kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Presenetljivo: Kuhinjo Masterchef zapušča favoritinja

12. 5. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
mastermojca
Izpada te tekmovalke niso pričakovali ne gledalci, ne tekmovalci, predvsem pa ne sodniki v oddaji.

Tekmovalke so se v prvem delu izločitvenega testa spopadle ena proti drugi, Mojca proti Salome in Sara proti Luciji. Dve dekleti v paru sta odšli na balkon, drugi dve pa sta se morali spopasti za obstanek v oddaji in v boju za mamljivo denarno nagrado. 

V paru Lucija proti Sari si je balkon s kuho prislužila slednja, saj je Lucija postregla surovo meso, ki ga sodniki niso želeli niti preizkusiti. Druga poraženka pa je bila bolj presenetljiva, nad njo pa je bila močno presenečena tudi Lucija, ki si je ni želela videti v izločitvenem boju, saj je v njej videla hudo konkurentko. Poraženka je bila namreč Mojca, ki je prav tako postregla s surovim piščancem. 

V zadnjem in ključnem delu oddaje sta Lucija in Mojca ena drugi morali izbrati 6 sestavin, s katerimi bosta v spopadu morali kuhati. Svinjski možgani, kvinoja, banane, morski ježek, črni koren in kozji sir pa so bile sestavine, ki jim Mojca ni bila kos. Postregla je surove možgane, ki jih sodniki niso želeli niti poizkusiti. Luka pa je k ocenam dodal, da je pred njih prinesla premalo. Z razliko od Mojčine jedi pa je sodnike navdušila Lucija, ki je lahko odšla direktno na balkon.

''Vemo, da je v tebi veliko znanja, zato smo od tebe pričakovali več,'' je Mojci povedal Karim, Alma pa je dodala: ''Dejstvo je, da si naredila preveliko napako.''

Mojca, ki je dolgo veljala za eno izmed favoritinj, pa se je poslovila z besedami, da ji nikoli ne bo žal za izkušnjo, ki ji jo je dala oddaja Masterchef. 

Preberite še: Igralka Usodnega vina priznala, koga bo pogrešala

prejšnji članek
Bivši mož Saše Einsiedler jim je povedal svoje!
Svet slavnih
Bivši mož Saše Einsiedler jim je povedal svoje!
naslednji članek
Slovenski igralec hudo poškodovan
Svet slavnih
Slovenski igralec hudo poškodovan
#nasazenazenska
nasazenazenska