mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Poletje 365 dni na leto!

29. 2. 2016; 05.00
Avtor: Š. K.
Egipat-Hurgada-cover-photo-6001
Bi se tudi vi radi odpravili nekam, kjer je toplo, da bi ubežali zimi?

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib.

Obiščite Egipt
Hurgada je turistični kraj v Egiptu, kjer ne manjka dolgih zlatih peščenih plaž, turkiznega morja, vročega sonca, hotelov z all-inclusive ponudbo in vsega kar potrebujete za nepozabne in brezskrbne počitnice. Hurgada last minute počitnice so na voljo skozi vse leto, saj so temperature v Egiptu visoke skozi celo leto in več kot primerne za poležavanje na plaži, kopanje v morju in raziskovanje pestrega podvodnega sveta. Hurgada je obenem tudi drugo največje mesto v Egiptu, ki leži ob Rdečem morju in ga vsako leto obiščejo množice turistov.



Za koga so počitnice primerne?
Hurgada last minute počitnice so primerne za vse, tako za družine z majhnimi otroki, za samske, za sveže zaljubljene, za mladino kot tudi za starejše, nad njimi pa bodo navdušeni predvsem vsi ljubitelji potapljanja in ostalih morskih športov, saj turistično letovišče slovi po čudovitih koralnih grebenih. Ob obali se nahaja velika izbira potapljaških klubov, izbirate pa lahko tudi med številnimi enodnevnimi izleti in ekskurzijami, na katerih boste odkrivali skrivnosti in lepote egipčanske kulture in zgodovine. Hurgada je vsekakor hitro razvijajoče se turistično mesto, ki ga je vredno obiskati in je bilo nekoč ribiška vasica. S številnimi hoteli, restavracijami in ostalo ponudbo je mesto danes skoraj neprepoznavno. Na Hurgada last minute počitnicah si boste lahko dali duška in barantali z domačini na tržnicah, se povzpeli na kamelo in odjezdili puščavskim sipinam naproti ter preizkusili njihovo odlični zelo raznoliko kulinariko.


Jahanje kamel, potapljanje in snorkljanje, kajenje šiše, izleti z ladjo in križarjenje skozi Rdeče morje do neposeljenega otoka Giftun, ki ga obkrožajo koralni grebeni, vse to in še več obljubljajo Hurgada last minute počitnice. Ob večerih se boste lahko sprehodili po mestnih ulicah in promenadah, nakupovali spominke, uživali ob pogledu na sončni zahod nad Rdečim morjem in posedali v tradicionalnih kavarnicah. Hurgada last minute počitnice so odlična rešitev, kadar hrepenite po morskem oddihu in bi si radi zagotovili cenovno zelo ugodno počitniško ponudbo. To lahko najdete tako v zimskih kot poletnih mesecih, saj poletje v Hurgadi traja 365 dni na leto!

prejšnji članek
Posvojitelji otroke (do)nosijo v srcu
Zdravje
Posvojitelji otroke (do)nosijo v srcu
naslednji članek
Motnje senzorne integracije pri otrocih
Zdravje
Motnje senzorne integracije pri otrocih
#obraziavenija
obraziavenija