Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Hello Kitty senzacija

26. 2. 2016; 02.45
Avtor: Š. K.
6e991069eb6af7aaab8151ae525b2e6e
Ste vedeli, da bela mucka prihaja iz vzhoda in je že dlje časa izredno priljubljena, ne samo pri mladih, temveč tudi pri starejših?

Če pomislite, da je to otročje, potem ne poznate Japoncev
V japonščini pomeni kawaii luškan (ali prisrčen, prikupen). Hello Kitty je pravi sinonim za besedo kawaii, saj je naravnost osvojila svet. Celo tako, da so proizvajalci zanjo izdelali življenjepis. 

Hello Hitty ima dvojčico
Ste vedeli, da ima Kitty rojstni dan 1. novembra in živi v Londonu s starši in z dvojčico Mimmy? Točno tako je. In glede na to, da Hello Kitty poroča vse bolj in bolj priljubljena, je samo še vprašanje časa, kdaj si boste lahko prebrali njeno biografijo. 

Kitty je povsod!
"Luškani" izdelki Hello Kitty so na japonskem trgu izjemno popularni. Dva največja izdelovalca takšnega blaga sta Sanrio (Hello Kitty) in San-X.  Elementi "luškanega" vas na Japonskem spremljajo na vsakem koraku, mnoga podjetja z maskotami predstavljajo svoje izdelke in storitve javnosti. Tako ni nič čudnega, če na letalu družbe All Nippon Airways zagledate podobo Pikačuja, lika iz serije Pokemon, prikupno opico Monkiči na zavitku kondomov, Hello Kitty pa je tako povsod!

prejšnji članek
Miza, ki se spremeni v pisarno
Življenjski slog
Miza, ki se spremeni v pisarno
naslednji članek
Superhrana za zimo
Zdravje
Superhrana za zimo