mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Je Kim Kardashian naprodaj za 10 milijonov dolarjev?

9. 6. 2016; 06.57
Avtor: A.K.
kim
Savdski princ je dal Kanyeju Westu velikodušno ponudbo.

Princ iz Savdske Arabije, Mohammed bin Salman, je sklical tiskovno konferenco, kjer je povedal, da bi rad pomagal raperju Kanyeju Westu zaradi njegovih finančnih težav. Kanye je javnosti že pred časom povedal, da je veliki finančni krizi, saj je 53 milijonov dolarjev v minusu. Prosil je celo Marka Zuckerberga naj v prihodnje vlaga v njegove projekte, saj bodo ti »izboljšali človeštvo«.

Princ Mohammed je zato ameriškemu raperju dal ponudbo, čeprav nekoliko neokusno: »Ne zanima me njegova glasba, niti kolekcija oblačil, a njegova žena... Ona je neprecenljiva. Rade volje bi mu plačal 10 milijonov dolarjev, tudi več, če mi jo posodi za eno noč«.

Najbolj znan ameriški par, West Kardashian, na ponudbo še ni dal komentarja, mnoge feministične organizacije pa so imele precej buren odziv nad nespodobno ponudbo.

To sicer ni prvič, da je Kim dobila takšno ponudbo. Neki drug bogati princ, Adel Al-Otaibi, je leta 2014 Kim ponudil 6 milijonov dolarjev, če noč preživi z njim. Številni mediji so v tistem času pisali, da je zvezdnica ponudbo sprejela. Leto pred tem, pa je bila Kim spremljevalka milijarderju Richardu Lugnerju na tradicionalni dunajski opernem plesu, za njeno spremstvo je Richard plačal milijon dolarjev, a je kasneje povedal, da je bila Kim zelo dolgočasna.

prejšnji članek
Naj bo videz naraven
Moda&Lepota
Naj bo videz naraven
naslednji članek
Kopriva je zdravilo za mnoge tegobe
Zdravje
Kopriva je zdravilo za mnoge tegobe