reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina poročena, nato pa ...

23. 3. 2016; 04.59
Avtor: K.A.
Severina

Severina foto: Vir: Instagram

Lepa hrvaška pevka v zadnjem času naravnost cveti, medijem pa je sedaj končno razkrila kakšni so družinski odnosi v razkošni beograjski vili, kjer biva vse od poroke z mladim Igorjem Kojićem.

Hrvaška glasbenica Severina Kojić uživa v zakonski sreči in ne zamudi trenutka, da se ne bi svojim oboževalcem pohvalila kako zelo uživa v svoji novi družini. Potem ko je pred časom večno zvestobo obljubila mlademu Igorju Kojiću, je sedaj medijem zaupala, da bi si s svojim tastom, legendarnim glasbenikom Draganom Kojićem, želela posneti duet. "Na koncertu v Novem Bečeju smo mu pripravili pravo presenečenje, saj ni vedel, da bo moral na oder. Prišel je na moj koncert, na koncu pa sva skupaj zapela Mili moj, to mojo skladbo še posebej obožuje. No, če se bo našla primerna skladba, potem bi zelo rada posnela duet. Slišala sem tudi, da je odkril, da igram klavir, a moram priznati, da samo nekaj otroških pesmic," je bila za 24sata iskrena Severina, ki vse od poroke večino časa preživi v razkošni beograjski vili družine Kojić.

Družinska idila Kojićevih.

Pevka ima o svojem tastu in tašči samo besede hvale in ne skriva, da se v njuni družbi odlično počuti. Vse od poroke živi med Beogradom in Zagrebom, njen srčni izbranec pa jo v zadnjem času spremlja na vseh koncertih, kjer ji velikokrat družbo dela tudi njen očarljivi sin Aleksandar. "Aleksandar rad vidi, če sem urejena in elegantna. Takrat je najbolj očarljiv, ko mi reče, da sem lepa" je razneženo zaključila Severina, ki ima sina iz razmerja s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem.

prejšnji članek
Jejte to in vaši lasje bodo takšni!
Moda&Lepota
Jejte to in vaši lasje bodo takšni!
naslednji članek
Tudi celulit gre skozi želodec
Zdravje
Tudi celulit gre skozi želodec