Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Dakota Johnson: Prvič na terapiji pri 3-letih

15. 1. 2017; 04.00
Avtor: K.M.
dakota j

Dakota skupaj s staršema. foto: Profimedia

Igralka, ki je zaslovela predvsem z vlogo v filmu Petdeset odtenkov sive, je priznala, kaj je njenemu otroštvu naredila slava staršev.

V intervjuju za revijo Vogue je zvezda filmske franšize Petdeset odtenkov sive (drugi del v kinematografe prihaja že naslednji mesedc) izdala, da je s terapijo pričela že pri 3-letih. Morala se je zadovoljiti z ločitvijo svojih staršev in njunim, tudi v javnosti zelo znanim, bojem z drogo ter alkoholom. 

''Z družino nikoli nismo imeli istega kraja prebivališča. Nisem se naučila, kaj pomeni se učiti kot vsi ostali otroci. Spraševala sem se, zakaj moram biti v šoli pravočasno, v čem je smisel, če si z očimom v Budimpešti na snemanju filma Evita (Antonio Banderas) in hodiš v šolo v hotelski šoli. Bila sem katastrofa in dolgo sem menila, da je nekaj narobe z mojimi možgani. Zdaj vem, da samo delujem na drugačen način,'' je o svojih težavah v otroštvu razkrila Dakota. 

S soigralcem v prizoru za film Petdeset odtenkov teme. foto: Profimedia

Rešitev je videla v filmu, saj je bila to tista stvar, ki jo je poznala, saj se s to industrijo ukvarja celotna njena družina. Oče, Don Johanson je igralec, mati, Melanie Griffith je igralka, očim, Antonio Banderas je igralec ... ''Mislila sem si, to je preprosto to, kar počne moja družina.''

prejšnji članek
Strogo prepovedano: 7 stavkov, ki jih tašča ne sme reči snahi
Zdravje
Strogo prepovedano: 7 stavkov, ki jih tašča ne sme reči snahi
naslednji članek
FOTO: Seksi ali smešni zvezdniki?
Svet slavnih
FOTO: Seksi ali smešni zvezdniki?