mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Jezična Špela Jasne ne pogreša, o ritih pa si misli to!

13. 9. 2016; 10.14
Avtor: Marjana Vovk/Vklop
brez cenzure špela grošelj, lara goršek kos denis toplak jerica zupan

Špela Grošelj, Lara Goršek Kos, Denis Toplak in Jerica Zupan foto: Planet TV

Opravljivi jeziki v (spremljevalni) oddaji Kmetija: Brez cenzure: Špela, Lara, Jerica in Denis o resničnostnem šovu in Jasni Kuljaj.

Ker je Jasna Kuljaj postala voditeljica resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je njeno voditeljsko mesto v jezični oddaji Kmetija: Brez cenzure prevzela Špela Grošelj. Družbo ji delata nekdanja 'kmeta' Lara Goršek Kos in Denis Toplak, nova članica opravljive ekipe pa je novinarka, voditeljica in radijka Jerica Zupan.

Boste kaj pogrešali jezično Jasno?


Špela: Jasna bo tako ali tako voditeljica Kmetije in jo bomo lahko spremljali skoraj v vsaki epizodi, zato sploh ne bo priložnosti za pogrešanje. (smeh) Zagotovo bomo tudi njo pokomentirali in bo na ta način morda še PREprisotna. 
Denis: Jasno bom pogrešal, seveda. V njeni družbi sem se namreč začel pojavljati na televiziji in priznam, res mi je bilo z njo super delati. 
Lara: Težko rečem. Med oddajami sva imeli svoje vzpone in padce ... Zagotovo pa brez nje ne bo isto, njen jezik namreč teče kot namazan. (smeh) 
Jerica: Jasna je pustila velik pečat v oddaji Brez Cenzure. Mislim, da jo bodo ljudje še raje gledali kot voditeljico šova Kmetija: Nov začetek. Jasna je izjemna ženska s smislom za humor, predvsem je brez dlake na jeziku, ima pa visoke zahteve in zelo direktna vprašanja. 

Kako se bo Jasna obnesla kot voditeljica? 


Špela
: Glede na izkušnje, ki jih ima, sem skoraj prepričana, da se bo v novi vlogi dobro znašla. Okusi so različni, vsake oči imajo svojega malarja, zato bo čas pokazal, kako se bo prikupila gledalcem. 
Denis: Menim, da se bo odlično odrezala v vlogi voditeljice. Sicer ne bo smela početi zadev po svoje, včasih jo namreč malo zanese. (smeh) 
Lara: Vem, da ima kilometrino, ampak razlika med vodenjem Brez cenzure in Kmetijo: Nov začetek je res velika. Kakorkoli že in ne glede na vse najine peripetije upam, da bo 'razturala' in zaprla vse zavidljive kljunčke. 
Jerica: To bo osvežitev, ona pa se je kot voditeljica že večkrat izkazala. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo dobila takšno ponudbo. Se že zelo veselim, da prisluhnem njenemu nabrušenemu jeziku. Mislim, da bo do udeležencev kar neizprosna in ne bo pometala pod preprogo. 

Kakšno stališče boste zavzeli, koga boste zagovarjali?


Špela: Jaz imam rada zanimive, iznajdljive in poštene ljudi. Verjamem, da si lahko vse v enem. In zato bom zagovarjala karakterje, ki bodo kljub taktikam igro znali speljati tako, da ne bodo izpadli riti, če se razumemo. Šov je nekaj, resničnost je nekaj drugega ... a vseeno hinavskih ljudi ne prenesem. In takšni bodo imeli pri meni črno piko.
Denis: Kot je v moji navadi, bom do vseh enak. Le lenuhov nekako ne prenesem, do njih bom gotovo bolj strog. Pač ne prenesem ljudi, ki so v šovu zgolj zato, da so. Je pa res, da imam izostren občutek in da bom že po nekaj dneh vedel, kdo kam paše. Hitro prepoznam, kdo se s kom dogovarja, druži ...
Lara: Pred začetkom šova je težko reči, za koga se bom opredelila. Zagotovo so zelo pomembne delovne navade. Delovni ljudje so mi všeč. Veliko pa je odvisno tudi od odnosov do sotekmovalcev.
Jerica: Zagovarjala bom pridne, delovne, iznajdljive. Vseeno mi je, ali gre za ženske ali moške. Zame je pomembna tudi dobra volja. Če bo nekdo z veseljem poprijel za delo in pri tem še kakšno zapel, bo zagotovo dobil še kakšno dodatno točko pri meni. Malo težje pa sprejemam prepirljivce in naduteže.

Kaj pri novi Kmetiji vas najbolj zanima?
Špela: Mene bodo najbolj zanimali medsebojni odnosi, morebitne ljubezenske situacije, prepiri ... Klasične življenjske situacije, s katerimi se lahko vsak od nas poistoveti.
Denis: Komaj čakam, da bom videl, kakšni bodo naloge in odnosi. Če se bodo morda razvile kake simpatije. Pa tudi spori me zanimajo in seks, če si bo kdo drznil! Torej kakšna bodo presenečenja in seveda, kako bo s hrano, bivanjem ...
Lara: Pri novi sezoni me zanima prav VSE! Izbor tekmovalcev obljublja pestro dogajanje, zanima me, kako se bodo znašli na tem meni neznanem posestvu, pa tudi kako bo Jasna odigrala svojo vlogo.
Jerica: Zanima me vse: kako se bodo različni karakterji na kmetiji povezali, delali, se prepirali ... Razmere bodo pričakovano težke, zato bo prav zanimivo videti, kako bodo posamezniki sprejeli takšno življenje.



prejšnji članek
Igor ločitev težko sprejel, Severina misli, da je tako bolje
Svet slavnih
Igor ločitev težko sprejel, Severina misli, da je tako bolje
naslednji članek
52-letnica na ulico prišla brez modrčka
Svet slavnih
52-letnica na ulico prišla brez modrčka
#nasazenazenska
nasazenazenska