vašo korist, glede denarja pa v petek. Merkur vam bo prišepnil modre besede in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Glede na zvezdne namige je videti, da boste prejeli tudi nekaj dobrih idej za napredovanje.
Zdravje: Venera vam bo pomagala, da se boste nekoliko umirili in boste bolj ciljno usmerjeni. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in sprejeti določena dejstva. Vedite: prijetne besede odprejo srce, prinesejo ravnovesje in notranji mir. Nemirni boste v četrtek in soboto.

Rak
Ljubezen: Venera v vašem znamenju prinaša več čustev in preobratov, a vam bodo v ponos. Uporabili boste prave besede in stopili v ospredje. Srčni izvoljenec bo sledil vašim navodilom, a se bosta do konca tedna podrobneje dogovorila, kaj ima doma prednost.
Denar: Kreativna energija vam daje moč in voljo. Teden bo v znamenju dobrih idej in načrtov, stvari se bodo odvijale po pričakovanjih. Namig tedna je veselje, in če boste to vnašali v delovno okolje, bo vse bolje. Sreda vam bo naklonjena na denarnem področju.
Zdravje: Poglobili se boste v lastne srčne zadeve in tako pridobili notranji mir. Ustvarjalnost bo pripomogla k boljšemu počutju in ravnovesju, prinaša tudi spremembe. Venera vam bo pomagala tako pri osebni rasti kot prijateljstvu.

Lev
Ljubezen: V ljubezni vas bo spremljala srčnost in pripravljeni boste kovati načrte. Vendar boste tudi nekoliko nemirni; predelajte nekaj občutkov v korist duhovne rasti. Srčni izvoljenec bo z vami delil poučne nauke in dobra orodja za napredek v odnosu.
Denar: Glede denarja vam bodo zvezde ves teden naklonjene in imeli boste plodne ideje. Na delovnem mestu boste stopili v ospredje in jasno povedali svoje mnenje. Vaša pozitivna energija se bo prenašala na druge in tako boste doživeli pohvalo in priljubljenost.
Zdravje: Venera vam bo podarila poseben magnetizem, tako boste dobro vplivali na prijatelje in blesteli v prostem času. Toda najdite tudi čas za iskren pogovor, da predelate neke notranje občutke. Naravna terapija sprostitve bo zapisovanje občutkov.

Devica
Ljubezen: Poglobili se boste v svoje občutke in tako lažje naredili korak naprej. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in na svoj odziv boste lahko ponosni, kot tudi nanj. Več časa bo za pogovor in kreativne dejavnosti, ki bodo vse nekako povezane z domom.
Denar: Vaša vrednota je varčnost, a boste morali glede tega sprejeti nekaj novih odločitev. Nakupi bodo preudarni, vendar naj vam bodo tudi v veselje. Merkur prinaša več dobrih odločitev na delovnem mestu. Notranji nemir boste znali dobro skriti.
Zdravje: Pogovori vam bodo dali novo energijo in vas polepšali. Če si boste znali pravilno razporediti čas, boste lahko še zelo uživali in tudi spremembe vam bodo v pomoč. Izkoristite tudi kreativnost in na primer rišite svoje občutke skozi igro barv.

Tehtnica
Ljubezen: Modra barva je v ljubezni znanilec ravnovesja in skladnosti. Romantična energija vam bo v osebno pomoč, tako boste predelali tudi nekaj iz preteklosti. Ta teden na področju doma pričakujte pozitivne premike, morda bo sledila nekakšna prenova.
Denar: Naredite načrt in določite osebne meje, ki jih nato tudi upoštevajte oziroma zahtevajte spoštovanje. Neptun vam bo dal navdih in tako boste znali narediti pomemben korak naprej. Po drugi strani vam bodo v pomoč in podporo sodelavci.
Zdravje: Če boste zapisovali občutke, boste spoznali svojo moč in pridobili dodatno motivacijo. Ključno je, da svoje misli ciljno usmerite, to je pogoj napredka. V prostem času se sprostite v naravi, aktivno na vrtu ali ob opazovanju okolice.

Škorpijon
Ljubezen: Rdeča nit bo sodelovanje in pri tem se boste prav izkazali. Glede na zvezdne namige je razbrati nekaj čarobnih preobratov in bogatih spoznanj. Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko, v ospredju bo pogovor in ključ do vajine sreče bodo romantična doživetja.
Denar: Glede denarja vas bo spremljala sreča, prav motivirani boste. Odprle se vam bodo nove poti in okrepila se bo vaša samozavest. Mars vam bo podaril drznost in še posebno bodo nagrajeni tisti, ki bodo znali slediti svojim sanjam.
Zdravje: Če boste sledili svojemu srcu, boste našli zaupanje in notranji mir. Teden bo v znamenju duhovnih prelomnic, a bo treba najprej ubrati ključno potezo. Izgubljeno energijo vam lahko povrnejo poslušanje klasične glasbe ali sprehodi po gozdnih razpotjih.

Strelec
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in to vam ne bo prav všeč, a bo poučno. Potrudili se boste in v odnos vendarle vnesli ravnovesje. Napredek boste dosegla ob pogovoru, vse pa bo lažje s pravo merico optimizma. Po drugi strani je treba okrepiti ljubezen do sebe.
Denar: Naredili boste načrt in ga upoštevali, za to boste tudi nagrajeni. Več časa boste morali nameniti raziskovanju in odkrivanju novih znanj. Sodelovanje s sodelavci bo sicer podobno spustu po deroči reki, a boste skozi to odkrili njihova stališča in našli pravo moč.
Zdravje: Venera vam bo podarila magnetičnost, a bodo pomembne tudi osebne meje in pravila igra. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in ugotoviti, kaj spada v ospredje. Za zbistritev misli bo prav blagodejno kakšno pospravljanje, denimo po omarah.

Kozorog
Ljubezen: Venera vam prinaša osebni napredek, čustveno se bodo stvari odvijale v vašo korist. Spremljala vas bo določena moč in pridobili boste odgovore na svoja vprašanja. Če se boste sprostili in si zaupali, bo vse prav.
Denar: Pred vami je teden plodne energije, vendar je potreben tudi načrt; upoštevajte omejitve, po drugi strani pa izkoristite osebno moč in drznost. Če boste zaprosili za sodelovanje, boste to tudi prejeli.
Zdravje: Vaša energija se bo obnovila. Toda pogoj je, da si vzamete dovolj časa zase in dobro premislite svoje odločitve; naj bodo modre in preudarne. Rdeča nit bodo odnosi; ob sodelovanju boste spoznali, kaj je treba še spremeniti.

Vodnar
Ljubezen: Pridobili boste namig, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Poudarek bo na odnosu do sebe, in če boste znali najti moč, sledijo pozitivni preobrati. Srčni izvoljenec vam bo podal roko in skupne odločitve bodo pravilne, pravi blagoslov.
Denar: Kocke usode prinašajo dobitno kombinacijo. Svoje mnenje boste povedali odločno, pa vendar z nekaj diplomacije. Venera obljublja več ugodnosti na delovnem mestu in tudi pri denarju. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Spremljala vas bo duhovna moč, tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Poglobite se v intuitivne uvide in spoznajte, kaj vam daje dodatno motivacijo. Več časa boste namenili kovanju načrtov, kar bo okrepilo vašo samozavest. 

Ribi
Ljubezen: Romantična energija vam bo v ponos in oporo. Ljubezen do sebe prinaša zaupanje in določeno milino, tako boste lažje poglobili odnos. Teden bo v znamenju plodne energije in tako se boste lažje spoprijeli z obveznostmi. Zapisujta občutke, ki si jih delita.
Denar: Mars prinaša nekaj več drznosti in ognjevitosti, odločno boste izrazili svoje mnenje. Teden prinaša kar nekaj rešitev in dogajanje bo pričakovano. Pogoj je sicer, da določite osebne meje in pravila igre ter jih uveljavljate.
Zdravje: Če boste sledili svojim občutkom, vas bosta spremljala osebna sreča in zadovoljstvo. Duhovna znanja prinašajo nekaj dobrih iztočnic, tako boste lahko svobodneje stopili naprej. V pomoč vam bodo pogovori, sprostili pa vas bodo glasba in sprehodi. 

prejšnji članek
Recept za tinkturo proti depresiji
Kulinarika
Recept za tinkturo proti depresiji
naslednji članek
Denis Avdić se 31. maja vrača v šolo!
Svet slavnih
Denis Avdić se 31. maja vrača v šolo!