bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Saše Lendero se je odločila za drugačno pot

12. 8. 2016; 09.07
Avtor: Andreja Comino /Zvezde
Saša Lendero- foto 4

foto: facebook

Saša Lendero kot prava levinja (rojena je namreč v tem horoskopskem znamenju) ne skriva, da uživa na odrih in pred kamerami.

Zato je bila toliko bolj presenetljiva njena odločitev, da letos ne bo vodila resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, temveč se je odločila za popolnoma drugačno pot. Vroče poletne dneve preživlja v studiu, izdala je novo pesem in pobegnila daleč od ponorelega sveta.

Pevka in voditeljica je na koncertih in televiziji videti glamurozna, brezhibno naličena in zapeljivo oblečena. Ko pa je tega cirkusa konec, je najraje brez ličil, v športnih oblačilih, na dopustu pa celo gola. »Vso jesen, zimo in pomlad čakam, da me poboža sonce. Takrat začutim, da je golota najbolj naravno stanje človeka, z njo nimam težav, seveda le, če me nihče ne lovi in fotografira,« pove Saša, ki je tudi na počitnicah veliko brez kopalk. Še posebno rada pobegne nekam v divjino in tujino, kjer je nihče ne prepozna, in svoje telo prepušča božanju sončnih žarkov.

Saša z dolgoletnim partnerjem Miho Herzogom. foto: facebook

»Zelo rada imam pasivne počitnice, saj sem čez leto zaradi svojega dela ves čas aktivna. Glede dopusta nisem preveč zahtevna. Rada pobegnem nekam v samoto, kjer so samo Miha, Aria in bližnji prijatelji, ki jim zaupam. Absolutno si na dopustu ne želim razkošja, rada imam preprostost, da se kaj dobrega skuha, leži v senci na plaži in bere knjige,« pripoveduje Saša, ki si je letos privoščila dva tedna počitnic na jadranski obali. »Ko sem bila še otrok, smo hodili kampirat, kar so bile meni najlepše počitnice, vendar Miha tega nima preveč rad. Če bi lahko, bi šla v kamp, tako pa naredim kompromis in gremo v apartma. Na srečo pa imajo prijatelji čoln in se potem odpravljamo na plaže v zalive, kjer ni ljudi. Spominjam se hecne dogodivščine iz kampa, ko je skupina otrok šla za menoj na stranišče in me spraševala, ali bom kmalu prišla ven,« se spominja v smehu in dodaja, da so bili to 'avtogrami iz stranišča'.

Na morju z družino nabira energijo za nove glasbene izzive. foto: Osebni arhiv

Kovačnica uspešnic in novi izzivi


Dva tedna oddiha sta minila, kot bi mignil, Saša in Miha sta se že zaprla v snemalni studio, kjer ustvarjata pesmi za glasbenike iz tujine. »Ko sva se vrnila, naju je pričakalo ogromno dela. In od tega je odvisno, ali si bomo privoščili še kakšen podaljšan konec tedna na morju. Takrat se bomo odpravili na hrvaško obalo, kjer imajo Mihovi starši vikend,« razlaga Saša, ki se je že spomladi odločila, da ne bo vodila Kmetije. »Jeseni imam največ dela z glasbo. Glede na to, da živiva od nje, sva se z Miho odločila, da se raje posvetiva slednji. Odločilni dejavnik pa je bila Aria. Vso pomlad me je spraševala, ali se bom prijavila na televizijo. Dejala je, naj se raje prijavim na nastope. Tako namreč ona razume moje delo. Aria ve, da pridem z nastopov hitro domov, iz šova Kmetija: Nov začetek pa sem se štiri mesece vračala le za en dan na teden in me je zelo pogrešala. Tako je bila odločitev, čemu se posvetiti, precej lažja, sicer pa še vedno zelo težka, saj sem se s televizijsko hišo in soustvarjalci šova zelo lepo ujela,« je dejala Saša, ki ima še en razlog za slavje, saj prvo avgustovsko soboto praznuje rojstni dan. Želja pa se ji že izpolnila, saj so njeno najnovejšo pesem Da ne padem dol ljudje zelo lepo sprejeli.

prejšnji članek
Znana pevka noseča pri skoraj 50-ih
Svet slavnih
Znana pevka noseča pri skoraj 50-ih
naslednji članek
Najboljša homeopatska zdravila
Zdravje
Najboljša homeopatska zdravila