mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dejan Vunjak ga močno pogreša

29. 3. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
Dejan Vunjak

Dejan Vunjak v objemu svoje soplesalke Tadeje Pavlič foto: Facebook

Dejan Vunjak zadnje tedne največ časa preživi na plesnih treningih, kjer s svojo plesno partnerko Tadejo Pavlič vsak teden trenira nove koreografije za plesni šov Zvezde plešejo.

Za vedno nasmejanega Dejana Vunjaka je bil pretekli teden še posebej naporen, saj je moral zaradi treninga pasa doble ves čas ohranjati resen obraz na izrazu in je po koncu plesne točke komaj čakal, da se bo znova lahko malo nasmejal. "Jooj kako zelo dobro, spet se lahko smejim," je takoj po koncu plesne točke dejal Dejan, ki pa očitno ne pogreša samo smeha, po dolgi zimi že močno pogreša poletje. Na svojem facebook profilu je tako zapisal: "Še malo pa se bomo kopali, ležali in uživali. Že kdo hrepeni po poletju?". Verjetno pa Dejan ni edini, ki v teh mrzlih jutrih pogreša poletje. Se strinjate?

A do poletja je še kar nekaj časa, Dejana pa do takrat čaka še kar nekaj plesnih treningov. Iz tedna v teden njegovo plesno znanje napreduje in preteklo nedeljo sta s Tadejo zbrala najvišje število točk, strogi sodnik Andrej Škufca pa mu je dal še posebej zanimiv kompliment: "Morda si s tem plesom celo prestal test zrelosti." Kakorkoli že, Dejan je z nogami že pri novem plesu in že zavzeto vadi nove plesne korake.

Preberite še, kako je Mirna Reynolds videti popolnoma brez ličil.

prejšnji članek
Član zasedbe 2Cellos najavil poroko: Priča bo Elton John
Svet slavnih
Član zasedbe 2Cellos najavil poroko: Priča bo Elton John
naslednji članek
Bodo umirili njene podivjane spolne hormone?
Svet slavnih
Bodo umirili njene podivjane spolne hormone?
#obraziavenija
obraziavenija