cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

uran Svet24.si

Ta planet smrdi po gnilih jajcih

Alek Minassian Svet24.si

FOTO in VIDEO: Nameren napad: znana identiteta ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Denis Porčič sredi ljubezenskega razočaranja
| K.A.

Denis Porčič sredi ljubezenskega razočaranja

Denis Porčič se trenutno sooča z ljubezenskim razočaranjem, ob strani pa mu ves čas stoji njegova soplesalka v šovu Zvezde plešejo Martina Plohl.

A seveda gre le za novo vlogo, ki jo bo talentirani Denis Porčič s svojo soplesalko Martino Plohl zaplesal na parketu šova Zvezde plešejo. "Ta teden naju čaka zgodba o nesrečni ljubezni, o tem kolikokrat si bil v ljubezni že razočaran in kaj vse je to prineslo s sabo. V smislu strahove in blokade, da bo naslednjič znova enako," mu je zaupala Martina, Denis pa je ob vsem skupaj le nejeverno zmajeval z glavo in globoko razmišljal. Denis in Martina bosta zgodbo o nesrečni ljubezni predstavila skozi čudovit dunajski valček in znova skušala navdušiti sodnike, ki jima v zadnjih tednih dobesedno jejo iz rok.

Denisa tako že drugi teden zapored čaka raziskovanje sebe. Pretekli teden je skozi pasodoble podoživel svoj prvi boj v kickboksu in priznal, da je šel takrat vanj povsem nepripravljen in doživel boleč poraz, to mu je bila kasneje le še večja motivacija za treninge in nadaljnje bitke.

Preberite še: Tina Maze nekoč na smučeh, danes pa takole.