požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenska pevka o Heleni Blagne povedala takšno resnico!

29. 3. 2016; 12.43
Avtor: Mojca Vakselj
Ani Frece- 1

Ani Frece se rada spominja otroštva in rabutanja češenj. foto: Osebni arhiv

ANI FRECE Vsestranska glasbenica Ani Frece pravi, da se je z glasbo povezala že v maminem trebuhu. Od malih nog je vajena odra, ljubezen do nastopanja pa je ostala do danes.

Ani priznava, da je že v maminem trebuhu stala na različnih odrih. »Ta ljubezen je prisotna še danes. Moje otroštvo je bilo zanimivo. Veliko sem bila sama, saj sta starša igrala in ju ni bilo veliko doma. Moji nadomestni starši – stari starši – so se pri svoji visoki starosti zelo dobro odrezali. Tudi moj stric. Naučila sem se biti sama, biti samostojna, močna. Ker sem bila veliko sama, sem se igrala sama,« se spominja glasbenica. Skozi otroštvo je veliko pela, izmišljevala si je avtorske zgodbe, igre in jih snemala na kasetofon. »Preoblačila sem se v kostume in oponašala Heleno Blagne in Ireno Vrčkovnik,« pravi.

Prepeva v skupini M.J.A.V.
Doma je spoznala slovensko popevko, Avsenikovo glasbo, zborovsko pesem, večglasno petje in vsa ta raznolikost v glasbi ji koristi še danes. »Spoštujem vse zvrsti glasbe in tudi rada izvajam različno glasbo. Doma sem se naučila veliko o glasbi. Ves čas pa me je spremljalo tudi šolsko znanje. V glasbeni šoli sem se učila klavirja, prečne flavte, orgel in petja,« razloži Ani, ki se je seveda odločila tudi za glasbeno obarvan študij. Študirala je namreč glasbeno pedagogiko in kar nekaj let poučevala glasbeni pouk in glasbeno teorijo. Vedno si je želela več peti in se preživljati z izvajanjem glasbe. »To mi zdaj uspeva že tri leta, odkar sem članica glasbene skupine M.J.A.V. S skupino nastopamo ob različnih dogodkih, predstavile smo se tudi na šovu Slovenija ima talent,« pravi Ani.

prejšnji članek
Če imate denar, si lahko privoščite tole ...
Življenjski slog
Če imate denar, si lahko privoščite tole ...
naslednji članek
Slavna manekenka noseča, trebuščka pa nikjer?!
Svet slavnih
Slavna manekenka noseča, trebuščka pa nikjer?!