Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry zaljubljen vanjo, ona pa ga je zatajila?!

26. 2. 2016; 06.20
Avtor: Katja Kmet/revija Zvezde
Princ Harry

Princ Harry, deseti na lestvici najbolj seksi moških na svetu, je še vedno samski, zato o njem sanjari nešteto deklet. foto: Profimedia

Britanski princ Harry je vsekakor zanimiva osebnost. Karkoli stori – pa tudi če ne stori ničesar –, pritegne pozornost medijev, ki nato poročajo o njem.

Zadnja novica je, da ima Harry spet novo spremljevalko, plavolasko, seveda. Tokrat naj bi se zaljubil v Američanko Juliette Labelle, ki jo je spoznal med svojim novoletnim obiskom v Los Angelesu. Juliette je stara 22 let, zaposlena pa je v uradu za stike z javnostjo pri modni firmi Dior.

Harry se požvižga na slavo.

Ko so jo spraševali o njeni zvezi z britanskim princem, je Juliette zanikala, da bi sploh poznala Harryja. Radovednežem, ki so jo začeli množično nadlegovati na spletu, pa se je izognila tako, da je preprosto ukinila svoj spletni profil. Tudi Harry ni izjavil nič takšnega, da bi bilo mogoče sklepati, da je spet zaljubljen. Kaže, da je Juliette še ena izmišljotina medijev, tako kot pred nedavnim tudi grška princesa Olympia, ki so jo prav tako povezovali s princem Harryjem. Pač pa je Harryju uspelo, da se je uvrstil na zavidanja vredno deseto mesto lestvice stotih najbolj seksi moških na svetu. Daleč za seboj je pustil Brada Pitta, Georgea Clooneyja in Willa Smitha, prednost pa je moral priznati irskemu igralcu Aidanu Turnerju, ki se je uvrstil na prvo mesto, igralcu Jamieju Dornanu (ki je igral glavno vlogo v filmu 50 odtenkov sive) ter še nekaterim lepotcem. Harry si najbrž misli, da naj mediji poročajo, kar jim je drago. Ne zmeni se zanje in živi po svoje.

Nova plavolaska, ki naj bi ogrela Harryjevo srce, je 22-letna Američanka Juliette Labelle. A tako Juliette kot Harry zvezo odločno zanikata. foto: Profimedia

Prav zato, ker se požvižga na slavo, pa se zdi ljudem toliko bolj zanimiv. Še posebno je ogrel ljudska srca pred nedavnim, ko je viteško priskočil na pomoč paraplegičarki Anni Pollock. Anna, atletinja, ki tekmuje na invalidskem vozičku, se je udeležila tekmovanja za uvrstitev v reprezentanco.

Veter je prevrnil invalidski voziček atletinje Anne, da je nesrečno padla po tleh. Princ Harry ji je takoj priskočil na pomoč.

Nenaden sunek vetra je prevrnil njen lahki invalidski voziček, Anna je padla in se sama nikakor ne bi mogla pobrati. Na srečo je bil v bližini princ Harry. Ujel je prevrnjeni voziček, pobral Anno in jo šegavo vprašal: »In zakaj si to naredila?« Anna mu ni ostala dolžna: »Da pokažem, kako se ne sme delati.« In: »Ste prepričani, da niste imeli prstov vmes?« S smehom in dobro voljo so nato nadaljevali tekmovanje, Anna pa zagotovo ne bo nikoli pozabila srečanja z viteškim princem Harryjem.

Šaljivi pogovor z viteškim princem bo Anni zagotovo ostal za vedno v spominu.

prejšnji članek
Sodobna pisarna
Življenjski slog
Sodobna pisarna
naslednji članek
Ko zaspimo, sem z nami dogaja ...
Zdravje
Ko zaspimo, sem z nami dogaja ...