mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica POP TV povsem obležala

11. 5. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
nuša lesar

Nuša Lesar foto: Pop TV

Naporni treningi v šovu Zvezde plešejo in nenehno hitenje so očitno terjali svoj davek, saj lepa voditeljica Nuša Lesar zadnje dni namesto v plesnem studiu, preživlja v domači postelji.

"Dragi moji, medtem ko ležim v postelji in travmiram, ker me je položila vročina in ne morem trenirat za nedeljski ples, razmišljam, da se sploh se nisem zahvalila vsem, ki ste očitno čisto divje glasovali zame in Andreja zadnjo nedeljo," je v uvodu na facebooku zapisala lepa voditeljica POP TV Nuša Lesar in hvaležno nadaljevala. "Sodniki so naju po točkah uvrstili na predzadnje mesto, kar pomeni, da ste naju vi rešili plesnega dvoboja, ki se po sodniških komentarjih verjetno ne bi razpletel nama v korist ... Skratka, hvala vam! Rada vas imam! Zdej mi pa samo še zaželite, da se znebim vročine, da grem lahko trenirat, pa vam v nedeljo pripravimo pravo poslastico."

Nuša velja za zagrizeno borko, zato verjetno ni dvoma, da bo do nedelje že povsem na red in da se bo tudi tokrat maksimalno potrudila na treningih. Verjetno pa bo ta teden njen soplesalec Andrej Rebula malce bolj prizanesljiv do nje in morda ji tokrat pripravi nekoliko manj zahtevno koreografijo. 

Nuša Lesar in Andrej Rebula foto: Mediaspeed

Preberite še: Kaj je Tanja Žagar razkrila s to izjavo?

prejšnji članek
Jan Plestenjak povedal svojo resnico o Omarju Naberju
Svet slavnih
Jan Plestenjak povedal svojo resnico o Omarju Naberju
naslednji članek
Obraz Planet TV se sooča s hudimi ljubezenskimi težavami
Svet slavnih
Obraz Planet TV se sooča s hudimi ljubezenskimi težavami