900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iryna ni bila navdušena nad partnerjevim predlogom

7. 4. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Iryna Osypenko

Iryna Osypenko s soplesalcem. foto: POP TV

V četrti oddaji šova Zvezde plešejo sta se Iryna Osypenko Nemec in Nejko Peter Levak predstavila v vlogi strastnih zaljubljencev iz filma Čedno dekle. Ta teden pa ju čaka nekaj povsem drugega.

"Nekaj novega se morava naučiti in zato imam tukaj nekaj zate," je Nejko Peter Levak na treningu dejal presenečeni Iryni in ji podal kolebnico. "A skakala bom. Joj ne," je najprej dejala lepa ukrajinska manekenka in se potem hitro spomnila. "No, saj ko sem bila majhna sem veliko skakala, no ampak zdaj sem pa že malo odrasla, zdaj sem že velika (smeh)."

Iryna in Nejko bosta tokrat sodnike poskušala prepričati s quickstepom, ki pa je manekenki na treningu delal kar nekaj težav, saj gre za precej hiter ples in zahteva dobro koordinacijo in veliko nadzora nad držo. Vsekakor velik izziv, ki ga morata Nejko in Iryna osvojiti do nedelje, ko bosta znova stopila pred sodnike.

Preteklo nedeljo sta skušala simpatije sodnikov osvojiti s čutnim tangom, ki pa pri sodnikih ni naletel na najboljše ocene, a zdaj je pred vrati že peta oddaja in ostalo je še nekaj časa za popravni izpit, ki pa ga bosta Nejko in Iryna zagotovo opravila z odliko. 

prejšnji članek
To astrološko znamenje vas bo popeljalo na čustveni vrtiljak
Horoskop
To astrološko znamenje vas bo popeljalo na čustveni vrtiljak
naslednji članek
Tega si o Jasni Kuljaj verjetno ne bi mislili
Svet slavnih
Tega si o Jasni Kuljaj verjetno ne bi mislili