mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica POP TV o izgubi, modricah in strogih sodnikih

9. 4. 2017; 09.00
Avtor: K.A.
Nuša Lesar

Nuša Lesar foto: POP TV

Voditeljica Nuša Lesar trenutno s plesnimi koraki navdušuje v šovu Zvezde plešejo, kjer nas vsak teden preseneča z novimi plesnimi koreografijami. V intervjuju nam je zaupala kakšni se ji zdijo sodniki, kako zelo jo potrejo sodniška mnenja in s čim ima največ težav na treningih.

Kako ste zadovoljni s svojim napredkom iz šova v šov?
Priznam, da sem kar zadovoljna z napredkom, je pa res, da je težko v enem tednu osvojiti vse korake in se naučiti prav vseh stvari. V vsakem primeru gre vsak teden za povsem nov ples, o katerem pred tem nisem imela prav nobenega plesnega predznanja, tako, da je težko in temu primeren je tudi moj napredek. Bo pa vsak teden malo lažje, ker so pri vsakem plesu kakšne nove stvari, ki mi nato tudi kasneje koristijo.

Kako je po vseh teh treningih z bolečinami v mišicah. So še vedno močno prisotne?


Se mi zdi, da je bilo na začetku najhuje, da je bil kar šok za telo. Potem je bilo kakšna dva tedna teh bolečin občutno manj, zdaj se pa znova pojavljajo bolečine in težave, tako da ne vem točno kaj se dogaja z mojimi mišicami. Moj soplesalec mi je dejal, da gre zdaj za en takšen preboj, ko prideš do enega določenega nivoja in si že v redu, potem pa, ko presežeš ta preboj, da potem bo pa spet v redu.

So se vam slučajno zgodile kakšne poškodbe tekom treningov?
Imela sem težave s preponami, ker je bilo pri jivu veliko brcanja in me je prav vse bolelo. Imam pa tudi veliko modric, ker se ves čas zaletavam v soplesalca, noge imam čisto modre, v tem tednu pa zaradi nove koreografije trpi tudi moja zadnjica.

Kako pa komentirate sojenje? Sodniki v zadnjih dveh oddajah niso bili najbolj prizanesljivi.


Ja do mene res ne (smeh).

Vas potrejo sodniška mnenja?
Priznam, da malo me potre, si kar vzamem k srcu. Za večino stvari, ki mi jih povejo že tudi sama vem, da jih delam narobe. Tako, da ne morem reči, da mi govorijo nekaj, s čimer se nikakor ne strinjam. Po sodniških komentarjih skušam na stvari realno pogledati, ker konec koncev jaz nisem ne igralka in ne plesalka, zato je zame tudi izrazna mimika približno takšen izziv kot ples. Lahko bi rekla, da mi za komentarje ni povsem vseeno, ne bi pa rekla, da se za komentarje izjemno "sekiram".

Kako težko pa se vam je bilo vživeti v vlogo Rose iz filma Titanik? Od kod ste črpali navdih?


Razmišljala sem o ljudeh, ki sem jih izgubila, nisem se toliko poglobila v Rose, ker nisem igralka in mi je potem takem zelo težko analizirati like. Sama v ljubezenskem življenju nisem imela človeka, ki bi ga ljubila in potem izgubila. Sem pa v preteklem tednu razmišljala o ljudeh, ki sem jih izgubila in ki so mi veliko pomenili. Ni bilo enostavno, sem pa to vezla kot nekakšen poklon njim in vsem, ki so kdaj izgubili nekoga, ki so ga ljubili.

Nuša Lesar in Andrej Rebula foto: Mediaspeed

Kdo bi rekli, da je med temi devetimi pari, ki so še ostali, vaš favorit?


Na začetku, ko smo začeli nisem vedela kako dober je vsak izmed tekmovalcev in si zato tudi nisem ustvarila nekega mnenje o tem kdo bi lahko zmagal. Vsak teden nekdo preseneti, zelo sem bila presenečena nad Denisom, ker si nisem predstavljala, da bo pokazal, kar je pokazal, tudi Dejan me preseneča. Edino za Majo Martino sem že od začetka vedela, da je resnično dobra in da je zelo talentirana.

Kako se ujamete z vašim plesnim partnerjem Andrejem Rebulo?
Andrej je izreden, izjemno je potrpežljiv, kar pri meni kar mora biti (smeh). Super je, tudi podoben smisel za humor imava, zato zelo rada odhajam na treninge, razume me, ko sem utrujena, vidi pa tudi kdaj lahko iz mene izžame še kakšen dodaten atom moči.

Na račun koga se recimo v zakulisju največ šalite?
Zelo smo zabavna ekipa, to mi je zelo všeč, zato mi je vsak teden zelo hudo, ko nekdo izpade in si kar malo manjkamo. Večino časa pa šale padajo na naš račun. Tudi sodnike komentiramo, seveda jih.

Preberite še, kaj je prišlo na dan o voditeljici Jasni Kuljaj. 

prejšnji članek
Vadite tako, kot vam narekujejo hormoni
Zdravje
Vadite tako, kot vam narekujejo hormoni
naslednji članek
Stare so vsaj 70. let - ne verjamete?
Svet slavnih
Stare so vsaj 70. let - ne verjamete?