mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Pamela Anderson v zrelih letih drugače skrbi zase

19. 2. 2016; 11.25
Avtor: T.P.
Pamela Anderson

Pamela Anderson foto: Profimedia

Povsem jasno je, da moramo tudi nožnicam posvetiti posebno pozornost. In res je, da v naši negi nadvse uživajo. Ženske v srednjih letih ste gotovo opazile, da se tudi vaša nožnica spreminja.

Pamela Anderson foto: Profimedia

Vsak dan vstopi v menopavzo na tisoče žensk, ki se morajo soočiti z oslabljenim libidom, izsušenostjo in bolečinami. Da bodo posledice menopavze na vagini čim manj opazne oziroma boleče, vam predlagamo, da upoštevate nasvete Pamele Anderson (48), ki svojo nožnico že od nekdaj pozorno neguje.

»Po kopanju oziroma tuširanju nanesite tanek sloj kokosovega olja na sramne ustnice.«

Kondomi

Poleg tega, da jih uporabljamo za zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi in neželeno nosečnostjo, kondomi vzdržujejo tudi zdravo ph vrednost nožnice.

Maska za vagino

V kopalnici imejte vedno pri roki posodico z organskim kokosovim oljem. Po kopanju oziroma tuširanju nanesite tanek sloj kokosovega olja na sramne ustnice. Ta postopek lahko ponavljate tudi takrat, kadar greste samo na stranišče.

Kokos pomlajuje nožnico. foto: Profimedia

Vibrator

Če nimate partnerja, to nikakor ne pomeni, da se morate odreči prav vsem seksualnim aktivnostim. Omislite si vibrator ali kakšno podobno igračko in si pričarajte zadovoljstvo, ki si ga še kako zaslužite.

Pamela Anderson je najraje brez spodnjih hlačk. foto: Profimedia

Lubrikanti

Zapomnite si: po vsakem spolnem odnosu uporabite lubrikant. Nikakor ne dovolite partnerju, da lubrikant nadomesti s slino. Seks ne sme biti boleč, zato morate vedno, ko je vaša vagina suha, obvezno uporabiti lubrikant.

foto: Profimedia

Masturbacija je zdrava, zato se je nikar ne sramujte.

Znebite se spodnjega perila

S spodnjim perilom v tem primeru mislimo predvsem na spodnje hlačke. Dovolite vaši vagini, da zadiha. To ne pomeni, da morate ven brez spodnjic, ki so pod kavbojkami celo priporočljive, temveč da jih čim manj nosite, ko ste doma. Sprostite se in jih odvrzite, nožnica vam bo hvaležna. Znebite pa se tudi sredstev za intimno nego in dišečih mil, vagino pa umivajte samo od zunaj, nič od znotraj. Pozabite tudi na dišeče robčke za intimno higieno.

Pamela Anderson foto: Profimedia

Masturbacija in obisk seksualnega terapevta

Masturbacija je zdrava in prav nobene potrebe ni, da se je sramujete. Kadar koli začutite potrebo po zadovoljitvi, ne odlašajte z akcijo. Storite to s partnerjem ali brez njega. Če imate kakršne koli dvome v zvezi s spolnimi aktivnostmi, mirno obiščite seksualnega terapevta. Če si lahko omislite nutricionista, trenerja ali psihologa, zakaj si ne bi še seksualnega terapevta?

Pamela Anderson foto: Profimedia

En velik objem

Ljubezen, ljubezen in samo ljubezen. Tudi nožnica hrepeni po njej, verjemite. Zato se potrudite in jo vsake toliko časa objemite. Enostavno spustite roko nanjo za nekaj sekund, ali pa si privoščite lahkotno, blagodejno božanje.

prejšnji članek
Igralec Liam Neeson po ženini smrti spoznal ...
Svet slavnih
Igralec Liam Neeson po ženini smrti spoznal ...
naslednji članek
Aljoša Rebolj se je poročil kar na počitnicah
Svet slavnih
Aljoša Rebolj se je poročil kar na počitnicah