Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljico POP TV so se te besede močno dotaknile

23. 3. 2017; 07.30
Avtor: K.A.
Nuša Lesar

Nuša Lesar foto: POP TV

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo sta se Nuša Lesar in Andrej Rebula predstavila z elegantnim dunajskim valčkom, po koncu nastopa pa je bil Miha izredno ponosen na svojo plesno partnerko.

"Zame je bilo zelo lepo izpeljano, zelo lepo odplesano, mogoče si se na sredini malo zategnila, sicer pa zelo lepo," je bil v zakulisju po koncu točke poln hvale Andrej Rebula, Nuša pa je hitela pojasnjevati kaj se ji je dogajalo sredi nastopa. "Na sredini sem dobila tremo. V nastop sem šla zelo sproščeno, potem sem pa kar nekje na sredini začutila tremo. To se mi recimo v prvi oddaji ni zgodilo."

Nuša se je tudi zelo oddahnilo, da ju noben od sodnikov ni preveč grajal. "Lado mi je dejal, da imam športne roke. Še nikoli v življenju mi ni nihče rekel kaj takšnega," je bila povsem presenečena Nuša. "Od kje bi jaz lahko imela športne roke (smeh)." Še bolj so jo ganile besede Andreja Škufce. "Če ti pa Andrej reče, da se v tebi skriva plesalka, to pa je pohvala. Strah me je stati tam pred njim in čakati kaj bo povedal. In ko me je pohvalil sem si rekla, da mora biti potem tudi ocena primerna pohvali," je bila odkrita Nuša in dodala: "Mi je pa všeč, da je zahteven, ker potem ko bo enkrat zadovoljen in mi bo dal dobro oceno, potem bom verjetno najsrečnejša."

Nuša in Andrej sta sedaj že globoko sredi priprav na novo oddajo, kjer bosta pokazala nove plesne korake, ki jih seveda te dni pridno vadita.

Nuša Lesar in Andrej Rebula foto: Mediaspeed

Preberite še, kaj je Iryna dejala svojemu partnerju.

prejšnji članek
Gibčna Tina Gorenjak dokazala, da je še vedno prava mačka
Svet slavnih
Gibčna Tina Gorenjak dokazala, da je še vedno prava mačka
naslednji članek
Melania in Donald v ločenih spalnicah, zdaj sledi selitev
Svet slavnih
Melania in Donald v ločenih spalnicah, zdaj sledi selitev