elvis, tom-parker, kralj
Svet24.si

Na dražbi prodali ikonične Presleyeve modre čevlje iz semiša

darko horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj povezana

29. 6. 2024; 09.00
Avtor: Sonja Javornik/ revija Lady
marjetka in rudi.pg

Marjetka Voglar in Rudi Mlakar foto: osebni arhiv

Kako se ima parček, ki se je zaljubil tekom eksperimenta Poroka na prvi pogled? Marjetka in Rudi sta pripravljena na velike spremembe v svojem življenju.

Zaljubljenca Marjetka Voglar in Rudi Mlakar trenutno skupaj preživljata konce tedna, ko se največkrat odpravita peš ali s kolesom na izlet v naravo. Ker sta bila med eksperimentom vajena sobivanja, se med tednom pogosto tako pogrešata, da se običajno tudi vmes še obiščeta. Seveda je zaradi razdalje včasih prisoten občutek negotovosti, tudi ljubosumja.

»Seveda sem kdaj ljubosumna,« priznava Marjetka, ki pa je že opazila, da je njeno ljubosumje pravzaprav čisto odveč, saj Rudiju zaupa. »Po telefonu se slišiva večkrat na dan, sproti si poročava, kaj kdo dela, kam kdo gre in podobno. Ljubosumje je torej odveč. Sicer pa brez zaupanja tako in tako ne moreš graditi zveze. Seveda pa ima ljubosumje lahko tudi pozitivno plat – z njim namreč pokažeš, da ti za drugega ni vseeno. Temelj zveze je zaupanje. In če imaš to, potem tudi ni pretiranega ljubosumja,« razmišlja Rudi.

Zdaj oba iščeta novo službo v Ljubljani in njeni okolici, saj načrtujeta, da bi si tam uredila skupen dom. »Veliko sva se ukvarjala z odnosom. Zdaj, ko najina zveza cveti, pa sva se opogumila in začela razmišljati o tem, kje bi si uredila dom, saj bi se v vsakem primeru vsaj eden moral preseliti. Oba pogledujeva proti Ljubljani, saj se tam odlično počutiva. Sam si želim delati na radiu, saj rad klepetam in sem rad med ljudmi, tako da bi to bilo poslanstvo, ne služba. Izkušenj na tem področju sicer nimam, ampak če nekaj delaš s srcem, se vse izide,« razmišlja Rudi, o drugačni službi pa sanja tudi Marjetka: »Že dolga leta delam v Gorenju in je fizično kar naporno. Jaz se vidim bolj v krogu ljudi, ki skrbijo za svoje telo. Ker sem rada fizično aktivna, bi mi bilo takšno delo res v užitek. Trenutno čakava, kaj nama bo prineslo življenje, potem pa sledi selitev.«

Marjetka in Rudi sta torej pripravljena na velike spremembe v svojem življenju, do takrat pa bosta še malo uživala. Za poletje že načrtujeta počitnice v Španiji. »Že dolgo sem si želela tja, Rudi pa je že bil enkrat in mu je bilo zelo všeč, tako da sva se zelo hitro dogovorila, kam greva,« se je še pohvalila Marjetka.

 Novica je bila objavljena v reviji Lady št. 25.

prejšnji članek
Umrl slovenski glasbenik, eden od prvotnih članov Gamsov
Svet slavnih
Umrl slovenski glasbenik, eden od prvotnih članov Gamsov
naslednji članek
Bodo tudi iz omar drugih znanih obrazov padli okostnjaki?
Svet slavnih
Bodo tudi iz omar drugih znanih obrazov padli okostnjaki?