gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Adele o depresiji in svoji mračni strani

2. 11. 2016; 11.04
Avtor: A.K.
Adele

foto: Profimedia

Pevka je že večkrat povedala, da se je po porodu sina ujela v začaran krog poporodne depresije.

Britanska pevka Adele je v intervjuju za Vanity Fair priznala, da se je po porodu borila s poporodno depresijo in da je zaradi svoje mračne strani kot mlado dekle prestala celo na psihoterapiji.

Pevka zaključuje 10-mesečno turnejo, na kateri promovira svoj album z naslovom 25, v intervjuju pa je priznala, da bi bila presrečna, če ji le ne bi bilo treba več iti na turneje. »Rada bi še naprej snemala, bi pa pogrešala poslušati aplavz v živo. Hodim na turneje, da se srečam z vsemi, ki me podpirajo že od začetka. Ni mi do denarja,« je priznala 28-letna pevka. Dobitnica desetih grammyjev je znana predvsem po srceparajočih baladah, priznala je, da se je vedno nagibala k bolj melanholični glasbi. »Nagnjena sem k depresiji in imam zelo močno mračno stran. Hitro in res preprosto padem v njeno mrežo. Začelo se je, ko je umrl moj ded, imela sem 10 let. Nikoli nisem bila suicidalna, pogosto pa sem obiskovala psihoterapijo,« pravi Adele.

Zadnjič, ko je trpela zaradi depresije, je bilo po rojstvu njenega sinčka, bila pa je bitko s poporodno depresijo. »Bila sem obsedena s svojim sinom, zdelo se mi je, da nisem dobra mati in da ničesar ne naredim dobro. Depresija in žalost prideta v različnih oblikah,« je še dodala pevka. Priznala je še, da odkar je postala mama, se je popolnoma odpovedala cigaretam in popivanju alkohola.

prejšnji članek
Z zlomljenim srcem se bori za denar
Svet slavnih
Z zlomljenim srcem se bori za denar
naslednji članek
Nikoli ne ve, s kom je v postelji
Svet slavnih
Nikoli ne ve, s kom je v postelji