Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

BB: Čaka Mirelo žalosten konec?!

29. 3. 2016; 08.25
Avtor: R.K./revija Zvezde
Mirela - joka

Mirelo muči slaba vest? foto: voyo

Mirela Lapanović, gospodinja, ki o sebi pravi, da živi v zlati kletki in da njen partner Andrej ne želi, da bi si našla službo, je v hiši Big Brother poiskala tolažbo pri 19 let mlajšem Marku Jovanoviću.

Vroča Mirela foto: Arhiv Svet24

»Tak si do mene ... Prepameten si, predober si. To je tako ... To mi gre najbolj na živce. Ti si v hiši moje popolno nasprotje. Jaz imam ogromno nekih čustev, ki jih ti nimaš ... zame je drugače,« mu je šepetala med rjuhami. 20-letnemu dvometrašu iz Pirana je priznala, da ga je opazovala že na poti v hišo in da se ji je že takrat zdel zelo privlačen.

Bo Mirela Lapanović zaradi čarov čednega Primorca pozabila na svojo družino? foto: Pop tv

Vprašanje je le, ali bo Marko v resničnem življenju kos Mirelinemu življenju na veliki nogi. Njen (kmalu nekdanji?) partner Andrej je razkril, da ima Mirela doma skoraj sto parov čevljev z visoko peto, sama pa je v šovu povedala, da si je le prvi avto kupila sama, vse druge pa so ji podarjali njeni moški. A če bo v šovu nadaljevala v takšnem tempu živahnih posteljnih igric, čaka njeno življenje iz pravljice žalosten konec. Nad njenim vedenjem ni razočaran le Andrej, temveč tudi drugi člani družine, še zlasti menda sinova, ki Big Brotherja sicer ne gledata, kljub temu pa slišita od drugih, kaj počne njuna mama.

prejšnji članek
Super nasveti za pravilno tuširanje
Moda&Lepota
Super nasveti za pravilno tuširanje
naslednji članek
Tudi vi ne morete zaspati?
Zdravje
Tudi vi ne morete zaspati?
#obraziavenija
obraziavenija