Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Lado trenira za plesni nastop, Katarina se raje prepušča razvadam

17. 5. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
ocene zvezde plesejo

foto: Mediaspeed

Katarina Venturini v oddaji Zvezde plešejo navdušuje tudi s svojim mladostnim videzom, a za njega zagotovo ni kriva ta razvada.

Kljub temu, da je vrhunec tedna sodnikov v oddaji Zvezde plešejo nedeljski večer, pa so polno zasedeni tudi v času, ko oddaje ni na sporedu. Če sodimo po zadnji oddaji, potem lahko predvidevamo, da se Lado Bizovičar intenzivno pripravlja na svoj nedeljski plesni nastop, saj je v zadnji oddaji tudi samo obljubil, da bo plesal, če na plesni parket stopi tudi Andrej Škufca, ki je to seveda brez težav tudi naredil. Po drugi strani pa ima simpatična Katarina Venturini kar nekaj dela s svojo plesno šolo, kjer jo je s simpatično risbico presenetila 8-letna Ema. Le-ta je narisala mucke, ki sodelujejo v oddaji Zvezde plešejo, ti pa ponazarjajo vse sodnike, voditelja ter plesni par Majo Martino in Miho. 

Na facebooku pa smo opazili, da se Katarina, ki navdušuje tudi s svojim mladostnim videzom in pozitivno energijo, rada prepusti tudi nekoliko manj zdravim razvadam. Obiskala je namreč eno izmed priljubljenih ljubljanskih lokacij s slastnimi bureki, kjer si ga po njihovem zapisu rada večkrat privošči. Aktivna mamica pa vse odvečne kalorije zagotovo porabi. 

Preberite še: Martina do ušes zaljubljena v Denisa.

prejšnji članek
Javnost ni vedela, kaj je Salome čakalo po koncu snemanja …
Resničnostni šovi
Javnost ni vedela, kaj je Salome čakalo po koncu snemanja …
naslednji članek
Ljubezen po domače: Jani zopet šokiral z vprašanji
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jani zopet šokiral z vprašanji