Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Na dan prišli takšni podatki s Pop TV!

7. 3. 2016; 02.06
Avtor: T.P.
zoisg2016_oddaja1_hires_fotoMiroMajcen_213

S svojimi glasovi so na prvo mesto gledalci zavihteli Tilna Artača v vlogi Zorana Predina. foto: Miro Majcen

Minulo nedeljo se je na POP TV začela prva oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki je postala sinonim za unikatne nastope, spektakularne preobrazbe in močne vokale.
Prva oddaja tretje sezone pa se je po podatkih gledanosti že zavihtela v sam vrh. Včeraj je v povprečju dosegla izjemni 20,8% rating in kar 50% delež. (AGB Nielsen Media reserach, 6.3.2016, 18-54 let)
Tekmovalci so že v prvi oddaji presegli sami sebe. Postregli so z nastopi, ki so na usta risali široke nasmehe in zmaga je pripadla prav enemu od teh. S svojimi glasovi so na prvo mesto gledalci zavihteli Tilna Artača v vlogi Zorana Predina!
V drugi oddaji bomo lahko videli, kako se bodo tekmovalci spopadli z novimi izzivi. Ani Frece bo Lady Gaga. Ines Erbus čakajo čevlji prve slovenske pevke Anje Rupel. Izziv za Nejca Lombarda pa bo legenda rock n'rolla Elvis Presley. Jana Šušteršič se bo preobrazila v Avril Lavigne. Samuel Lucas bo imitiral Oliverja Dragojevića. Za Renato Mohorič pa ponovno preobrazba v moškega, Cee-Lo Green-a. In še prvo presenečenje v letošnji sezoni. Mišo Kontrec in Tilen Artač se bosta spopadla v imitaciji Vilija Resnika, torej dva Vilija Resnika v isti oddaji.
prejšnji članek
To so najboljši recepti za čistilno mleko in tonike
Moda&Lepota
To so najboljši recepti za čistilno mleko in tonike
naslednji članek
Kako vas zastrupljajo dietne pijače?
Zdravje
Kako vas zastrupljajo dietne pijače?
Izbrano za vas