ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Denis Porčič: Zdi se mi, da že malo škilim

4. 4. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Denis Porčič

Denis Porčič in Martina Plohl foto: POP TV

V četrti oddaji šova Zvezde plešejo sta se Denis Porčič in Martina Plohl prelevila v nagajivega Kekca in zadržano Mojca ter se zavrtela v ritmih energičnega quickstepa.

Ples je bil v tej oddaji še posebej velik izziv za Martino, ki je celotno koreografijo odplesala s prevezo na očeh. Med tednom sta vložila veliko energije in napora v plesne treninge in trdo delo se jima je še kako obrestovalo. "To je tisto pravo plesanje, ki sem ga pogrešala,"je dejala Katarina Venturini in pohvalila Denisovo pokončno držo in nadzor nad telesom. Še posebej je bila nad njegovim nastopom navdušena Nika Urbas Ambrožič, ki film o Kekcu naravnost obožuje. "Čudovito je, kako lepo se nadgrajuješ." Andrej Škufca je dodal: "Zahtevna glasba in zahteven tempo za ta ples, danes si bil zame kar trd, pohvalno pa je, da si prevzel vajeti v svoje roke, ko je bila Martina zavezanih oči." Lado Bizovičar je dejal, da ima Denis s Kekcem skupno le poreklo, pohvalil pa je kaskaderski moment, saj se je prvič v sezoni zgodilo, da je on vodil ples. Denis in Martina sta dobila tri sedmice in Andrejevo štirico.

Danis in Martina sta zdaj že pri novi koreografiji, zdi pa se, da so treningi za Denisa resnično vse bolj intenzivni. "Daj bodi malo bolj energičen," mu je dejala Martina, ko se je Denis na facebooku začel zahvaljevati za vse glasove gledalcev in oboževalcev. "Saj si danes treniral samo osem ur," mu je duhovito dejala. "Vsem, vsem bi se rad zahvalil za vse vaše glasove," je povsem utrujen Denis začel s svojim govorom in nato še uspel dodati: "Se mi zdi, da že kar malo škilim." Denisa so treningi po celem tednu povsem izmučili, a verjamemo, da bo še v nedeljo znova blestel na plesnem parketu.

Preberite še, kaj je o Niki Ambrožič Urbas povedal njen mož.

prejšnji članek
Šokantno: Lady Di na medenih tednih silili s pomirjevali
Svet slavnih
Šokantno: Lady Di na medenih tednih silili s pomirjevali
naslednji članek
Skrivna zabava Kate Middleton
Svet slavnih
Skrivna zabava Kate Middleton