kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Sodnik oddaje MasterChef ostal brez besed!
| I.P./Zvezde

Sodnik oddaje MasterChef ostal brez besed!

Pop Tv

Luka Jezeršek je drugič očka.

Luka Jezeršek in njegova žena Aleksandra sta pred kratkim doživela veliko presenečenje, ko je na svet prišla Sofija. In zakaj je bilo to presenečenje? Ker sta bila prepričana, da bo njun drugi otrok, tako kot prvi, deček. Aleksandra se je namreč odločila, da otrokovega spola noče vnaprej vedeti, nekaj pa ji je govorilo, da pod njenim srcem raste deček. No, šesti čut se pač včasih zmoti, je pa rodila hitro in že čez dobrih deset minut poklicala svojo mamo, da jo obvesti o prihodu vnučke. Nove družinske članice se je seveda razveselil tudi njen starejši bratec Urh, ki ima dve leti in pol. Edina težava je, da si sestričinega imena ni moral zapomniti. Ampak mala in bistra glavica je zdaj že zagotovo temu kos.

Foto: Facebook - "Naša družinica se je povečala na 4️. Pridružila se nam je deklica SOFIJA," je na Facebook profil zapisal ponosni očka.

Takoj po rojstvu so Jezerškovi pripravili zabavo, ki se je je, čeprav je bila pripravljena na hitro, udeležilo veliko ljudi. Luka je ob koncu vsem obljubil, da se spet vidijo čez dve leti. Vsekakor družina Jezeršek pridno skrbi za nasledstvo, saj imajo zdaj že tri deklice in dva dečka, avgusta pa prihaja še en deček.