testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

repolusk1
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: priložnost za vzpostavitev dobrih vrednot

29. 5. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
horoskop (2)

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Pozitivne misli so navdih in zdaj, ko je Jupiter v biku, bodo v ospredju vrednote, ki so trajne, naravne in vezane na razvoj.

Ta čas prinaša več dobrih priložnosti, da v družbi, ki preveč ceni le materialne dobrine, znova izpostavimo vrednote, kot so ljubezen, resnica, svetloba, dostojanstvo … Zgodovino pišejo zmagovalci in vse enkrat mine, zato je še toliko pomembnejše, da zna vsak prispevati nekaj dobrega, pripomore k blaginji. Štejejo lepe besede in ravnovesje, to vodi do sreče. Na srečo imamo zvedavost v svoji naravi, zato se lahko vedno naučimo še več.

Sprehodi bodo okrepili vašo fizično moč, glasba vam bo dala navdih. Drugi ljudje pa naj bodo vaše zrcalo in opomin glede lastnih vrednot. Dovolite si sanjati sanje, ki vam prinašajo navdih in obogatijo vaš vsakdan. Štejejo tudi majhni koraki.

Štejejo lepe besede in ravnovesje, to vodi do sreče. foto: AdobeStock

Oven

Ljubezen: Mars vam bo okrepil zaupanje in tako boste naredili korak naprej ter sledili glasu srca. Dinamika v odnosu prinaša več ugodnih rešitev, v ospredju bodo pogovori. Ta teden boste okrepili ljubezen do sebe, v navdih pa vam bo svetlo rdeča barva.
Denar: Naredili boste načrt, a bodo stvari potekale nekoliko drugače. Poglobili se boste v tista znanja, ki izhajajo iz izkušenj, in tako pridobili nekaj prednosti. Vaša energija bo prinesla uspeh, konec tedna pa je modro zaprositi za sodelovanje sodelavce.
Zdravje: Navdih boste poiskali v naravi. Prosti čas vam bo prišel prav. Dobro je, da si občutke zapisujete in opravite osebno analizo. Tako boste spoznali, kaj spada v ospredje in kaj ste tako ali drugače prerasli. Srečen dan: sreda.

Bik

Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo. Sicer pa se boste odlično počutili doma, v ospredju bo varnost. Ta teden bo dogajanje usklajeno s pričakovanji. Srčni izvoljenec vam bo pomagal do boljšega počutja, pravzaprav vas bo večkrat prijetno presenetil.


Denar: Naredili boste načrt in tako ne bo posebnih presenečenj. Rdeča nit bo sodelovanje, a boste najprej morali najti pravi način. Mars vam bo pomagal do ugodnih informacij in povezav. Sledili bodo poslovni uspehi.
Zdravje: Če boste sledili glasu srca, boste v sebi dosegli ravnovesje in skladnost. Pogovori vam bodo dali notranjo moč, uvideli boste, da so ljudje okoli vas darilo. V roke boste dobili neko knjigo, ki vam bo dala novo perspektivo in priložnost za raziskovanje.

Dvojčka

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo odprl oči za dobro povezovanje in na osebni ravni boste napredovali. Ta teden v ljubezni pričakujte premike, Venera bo okrepila romantično energijo. Koristno bo, če ljubljeni osebi napišete pismo, kajti to bo vajin odnos okrepilo.
Denar: Individualnost vam bo koristila, tako ne boste izdali svojih načrtov. Globoko v sebi boste naredili analizo in ugotovili, kaj si želite in kakšna so vaša pričakovanja. Konec tedna pa bo nekoliko drugače in nekaj zdrave previdnosti v komunikaciji in sodelovanju ne bo odveč.
Zdravje: Poglobili se boste v tista znanja, ki ste jih zanemarjali, in spremembe vam bodo koristile. V ospredju bodo pozitivne misli, ki bodo dobra iztočnica za napredek. Sprostila vas bo narava. Pripravljeni se boste boriti za osebno svobodo.

Rak

Ljubezen: Odlično se boste počutili doma in v krogu ljudi, ki jih imate radi. Naredili boste še več za srčnost v odnosih in to bo koristilo tako vam kot ljudem v vaši bližini. Dovolite si narediti korak naprej, tako boste hitreje dosegli ravnovesje.
Denar: Mars bo okrepil vašo resnicoljubnost in potrebo po varnosti, a boste hkrati osvobojeni. Opazovanje sodelavcev vam bo pomagalo, da boste ubrali pravo potezo. Teden bo v znamenju varčnosti in v tem pogledu boste upravičeno ponosni nase.
Zdravje: Barva, ki vam bo dajala energijo, je peščeno rumena. Nekaj sorodnega tej barvi vam bo pomagalo do boljšega počutja. Narediti boste morali osebni načrt in pri njem vztrajati vse do uspeha. Duhovna znanja vam bodo v pomoč, da predelate nekatere slabosti, ki ste jih opazili pri sebi.

Lev

Ljubezen: Ognjeno srce vam daje moč, a bo tokrat težje, če ne bo čisto po vaše. Energija ljubezni bo prav duhovna moč, tudi pri srčnem izvoljencu boste našli motivacijo. Pogovor lahko v odnos prinese svežino in okrepi zaupanje.

Denar: Usoda vam bo naklonjena, v službi bo vse potekalo po pričakovanjih. Pridobili boste zanimive informacije, v osnovi pa spoštujte dogovore, ki ste jih sklenili. Ko vam sodelavci predstavijo svoje poglede, jih upoštevajte. Dan za denar: petek.


Zdravje: Okrepila se bo vaša potreba po pohvali in priznanju. Pričakujete lahko napredek, tako na osebni kot duhovni ravni. Neptun bo okrepil vašo intuicijo in začutili boste, kaj ima prednost ter kaj lahko pustite za seboj.

Devica

Ljubezen: Venera vam bo okrepila sočutje, po drugi strani pa boste lahko v odnosu sledili svojim sanjam. Pred tem se boste morali pogovoriti in najti neko ravnovesje. Ugotovitve bodo pozitivne. Srčni izvoljenec vam bo še posebno v pomoč v sredo in soboto.
Denar: Mars vam bo pomagal razumeti, kako ključno se je zavedati lastnih omejitev. Znali se boste postaviti zase, napredek pa bo tudi v komunikaciji in intelektualnih rešitvah. Denarno se vam bo obrestoval neki dogovor, več časa boste namenili kovanju načrtov.

Zdravje: Spodbudno bo, če svoje občutke zapišete, to vam bo prineslo srečo. Pridobili boste notranji mir in v svoje življenje privabljali ljudi, ki vas bodo razveselili. Izgubljeno energijo vam bosta povrnila narava ali morda poslušanje klasične glasbe.

Tehtnica

Ljubezen: Diplomacija se vam bo do konca tedna obrestovala v ljubezni, kjer bo sicer v ospredju dinamika. Povejte svoje mnenje, hkrati pa prisluhnite, kaj ima povedati srčni izvoljenec. Konec tedna bo glede na zvezdne namige izjemno romantičen.
Denar: Jupiter vam bo pomagal skleniti dogovor o tem, kaj je višje na prednostni lestvici. Sodelovanja vam bodo v pomoč. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in oblikovati nova stališča, s čim se je še vredno ukvarjati.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bo povrnila svetlo modra barva. Kljub obveznostim si boste znali vzeti čas zase in za hobije. Navdih boste poiskali v naravi, delu na vrtu, pogovorih ali zapisovanju občutkov. Konec tedna boste upravičeno ponosni nase.

Škorpijon

Ljubezen: Če boste na vajin odnos znali pogledati pozitivno, se bodo zgodili ključni premiki. Seveda ne bo vse po vaše in srčni izvoljenec bo pokazal lastno voljo. Venera vam bo pomagala do brezpogojne ljubezni in konec tedna boste zadovoljni z doseženim.


Denar: Premislili boste svoje vrednote in spoznali, kaj vam je res blizu. Na delovnem mestu se boste sprostili in tako boste bolj učinkoviti. Ob pogovoru s sodelavci boste spoznali, kam je ta teden modro vlagati energijo in kaj lahko počaka.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in bodo tudi vir novih priložnosti. Dogodki se bodo odvijali v pričakovano smer. Zelena barva prinaša ravnovesje, notranje se boste umirili na sprehodu ob reki ali jezeru.

Strelec

Ljubezen: Več časa boste namenili domu in družini ter tako tudi osebno napredovali. Srčni izvoljenec vam bo v oporo. Glede na zvezdne namige boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke. Sledite glasu srca.
Denar: Do srede boste še nemirni, sprejeti boste morali več odločitev. Le povejte svoje mnenje in pri tem uporabite modrost, lastno znanje in diplomacijo. Tako boste pridobili zaupanje sodelavcev in tudi nagrado, ki vam bo v ponos.
Zdravje: Jupiter vam bo pomagal načrtovati in spoznati, kaj je treba spremeniti. Ta teden se vam bosta okrepila vera in zaupanje, v pomoč vam bodo duhovna znanja. Zapisujte si občutke.

Kozorog

Ljubezen: Pridobili boste več zaupanja in tako naredili korak naprej. V pomoč vam bosta tako srčni izvoljenec kot lastna samozavest, lažje se boste odločali. Brezpogojna ljubezen vam bo pomagala uvideti, kaj morate še spremeniti.
Denar: Usvojili boste nova znanja in sodeč po zvezdnih namigih boste želi uspeh za uspehom. Ključno vlogo bodo imeli pogovori, toda pred tem naredite načrt, kaj ima prednost. Štela bosta zaupanje in notranja moč.
Zdravje: Uran vam bo prinesel nekaj več svobode, iznajdljivi boste. Pomembno bo, da si vzamete čas zase in uživate v tem, kar vam bo ponudilo življenje. Konec tedna boste sprejeli več modrih odločitev.

Vodnar

Ljubezen: Roko na srce, za osebo, ki jo ljubite, se boste pripravljeni boriti. Seveda boste naredili tudi načrt, da boste vedeli, kaj je najpomembnejše. Nekaj besedne dinamike bo, a prinaša spoznanja.
Denar: Spremljala vas bo modrost, vaše odločitve bodo preudarne. Res pa je, da vas bo sprva malo odnašalo, kajti želeli si boste sprememb. Toda to ni namen tega tedna. Opazujte okolico in presodite, v katero smer je treba.
Zdravje: Poglobili se boste v svoje srce in tam našli navdih. V osebno pomoč vam bodo prijatelji, tako boste vse sprejemali pozitivno. Lahko boste povedali svoje mnenje in se izrazili skozi kreativnost, kot so barve ali glasba.

Ribi

Ljubezen: Romantično energijo boste z veseljem delili naprej. Spoznali boste, kaj morate spremeniti pri sebi in sprejeti pri srčnem izvoljencu. Sicer ne bo večjih presenečenj in imeli boste dovolj volje za napredek.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in Venera vam bo pomagala tako pri denarju kot komunikaciji. Na splošno bo vse v redu, prejeli boste tudi priznanje. V pomoč vam bo mnenje sodelavcev.
Zdravje: Sreča je na strani pogumnih in to boste ta teden še posebej izkusili. Odgovore, kako naprej, boste dobili v tišini srca. Sprostili se boste v svetu umetnosti in glasbe, hkrati boste tako okrepili samozaupanje.

prejšnji članek
Sladka kava in energijske pijače pravzaprav utrujajo
Zdravje
Sladka kava in energijske pijače pravzaprav utrujajo
naslednji članek
MasterChef: Življenje v skupni hiši začinila Tilen in Lucian
Resničnostni šovi
MasterChef: Življenje v skupni hiši začinila Tilen in Lucian
#nasazenazenska
nasazenazenska